Cinsel sorunlardan dolayı boşanan var mı?

Boşanılır mı?

• Ankete Katılan
    190
Ben ten uyumuna inanan biriyim. Uyusmazlık varsa eslerde, en büyük sıkıntı.Bu yüzden bosanan binlerce cift var

Canım konunu yeni gördüm, valla ben adına sevindim. Hakkında hayırlısı olsun. Çikolata, şeker falan bir şey dağıt.

İzin vermiyor yanlış anlamayın güzel bayanım aksine eşim çirkin
Zaten sen cirkinde olsa erkekler ihtiyaclari oldugunda guzel cirkin farketmiyor. Sadece erken bosalma vs sorunu olsa bu onu etkiliyor ve geri duruyor dicem ama senin opmenden bile kaciniyorsa ciddi anlamda farkli durumlar var demektir. Bence kendni yipratmadan bosanmalisin. Bi yerden sonra sanada ozguvenini yitirticek.

bunlar enteresan belirtilere benziyor. çift terapistine gitseniz iyi olur sanki

Eşcinsel olma ihtimali çok yüksek ! Bence telefon arama kayıtları, mesajlarını ve arkadaş çevresini araştırın derim. Mutlaka bir şey çıkar! Söyledikleriniz oraya götürüyor eğer küçüklükte cinsel istismarla ilgili büyük bir travma atlamadıysa!

Sizin hikayenize çok benzer bir hikaye ile evliliğini sonlandıran birisini tanıyorum. Eşi kadınla hiç birlikte olmamış. Başta bahane bulmuş Yok Kilo aldın, yok sivilcen var. En sonunda adamın eşcinsel olduğu ortaya çıktı. Sizin anlattıklarınızı biraz bu olaya benzettim. Bence bu konuyu kapatmayın. Eşinize açık açık sorun. Sizin de bir hayatınız var size de yazık. Cinsellik her şey demek değil ama hiçbir şey demek de değil.

Edit: Boşanma davası açtığınızı yazmışsınız. Sizin adınıza çok sevindim. Umarım çok mutlu olursunuz. Hayatınızda sizi mutlu eden bir yol arkadaşınız olur inş.:)

Genelleme yapmayım ama cinsel anlamda mutlu olan çiftler genelde boşanmıyor. Boşananlarda da bir çok sorun ile beraber cinsel sorunlar da oluyor, tabi evlilikteki sorunlar cinselliği de etkiliyor.

Cinsellik yüzünden boşanılırmı yaw? Sizi çok sevdiğine eminseniz belli ki psikolojik sorunları var bu durumla ilgili. 6 aylık evlisin henüz. Sevişmek için mi evlendin ki adamla onun için boşanasın? Ayrıca burda senelerce vajinismus tan kocasını yakınına bırakamayan kadınlar var atlatmak için eşleri destekçileri olmuş senelerce. Kocan seni vajinismus tan boşamak istese neler hissederdin?

Bunu sana evlenmeden önce söylemesi gerekirdi üstelik sadece kendini tatmin etmek için evlendiyse ayrıl sende gençsin onumu cekeceksin

konuyu okumadiniz herhalde adam dupeduz escinsel.. annesinden korkusuna evlenmis. ne kadini opebiliyor ne yaklasiyor, ne sevgi sozcukleri soyleyebiliyor.. bosanmayip ne yapacaksin.. basit bir bosalma veya iktidarsizlik sorunu mu ki kadin sabretsin vajinismusla kiyaslamak cok alakasiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…