- 17 Temmuz 2008
- 3.378
- 1.598
- 123
- 42
Arkadaslar lutfen bensibelim adindaki uye ile konusmayin bu tarz basit yorumlar yapan bir insanla asla işim olamaz yorumlarini dikkate almiorum zaten ban yemis heralde yani normal degil yazsin dursun görmezden gelin yani ben senin gibi basit cümlelr kuran nerde nasil konusacagini bilmeyen dengesizleri adam yerine koyup slm bile vermiyorum)) ayrica fikirlerinizi yazabilirsiniz ama actigim konu ile ilgili olursa sevnirim..nisanlilik doneminde daha cok etkileniordumm evlendim boyle oldu..
Daha çok yeni evlisiniz. İlk aylarda böyle olması normal.Kizlar yaklasik 2 aylik evliyim fakat cinsell yonden pek mutlu degilim esimi seviyorum fakat beni opmesinden dokunmasindan zevk almiyorum nedenini bilmiyorum yani opusu dokunusu etkilemiyor beni birlikte olma esnasinda da zevk almiyorum neden acaba bu tarz sorun yasayan var mi dr gitmeyi dusunuyorum fakat bir zamanini bulamadim size yazmak istedim belki ayni sorunu yasayan vardir ya da bilgisi olan???tesekkur ederim simdiden.
canım niye böyle şeyler söylüyorsun ne gereği var.hahahaha ay pabucumun üyesi çok korktum vallahi git önce kadınlık yapmayı öğren de afran eksik kalsın
canım niye böyle şeyler söylüyorsun ne gereği var.
durduk yerde tartışma çıkmasın,banlanırsın ne gereği var.
biraz ağır oldu bu sözler arkadaşım.gerek yok kimseyi incitmeye.ne incit ne incil.hepimiz arkadaşız burda tartışmayın :)hak edene hak ettiği gibi yazarım banlanmaktan da korkmuyorum. kadın yatakta başarısız olunca burada çatacak birilerini arıyor herhalde. aşık olduğu adamla evlenseydi suç benimmi?
biraz ağır oldu bu sözler arkadaşım.gerek yok kimseyi incitmeye.ne incit ne incil.hepimiz arkadaşız burda tartışmayın :)
okudum canım.birbirinize cevap vermeyin tartışma uzamasın.yaşadığın durum yeni evli olduğun için normal bence.zamanla düzelmezse doktora gidersin.eşinin baskısı yoksa zamana bırakne yazdığını okudun değilmi? :)
Benim konumda hızını alamayan üyelerin , açtığı konu olarak düşündüm ilk başta . Saldırgan yorum yapan üyelerin eşlerinin yanında uyumak yerine gece 2 de pc başında oturduğunu göz önünde bulundurursanız , meseleyi anlarsınız . İyigeceler .,konumun kapatılması için modertöre msj attım .Kizlar yaklasik 2 aylik evliyim fakat cinsell yonden pek mutlu degilim esimi seviyorum fakat beni opmesinden dokunmasindan zevk almiyorum nedenini bilmiyorum yani opusu dokunusu etkilemiyor beni birlikte olma esnasinda da zevk almiyorum neden acaba bu tarz sorun yasayan var mi dr gitmeyi dusunuyorum fakat bir zamanini bulamadim size yazmak istedim belki ayni sorunu yasayan vardir ya da bilgisi olan???tesekkur ederim simdiden.
okudum canım.birbirinize cevap vermeyin tartışma uzamasın.yaşadığın durum yeni evli olduğun için normal bence.zamanla düzelmezse doktora gidersin.eşinin baskısı yoksa zamana bırak
Benim konumda hızını alamayan üyelerin , açtığı konu olarak düşündüm ilk başta . Saldırgan yorum yapan üyelerin eşlerinin yanında uyumak yerine gece 2 de pc başında oturduğunu göz önünde bulundurursanız , meseleyi anlarsınız . İyigeceler .,konumun kapatılması için modertöre msj attım .
Kizlar lutfen cvplamayin onun yazdiklarını gormezden gelin..kadinlik sadece yatakta olmuyor duzgun üslup nerde ne konusacagini bilme ile oluyor ben bu sorunumu bir şekilde aşıcam dr dan yardım vs ne gerekirse yapicam fakat sen hic bir zaman düzgün üslupta olamayacaksin hic bir zaman kibar bir kadin olamayacaksin kadinligi yatak zanneden zavallinin birisin konuma cvp yazma diyorm ne yüzsüz bir insansin ki hâlâ sacma yorumlar yapip duruyorsun ben sevdigim insanla evlendim ama senin bir yaran var heralde gocunuyorsun yazma diyorum yazma sana artik hic bir sekilde cvp yazmicam konumdaki hic kimse de yazmasin lutfen nickini dahi görmek istemiyorum..
Evet cnm biraz cnm yaniyor hâlâ 2 ay oldu fakat gecmedi kayganlastirici denicem birdecanım belkide canın yanıyordur yeni evlisin sonuçta.benim ilk aylar çok canım yanıyordu.sendede varsa böyle bi durum ondanda soğukluk olabilir
Hızınızı alamayıp neden buraya da gelip saldırdınız? Saldırgan biz miyiz siz misiniz bu durumda?Benim konumda hızını alamayan üyelerin , açtığı konu olarak düşündüm ilk başta . Saldırgan yorum yapan üyelerin eşlerinin yanında uyumak yerine gece 2 de pc başında oturduğunu göz önünde bulundurursanız , meseleyi anlarsınız . İyigeceler .,konumun kapatılması için modertöre msj attım .
Kizlar yaklasik 2 aylik evliyim fakat cinsell yonden pek mutlu degilim esimi seviyorum fakat beni opmesinden dokunmasindan zevk almiyorum nedenini bilmiyorum yani opusu dokunusu etkilemiyor beni birlikte olma esnasinda da zevk almiyorum neden acaba bu tarz sorun yasayan var mi dr gitmeyi dusunuyorum fakat bir zamanini bulamadim size yazmak istedim belki ayni sorunu yasayan vardir ya da bilgisi olan???tesekkur ederim simdiden.
Esime ilgi duyuyorum fakat cinsel anlamda beni opuyor dokunuyor fakat ben zevk almiyorum nisanliyken birlikte olmadik fakat yaptigimiz kucuk yaramazliklar cok hosuma gidiordu evlendik ben hissiz oldum :/Daha çok yeni evlisiniz. İlk aylarda böyle olması normal.
Cinselliğin tü kaka diye öğretildiği bir ülkede bir kadının evlenir evlenmez cinsel yönden mutlu olması beklenemez.
Önce kendinizi tanıyın. Cinsel isteğiniz var ama kocanıza mı ilgi duymuyorsunuz yoksa tümden cinselliğe mi ilgi duymuyorsunuz? Kendi kendinizi tatmin ediyor musunuz? Bunlar önemli.
kayganlaştırıcının kesinlikle çok faydası oluyor.bendede ilk zamanlar oldu canım yanıyordu.kayganlaştırıcının çok faydası oldu.bide ha canım yandı ha yanacak diye korkarsanda stres oluyor canım rahat olEvet cnm biraz cnm yaniyor hâlâ 2 ay oldu fakat gecmedi kayganlastirici denicem birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?