Nasıl içine oturduysa 2 farklı nickle aynı temada konu açmış.
Senin geldigin nasil da belli oluyorgidiyorlar sırf iyi diye evleniyorlar ondan sonra evliliğin gereklerine gelince kalıyorlar ama onlar da haklı adam gibi adam kalmamış memlekette olanları da sevemiyorlar erkek olarak. zor durum.
Senin geldigin nasil da belli oluyor
Senin baska uyeligin var mi? Mesel xx_9 gibi?
Cok benziyorsunuz. Benve arkadas olabilirsiniz.
Ayni nickle konu falan acmadim ya ne kadar meraklisiniz bilip bilmeden konusmaya yargilamaya mantik evliligi falan yapmadim cinsel tiksinti isimli konuyu okudum ayni durumu mu yasiyoruz acaba diye ama ben tiksinmiyorum sadece hissizim o kadar
Sizi ilgilendirmez nasil bir sekilde evlilik yaptigim ne kadar basit bir yorum yapmissiniz sizin gibi bir insanin konuma yorum yapmasini bile tarafima hakaret sayiyorum o nedenle polemige bile girmiyorum gerek yok cunku ayni kulvarda degilizgidiyorlar sırf iyi diye evleniyorlar ondan sonra evliliğin gereklerine gelince kalıyorlar ama onlar da haklı adam gibi adam kalmamış memlekette olanları da sevemiyorlar erkek olarak. zor durum.
Sizi ilgilendirmez nasil bir sekilde evlilik yaptigim ne kadar basit bir yorum yapmissiniz sizin gibi bir insanin konuma yorum yapmasini bile tarafima hakaret sayiyorum o nedenle polemige bile girmiyorum gerek yok cunku ayni kulvarda degiliz
sibel yine banlanacaksın rahat dur daha yeni geldin
Sizi ilgilendirmez nasil bir sekilde evlilik yaptigim ne kadar basit bir yorum yapmissiniz sizin gibi bir insanin konuma yorum yapmasini bile tarafima hakaret sayiyorum o nedenle polemige bile girmiyorum gerek yok cunku ayni kulvarda degiliz
belkide sıkılmış olabilirsin cinselliktenArkadaslar lutfen bensibelim adindaki uye ile konusmayin bu tarz basit yorumlar yapan bir insanla asla işim olamaz yorumlarini dikkate almiorum zaten ban yemis heralde yani normal degil yazsin dursun görmezden gelin yani ben senin gibi basit cümlelr kuran nerde nasil konusacagini bilmeyen dengesizleri adam yerine koyup slm bile vermiyorum)) ayrica fikirlerinizi yazabilirsiniz ama actigim konu ile ilgili olursa sevnirim..nisanlilik doneminde daha cok etkileniordumm evlendim boyle oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?