Cinsel sorunlardan dolayı boşanan var mı?

Boşanılır mı?

• Ankete Katılan
    190
Konuştum çok konuştum sessiz kalıyor huyum böyle diyor
Şimdi siz buraya boşanılır mı boşanılmaz mı yazmışsınız o zaman durumun sizin için çekilmeyecek derecede ciddi olduğunu farz ediyorum ( ki gerçekten çok zor bi durum) o zaman karşınıza alıp bu sorunu çözmezse neler olacağını ne kadar ciddi ve kararlı olduğunuz gösterin ki çözüm üretsin. Sorun ondan çözüm de o yüzden onda

İş huyum böyle noktasına geldiyse bence sizin de huyun böyleyse ve değiştirmiyorsan boşanalım, deme hakkınız var. Bir ömür böyle mi yaşayacaksınız, değişmiyor belli. Çaba olsa terapiye gitmeyi kabul eder. Ayrıca hiç abartmıyorsunuz sevilmemek arzulanmamak hele eşi tarafından tüketir bence bir kadını.

Siz aktif olun üstünr çıkın ne bilim şaşırtın onu ve doktora gitmesini söyleyin cinsellik olmadan evlilik olmaz kanka gibi takılırsınız sevgi bile kalmaz bu işin kuralı bu seks yani.

Ay çok ilginç bu kadarı da valla. Cinsellik dışında nasıl biri peki yani sana karşı öpme sarılma demiyorum yani hareketlerin de bı tuhaflik var mı. Bu arada olurda kazayla falan sakin hamile kalma önce bu sorunu halledin

Konuştum çok konuştum sessiz kalıyor huyum böyle diyor
O zaman keşke huyuna uygun bir eş bulsaydın, şimdi de arayışa geçebilirsin gerçi, çünkü ben seninle yapamıyorum diyin.

Yaw insanın kocası öpmeye bile tiksinir mi? Büyük hakaret olarak algılarım ben.

Bu arada anket neredeyse yarı yarıya ya... Çok şaşırdım. Cinsellik olmayacaksa niye bir adamla evleneyim ki? Bir kadınla ev arkadaşı olurum, en azından pis donunu yıkamam, arada yemek yapar, evi temiz tutar, sohbeti de daha zengin olur.

O zaman keşke huyuna uygun bir eş bulsaydın, şimdi de arayışa geçebilirsin gerçi, çünkü ben seninle yapamıyorum diyin.

Yaw insanın kocası öpmeye bile tiksinir mi? Büyük hakaret olarak algılarım ben.

Bu arada anket neredeyse yarı yarıya ya... Çok şaşırdım. Cinsellik olmayacaksa niye bir adamla evleneyim ki? Bir kadınla ev arkadaşı olurum, en azından pis donunu yıkamam, arada yemek yapar, evi temiz tutar, sohbeti de daha zengin olur.

Burdan anlaşılıyor ki vasat cinsel hayata rağmen ayakta duran pek çok evlilik var..

Merhaba bayanlar,
Kocanızdaki cinsel sorunlar yüzünden boşanan var mı? Hangi aşamada karar verdiniz? Pişman mısınız?
6 aylık evliyim kocamda cinsel isteksizlik erken boşalma iktidarsızlık var. İlişki olunca yani ben yaklaşınca eşime de istek gelince gözlerini kapatıyor uzanıyor hareketsiz kalıyor ve benden bekliyor sadece biraz dokunuyor. Öpme sarılma hiç yok. Doktora da gidiyor ama hiç düzelme yok ve 32 yaşında bir erkek. Cinsel hislerinden korkuyorum artık

Elifffcan yaşını bilmiyorum ama bizde de sizinkinin tam tersi söz konusu, Boşanma konusuna gelince, pispisine evliliğine son verecek kadar cahil olmadığını düşünüyorum. Bak canım, Bir türkü vardır, "Güzelliğin On para etmez, bu bendeki aşk olmasa" sen ben güzelim demen bir şeyi değiştirmez kendini avutmaktan başka.. İki tane neden var, birisi zahiri değeri ise batıni nedenler. Zahiri neden şurası çok açıkki Eşinin psikolojik bir desteğe ihtiyacı bu çok net, Yoksa hiçbir insan öpmekten tiksinmez. Batıni neden ise sensin eşinin psikolojik durumuna görmezden gelip ona normal insan muamelesi yapman.

Bu süreçte boşanman bana kalırsan bir vebaldir. Sen Ona nasıl sevmesini nasıl sevişilmesi gerektiğini öğreteceksin Bunu biliyorsan yaparsın.

Ben çok okuyan bir insanım böyle müsapet menfii herşeyi okurum yani. bende de şöyle bişey var açık çok açık şeyler yaşarım ama bunu toplum önünde dile getiremem. Çok utanırım birebir olduğum zaman çok net ve açık konuşurum fakat böyle formda yazarken acaba çokmu açık yazdım diye hicap duyarım. O nedenle burada şunu yap bunu yap diyemem sana fakat şu kesin ki...

Bence Sorun teknik olarak net eşinde. Ama Onu bu şekilde birakmamak ve birlikte bambaşka bir pencere açmakda senin elinde. Ve gerçekten Şuna emin ol aynı nedenlerden dolayı 9 tane konu açmışsın. Bence eşinle bişeyleri düzeltmek için sadece şikayet ediyor gibi geldin....

Bekarken nasıldınız ? Görücü usulü bir evlilik değilse nişanlılık ve sevgililik döneminde yakınlaşmalar olmuştur muhtemelen. Olmadıysada bunu hiç sorgulamadın mı ?

Elifffcan yaşını bilmiyorum ama bizde de sizinkinin tam tersi söz konusu, Boşanma konusuna gelince, pispisine evliliğine son verecek kadar cahil olmadığını düşünüyorum. Bak canım, Bir türkü vardır, "Güzelliğin On para etmez, bu bendeki aşk olmasa" sen ben güzelim demen bir şeyi değiştirmez kendini avutmaktan başka.. İki tane neden var, birisi zahiri değeri ise batıni nedenler. Zahiri neden şurası çok açıkki Eşinin psikolojik bir desteğe ihtiyacı bu çok net, Yoksa hiçbir insan öpmekten tiksinmez. Batıni neden ise sensin eşinin psikolojik durumuna görmezden gelip ona normal insan muamelesi yapman.

Bu süreçte boşanman bana kalırsan bir vebaldir. Sen Ona nasıl sevmesini nasıl sevişilmesi gerektiğini öğreteceksin Bunu biliyorsan yaparsın.

Ben çok okuyan bir insanım böyle müsapet menfii herşeyi okurum yani. bende de şöyle bişey var açık çok açık şeyler yaşarım ama bunu toplum önünde dile getiremem. Çok utanırım birebir olduğum zaman çok net ve açık konuşurum fakat böyle formda yazarken acaba çokmu açık yazdım diye hicap duyarım. O nedenle burada şunu yap bunu yap diyemem sana fakat şu kesin ki...

Bence Sorun teknik olarak net eşinde. Ama Onu bu şekilde birakmamak ve birlikte bambaşka bir pencere açmakda senin elinde. Ve gerçekten Şuna emin ol aynı nedenlerden dolayı 9 tane konu açmışsın. Bence eşinle bişeyleri düzeltmek için sadece şikayet ediyor gibi geldin....
zorla kavga ede ede doktora gittik. Ürolojiye geldi ilaçları içiyor. Piskologa gelmiyor okadar uğraştım ki bıktım artık. Onun sorunu onun takip etmesi lazım. Daha geçen gün saarılmak istedim bırakmadı. Temastan hoşanmayan yapım var dedi. Bu aralar da kendime kural koydum yanına hiç yaklaşmıyorum el ile dokunmuyorum gel gör ki aramızda hiç temas yok. Bu formda net yazmayacağım da nerede durumumu söyleyeceğim. Beni kim tanıyor burada.

X