- 13 Haziran 2015
- 2.236
- 5.504
- 31
- Konu Sahibi Elifffcikkk
Konuştunuz mu hiç neden böylesin diyeİnsanların düşüncelerini merak ediyorum çünkü abartıyor muyum diye de düşünüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Konuştunuz mu hiç neden böylesin diyeİnsanların düşüncelerini merak ediyorum çünkü abartıyor muyum diye de düşünüyorum ne yapacağımı da bilmiyorum
İzin vermiyor yanlış anlamayın güzel bayanım aksine eşim çirkinZorladı kendini boynumdan öptü demişsin Allah yardım etsin zor gerçekten peki senin onu öpmene izin veriyor mu
Konuştum çok konuştum sessiz kalıyor huyum böyle diyorKonuştunuz mu hiç neden böylesin diye
Şimdi siz buraya boşanılır mı boşanılmaz mı yazmışsınız o zaman durumun sizin için çekilmeyecek derecede ciddi olduğunu farz ediyorum ( ki gerçekten çok zor bi durum) o zaman karşınıza alıp bu sorunu çözmezse neler olacağını ne kadar ciddi ve kararlı olduğunuz gösterin ki çözüm üretsin. Sorun ondan çözüm de o yüzden ondaKonuştum çok konuştum sessiz kalıyor huyum böyle diyor
Tedavi olmaya ikna edin olmazsa evliliğinizin sıkıntıya gireceğinden bahsedinKonuştum çok konuştum sessiz kalıyor huyum böyle diyor
O zaman keşke huyuna uygun bir eş bulsaydın, şimdi de arayışa geçebilirsin gerçi, çünkü ben seninle yapamıyorum diyin.Konuştum çok konuştum sessiz kalıyor huyum böyle diyor
O zaman keşke huyuna uygun bir eş bulsaydın, şimdi de arayışa geçebilirsin gerçi, çünkü ben seninle yapamıyorum diyin.
Yaw insanın kocası öpmeye bile tiksinir mi? Büyük hakaret olarak algılarım ben.
Bu arada anket neredeyse yarı yarıya ya... Çok şaşırdım. Cinsellik olmayacaksa niye bir adamla evleneyim ki? Bir kadınla ev arkadaşı olurum, en azından pis donunu yıkamam, arada yemek yapar, evi temiz tutar, sohbeti de daha zengin olur.
aynen öyle, fifty-fifty... bekar kalarak çok da bişey kaybetmediğim de teyit olduBurdan anlaşılıyor ki vasat cinsel hayata rağmen ayakta duran pek çok evlilik var..
Merhaba bayanlar,
Kocanızdaki cinsel sorunlar yüzünden boşanan var mı? Hangi aşamada karar verdiniz? Pişman mısınız?
6 aylık evliyim kocamda cinsel isteksizlik erken boşalma iktidarsızlık var. İlişki olunca yani ben yaklaşınca eşime de istek gelince gözlerini kapatıyor uzanıyor hareketsiz kalıyor ve benden bekliyor sadece biraz dokunuyor. Öpme sarılma hiç yok. Doktora da gidiyor ama hiç düzelme yok ve 32 yaşında bir erkek. Cinsel hislerinden korkuyorum artık
zorla kavga ede ede doktora gittik. Ürolojiye geldi ilaçları içiyor. Piskologa gelmiyor okadar uğraştım ki bıktım artık. Onun sorunu onun takip etmesi lazım. Daha geçen gün saarılmak istedim bırakmadı. Temastan hoşanmayan yapım var dedi. Bu aralar da kendime kural koydum yanına hiç yaklaşmıyorum el ile dokunmuyorum gel gör ki aramızda hiç temas yok. Bu formda net yazmayacağım da nerede durumumu söyleyeceğim. Beni kim tanıyor burada.Elifffcan yaşını bilmiyorum ama bizde de sizinkinin tam tersi söz konusu, Boşanma konusuna gelince, pispisine evliliğine son verecek kadar cahil olmadığını düşünüyorum. Bak canım, Bir türkü vardır, "Güzelliğin On para etmez, bu bendeki aşk olmasa" sen ben güzelim demen bir şeyi değiştirmez kendini avutmaktan başka.. İki tane neden var, birisi zahiri değeri ise batıni nedenler. Zahiri neden şurası çok açıkki Eşinin psikolojik bir desteğe ihtiyacı bu çok net, Yoksa hiçbir insan öpmekten tiksinmez. Batıni neden ise sensin eşinin psikolojik durumuna görmezden gelip ona normal insan muamelesi yapman.
Bu süreçte boşanman bana kalırsan bir vebaldir. Sen Ona nasıl sevmesini nasıl sevişilmesi gerektiğini öğreteceksin Bunu biliyorsan yaparsın.
Ben çok okuyan bir insanım böyle müsapet menfii herşeyi okurum yani. bende de şöyle bişey var açık çok açık şeyler yaşarım ama bunu toplum önünde dile getiremem. Çok utanırım birebir olduğum zaman çok net ve açık konuşurum fakat böyle formda yazarken acaba çokmu açık yazdım diye hicap duyarım. O nedenle burada şunu yap bunu yap diyemem sana fakat şu kesin ki...
Bence Sorun teknik olarak net eşinde. Ama Onu bu şekilde birakmamak ve birlikte bambaşka bir pencere açmakda senin elinde. Ve gerçekten Şuna emin ol aynı nedenlerden dolayı 9 tane konu açmışsın. Bence eşinle bişeyleri düzeltmek için sadece şikayet ediyor gibi geldin....
Aynen canım piskolojikmen kendimi 80 yaşında hissediyorum. Evlilikte sevgi ve cinsellik herşeymiş aslındaSizin durumunuzda boşanılır çocuk da yokken kaç kurtul ne yapmaya evlenmiş o zaman kendini boşalttırmak için mi evliliği bu mu sanıyor düzelmeye niyeti yoksa bir ömür böyle çekilmez
Ufak tefek sorunlar olsa çözün derim ama öpmeyip sarılmayıp herşeyi sizden bekliyorsa öyle evlilik olmazAynen canım piskolojikmen kendimi 80 yaşında hissediyorum. Evlilikte sevgi ve cinsellik herşeymiş aslında
Aynen canım bir de ben sarılmak öpmek isteyince de bırakmıyor. El tut kavgası yapıyoruz resmenUfak tefek sorunlar olsa çözün derim ama öpmeyip sarılmayıp herşeyi sizden bekliyorsa öyle evlilik olmaz