• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinsel sogukluk :( lütfen yardım

her evlilikte cinsellik aradaki uyum farklidir..kimi ilk gunden itibaren o uyumu yakalar, kimi bir kac ay, kimi yili bulur hatta gecebilir..yani senin su anda yapman gereken ilk sey bir jinekolaga gidip muayene ol...muhtemelen bir problem yoktur ancak o ? kalkar..sonra esinle acik acik konusmalisin..eger konusamam diyorsan ve o da senin gibi bu konuda cekingen davranirsa en guzel zamanlarinizi bosa harcamis olursunuz..

erkeklerin ve kadinlarin birbirinden farkli bazen ayni sevdikleri seyler vardir..simcik onlari konusturmayin bana da iste o zevk alacaginiz noktalari ve ne sekilde olacagini kesfetmeniz lazim..birbiriniz tatmin olmasini onemsemeniz lazim..seks de utanma cekinme olmamali makul olan seyler dahilinde farkli heyecanlar deneyebilirsiniz. ..herseyin cozumu vardir..ve bu konuda da birbirinizi taniyacaksiniz..ancaak bu konuda esine senin birseyleri ogretmen lazim..maalesef cogu turk erkegi kadinlarin seks de kendileri gibi olmadigini dusunuyor..

ve mutlaka soyle senin hosuna giden bir sex erkek parfumu vardir...bir tane al ve evde onu sıksin sana..merak etme o uyumu yakalayacaksinizdir ama zaman ve sabir lazim..
Umarim zamanla söylediginiz gibi olur tesekkur ederim deniycem esimlede konusucam konusuyoruz aslinda ama daha net bir sekilde konusmamiz lazim sanirim zevk almadigim icinde istekli olamiyorum esimin dokunuslari bna heyecan vermiyor

Esime ilgi duyuyorum fakat cinsel anlamda beni opuyor dokunuyor fakat ben zevk almiyorum nisanliyken birlikte olmadik fakat yaptigimiz kucuk yaramazliklar cok hosuma gidiordu evlendik ben hissiz oldum :/
Çok büyük problemin yok o zaman. Sevişmeyi biliyorsun ilerisini bilmiyorsun.
Ya da keşke sadece sevişsek daha fazlası olmasa gibi bir şey var bilinç altında. O yüzden ön sevilme kısmından da zevk almamaya başlamışsın.
Zevk almak, doruk noktasına varmak erkek için olduğu kadar kolay değildir kadında. O yüzden öncelikle kendini keşfetmen lazım. Neyi seviyorsun ne seni etkiliyor, nerene dokunmasından hoşlanıyorsun bunları bilip eşini buna göre yönlendirmelisin.
Gerisini 0 0bEn yazmış zaten tekrarlamayayım.

Kizlar yaklasik 2 aylik evliyim fakat cinsell yonden pek mutlu degilim esimi seviyorum fakat beni opmesinden dokunmasindan zevk almiyorum nedenini bilmiyorum yani opusu dokunusu etkilemiyor beni birlikte olma esnasinda da zevk almiyorum neden acaba bu tarz sorun yasayan var mi dr gitmeyi dusunuyorum fakat bir zamanini bulamadim size yazmak istedim belki ayni sorunu yasayan vardir ya da bilgisi olan???tesekkur ederim simdiden.
Cinseliği görevmiş gibi düşünmeyin, eşiniz size zaman versin biraz, siz istediğiniz zaman beraber olun, Yatak odanızda kendinizi daha iyi hissedeceğiniz ortam hazırlayın.

Benim konumda hızını alamayan üyelerin , açtığı konu olarak düşündüm ilk başta . Saldırgan yorum yapan üyelerin eşlerinin yanında uyumak yerine gece 2 de pc başında oturduğunu göz önünde bulundurursanız , meseleyi anlarsınız . İyigeceler .,konumun kapatılması için modertöre msj attım .

ya sen gece gece saka misin nesin anlamadim ki?
1.ben bir kadinim her ay duzenli adet olurum..
ve su anda karnim ve belim agriyor uyuyamiyorum..
2. kizim huzursuz huzursuz uyuyan bir bebek yalnizca ilk yattigi 2 saat guzel uyuyor..ee o sure de yetiyor bize..
3.sevismek icin kocamin yaninda yatmama gerek yok..
4.biz senin konundan ciktik sen hala pesimizdesin bir dur da arkadasin konusunu da linc etme..
5.yine soyluyorum satasan sensin ama kabul etmiyorsun..ancak soyle bir sey var biz senin sorununu onemseyip paylasimda bulunduk..sen bizimle alay etmeye calisiyorsun..
6.neyse ya iyi geceler, esinle aran gonlunce olsun diyip sana son temennimi yollamak istiyorum..

Umarim zamanla söylediginiz gibi olur tesekkur ederim deniycem esimlede konusucam konusuyoruz aslinda ama daha net bir sekilde konusmamiz lazim sanirim zevk almadigim icinde istekli olamiyorum esimin dokunuslari bna heyecan vermiyor

bak tatlim aci var demişsin. .o yüzden Jinekolog ihmal etme..ve kayganlastiriciyi mutlaka dene..merak etme zamanla aci yok olacak ve zevk odaklarıni vs.kesfettiginizde hersey yerini zevke birakacak..o uyumu yakaladiginda sen kendin isteyeceksin:) yalniz erkekler de dikkat ettigim esinin caninin yanmasi dusuncesi ile de rahat olamiyorlar ve cekingen de oluyor..o yüzden sen kendini kesfetmeye calis ve esini yonlendir..onun da seni yonlendirmesine musade et..taraflardan biri mutlu olmadigi zaman sadece gorev gibi olur, tadi kalmaz..zamanla cinsellik problem olmaktan cikacaktir..hatta sen yeni ufak heyecanlar yaratacaksin ve hosunuza gidecek..;)

Back