cinsel sogukluk :( lütfen yardım

Serenad_

Guru
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2013
1.273
1.217
333
Kizlar yaklasik 2 aylik evliyim fakat cinsell yonden pek mutlu degilim esimi seviyorum fakat beni opmesinden dokunmasindan zevk almiyorum nedenini bilmiyorum yani opusu dokunusu etkilemiyor beni birlikte olma esnasinda da zevk almiyorum neden acaba bu tarz sorun yasayan var mi dr gitmeyi dusunuyorum fakat bir zamanini bulamadim size yazmak istedim belki ayni sorunu yasayan vardir ya da bilgisi olan???tesekkur ederim simdiden.

Ilk aylarda bu durum olabiliyor ama baska bir sebep de olabilir. Esinizle acik acik nelerden nasil hoslanacaginizi konusup uygulayip bulmanız lazim. ( cok acik anlattim ama bu böyle )

gidiyorlar sırf iyi diye evleniyorlar ondan sonra evliliğin gereklerine gelince kalıyorlar ama onlar da haklı adam gibi adam kalmamış memlekette olanları da sevemiyorlar erkek olarak. zor durum.

gidiyorlar sırf iyi diye evleniyorlar ondan sonra evliliğin gereklerine gelince kalıyorlar ama onlar da haklı adam gibi adam kalmamış memlekette olanları da sevemiyorlar erkek olarak. zor durum.
Senin geldigin nasil da belli oluyor
Senin baska uyeligin var mi? Mesel xx_9 gibi?
Cok benziyorsunuz. Benve arkadas olabilirsiniz.

Ayni nickle konu falan acmadim ya ne kadar meraklisiniz bilip bilmeden konusmaya yargilamaya mantik evliligi falan yapmadim cinsel tiksinti isimli konuyu okudum ayni durumu mu yasiyoruz acaba diye ama ben tiksinmiyorum sadece hissizim o kadar

Ayni nickle konu falan acmadim ya ne kadar meraklisiniz bilip bilmeden konusmaya yargilamaya mantik evliligi falan yapmadim cinsel tiksinti isimli konuyu okudum ayni durumu mu yasiyoruz acaba diye ama ben tiksinmiyorum sadece hissizim o kadar

insan olarak sevmek başka bir erkek olarak koca olarak sevmek başka ikisini karıştırmışsın yoksa 2 aylık evlilikte şimdi spor yapıyor olman lazımdı bu saatte. haksızmıyım :)

Sizi ilgilendirmez nasil bir sekilde evlilik yaptigim ne kadar basit bir yorum yapmissiniz sizin gibi bir insanin konuma yorum yapmasini bile tarafima hakaret sayiyorum o nedenle polemige bile girmiyorum gerek yok cunku ayni kulvarda degiliz

Sizi ilgilendirmez nasil bir sekilde evlilik yaptigim ne kadar basit bir yorum yapmissiniz sizin gibi bir insanin konuma yorum yapmasini bile tarafima hakaret sayiyorum o nedenle polemige bile girmiyorum gerek yok cunku ayni kulvarda degiliz

hay yesinler kulvarını ingiltere kraliçesi sanki havalara bak ikimizde aynı sitedeyiz neyin afrasını yapıyorsun,aşk evliliği yapsaydın madem

sevgi aşk şart.evlilik nasıl sevgi üstüne kuruluyorsa,cinsellikte sevgi olunca olur.eşim elimi tuttuğunda bile içimde kelebekler uçuşur benim :)

bak arkadas yardimci olmaya calisirim ama daha biraz once boyle bir konuda konu sahibinden azar yedik..bastan soyle azarlamayacaksan yardimci oluruz, bunun icin burdayiz..ama bazilari takmis hulya avsar dan baskasini dinlemiyor..

Sevgili mozerellaa evliligin ilk aylarinda olur demiştim. Ve baska seyler de demistim. Esinizle cinsi konulari konusarak ogreneceksiniz. Zamanla da her seyi ogreneceksiniz.

Arkadaslar lutfen bensibelim adindaki uye ile konusmayin bu tarz basit yorumlar yapan bir insanla asla işim olamaz yorumlarini dikkate almiorum zaten ban yemis heralde yani normal degil yazsin dursun görmezden gelin yani ben senin gibi basit cümlelr kuran nerde nasil konusacagini bilmeyen dengesizleri adam yerine koyup slm bile vermiyorum )) ayrica fikirlerinizi yazabilirsiniz ama actigim konu ile ilgili olursa sevnirim..nisanlilik doneminde daha cok etkileniordumm evlendim boyle oldu..

belkide sıkılmış olabilirsin cinsellikten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…