• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimde erken boşalma sorunu var ve vajinama dokunmak istemiyor..

Benimki... istiyor diye eklemeniz hem moral bozucu hem de çok yararlı olmuş. Yani normali de budur bence

E kendi sormuş bu durum normal mi ya da başınıza geldi mi diye.. Kız en azından evlenmeden yoluna bakar. Burada okumuştum bir üye orayı öpenler varmış ne garip filan demişti. Bir de evliydi üstüne. Bence bu daha moral bozucuydu.

Düzenli ilişki olmayınca erken boşalma olabilir. Vajinana dokunmuyorsa altında başka sebep vardır. Senden tiksiniyor olmalı. Benimki ağzıma dayasam diye bekliyor. Önceki ilişkilerinde tiksindiği, elini bile sürmediği kadınlar olmuş. Erkekler basit varlıklar. Bu tamamen kendisi ve seninle ilgili bir sorun. Seni rahatlatmak da istemiyor olabilir. Bencildir yani.

Düzenli olup olmaması değil sorun aslında konustum erken bosalma sorunu oldugunu söyledi düzenlide olsa düzensizde olsa değişmiyor yani. Ben bencil olduğuna inanmaya başladım ve gercekten bu durum sanki hepsinden daha kötü gibi ciddi anlamda düşünüyorum temizliğine dikkat eden bir insanım ne bileyim dikkat etmeseydim çok temiz değilim bundan kaynaklı olabilir derdim belkide buna ragmen tiksiniyo bilemiyorum ama çok berbat bi durum.

Düzenli olup olmaması değil sorun aslında konustum erken bosalma sorunu oldugunu söyledi düzenlide olsa düzensizde olsa değişmiyor yani. Ben bencil olduğuna inanmaya başladım ve gercekten bu durum sanki hepsinden daha kötü gibi ciddi anlamda düşünüyorum temizliğine dikkat eden bir insanım ne bileyim dikkat etmeseydim çok temiz değilim bundan kaynaklı olabilir derdim belkide buna ragmen tiksiniyo bilemiyorum ama çok berbat bi durum.

Bence üzülme. Bunları evlendikten sonra da görebilirdin. Bütün hayatın rezil olurdu o zaman. Geç boşalma tedavi edilir. Bu durumda erkek başka şekilde de tatmin edebilir. Bu adam sana bunları da yapmaz. Ki insan sevdiği birinden bence tiksinmemeli. Onu düşünmeli. Temiz de bir insanım diyorsun ki yazık etme kendine.

Bence üzülme. Bunları evlendikten sonra da görebilirdin. Bütün hayatın rezil olurdu o zaman. Geç boşalma tedavi edilir. Bu durumda erkek başka şekilde de tatmin edebilir. Bu adam sana bunları da yapmaz. Ki insan sevdiği birinden bence tiksinmemeli. Onu düşünmeli. Temiz de bir insanım diyorsun ki yazık etme kendine.

Dogru söylüyosunuz bakalım biraz daha zaman vermeyi düşünüyorum

Back