İlk evlendiginiz zaman da çok sıkıntıymis 2-3 haftada olması çok az normal değil.Ilk evlendigimiz zqmqnlar 2 3 hafta da oluyordu. Soyledigimde nasil olsa yqn yqnayiz yapariz diyordu . Zamanla daha cok arasi acildi. Bunun disinda daha baska sorunlarimizda var cok zor biri inatci. Sosyal degil birlikte yaptimiz hicbirsey yok malesef.
Yeni evliyken hergün olur ya.Ilk evlendigimiz zqmqnlar 2 3 hafta da oluyordu. Soyledigimde nasil olsa yqn yqnayiz yapariz diyordu . Zamanla daha cok arasi acildi. Bunun disinda daha baska sorunlarimizda var cok zor biri inatci. Sosyal degil birlikte yaptimiz hicbirsey yok malesef.
Malesef canim kac kez konusmayi denedim ama en sonunda sinirleniyor tartişma cikiyor. Bu arada her oglak burcu da ayni olmayabilir . Ozellikle senin gibi ince dusunen anneleri olacak. Eslerini mutlu ederlerDoymuş o zaman, ya doymuş erkek bazen iyi bazen kötü oluyor. Size kötüsü gelmişumarım düzelir bir an önce, başbaşa bırakma tatile çıksanız biraz uzaklaşsanız konuşabilseniz keşke elinize iletişime açık olsa
Bende sizin yazdiklarinizi dusunuyorum. Ama asla olmuyor . Bugun konusacagim isterse kavga etsin sinirlensin. 4 yildir mutsuzum . Sevgili nisanli oldugumuzda asla ayrilmadim. Evlendik yine gitmedim . Ayrilacagimi gidecegimi asla aklina getirmez. Evlendigimiz ve cocugumuz oldugu icin beni cepte goruyor .Yok yani cocuk baskasının cocugu degil ki sinirleniyor kendi çocuğu insan sinirlenir mi? Uykusuzluk falan hikaye 2-3 ayda bir nedir sacma geldi insan hic mi o süre rüylanma vs olup uykusunda karısına hallenmez ne bileyim garip
Sevgili ve nisanli oldugumuz donemde bana yaklasirdi cok istekliydi. Yorgun bile olsa temasda bulunur guzel konusurdu. Firsat kollardi. Evlenir evlenmez degisti. Yok evlenirsek şoyle yapariz boyle gezeriz hersey hikaye oldu. Iliskide pasif de degilim hatta ben bazi seyleri yapmayi teklif ederim farklilik olsun diye ama istemez. Normal bir sevisme olur. Artik bende sogudum iliskiden .Yeni evliyken hergün olur ya.
Bunu kendisine soyledigimde verdigi cevap nasil olsa artik yan yanayiz istedigimiz zaman yapariz demisti. Bi defa sevismenin tam ortasinda opusmeyi uzattim diye beni eliyle iteklemisti yeter diye. Sonrada psikolojik olarak esimle opusmekde zorlanmaya basladim sonradan kendi opmek istesi ben eskisi gibi hissetmiyorum artikİlk evlendiginiz zaman da çok sıkıntıymis 2-3 haftada olması çok az normal değil.
Cinsel tercihinin farklı olma ihtimali yüksek. Paravan evlilik yapmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?Bunu kendisine soyledigimde verdigi cevap nasil olsa artik yan yanayiz istedigimiz zaman yapariz demisti. Bi defa sevismenin tam ortasinda opusmeyi uzattim diye beni eliyle iteklemisti yeter diye. Sonrada psikolojik olarak esimle opusmekde zorlanmaya basladim sonradan kendi opmek istesi ben eskisi gibi hissetmiyorum artik
Yorucu bir işide yok sadece calisma saatlerinden dolayi bazi zamanlar az uyuyor. Bende yoruluyorum dedigimde biz senle ayni hayati yasamiyoruz diyor . Ben gece uyuyormusum. Gece uyumazsam ayni yorgunlukta olurmusuz . Kizim 2 yasinda evin isleri cocuk bakimi ve kizim hic durmuyor aktif bir bebek . Benim yaptiklarimi kolay goruyor. Sonrada bencilsin diyorAdam sizi arzuluyor gibi görünmüyor. Size karşı verdiği tepkiler ve hal hareketlerinden de seviyor gibi görünmüyor. Evleneyim çocuk yapayım diye evlenmiş. Evlendi yuvasını kurdu desinler diye gibi.
Cinsel anlamda tedavi görmeyecekse, size ve çocuğuna karşı tavırlarını degistirmeyecekse böyle bir evliliği yürütmenin manası yok.
Herkes çalışıyor, dünya üzerinde çalışan ve yorulan tek erkek değil kendisi.
Sevgili olmadan oncede taniyordum. Ortak arkqdaslarimiz var. Sevgiliyken asla boyle degildi . Cani istediginde cok guzel herseyi yapar . Sonradan boyle oldu. Hislerim kuvvetlidir farklilik olsa anlardim. Hayattan bikmis herseye doymus gibi . Instagram facebook asla kullanmaz telefonu hep masadadir gizlice baktigim oldu amq ne aldatma nede farkli cinsel tercih yok eminim.Cinsel tercihinin farklı olma ihtimali yüksek. Paravan evlilik yapmadığına nasıl bu kadar eminsiniz?
Çok yoruluyorsa, kimseye ayıracak vakti yoksa evlenmeseymiş. Anası yapardı işlerini.Yorucu bir işide yok sadece calisma saatlerinden dolayi bazi zamanlar az uyuyor. Bende yoruluyorum dedigimde biz senle ayni hayati yasamiyoruz diyor . Ben gece uyuyormusum. Gece uyumazsam ayni yorgunlukta olurmusuz . Kizim 2 yasinda evin isleri cocuk bakimi ve kizim hic durmuyor aktif bir bebek . Benim yaptiklarimi kolay goruyor. Sonrada bencilsin diyor
O zaman sizi hiç sevmiyor. İnsan sevdiği kadını öpüşürken iter mi?Sevgili olmadan oncede taniyordum. Ortak arkqdaslarimiz var. Sevgiliyken asla boyle degildi . Cani istediginde cok guzel herseyi yapar . Sonradan boyle oldu. Hislerim kuvvetlidir farklilik olsa anlardim. Hayattan bikmis herseye doymus gibi . Instagram facebook asla kullanmaz telefonu hep masadadir gizlice baktigim oldu amq ne aldatma nede farkli cinsel tercih yok eminim.
Kiziyla ilgilenir qmq aglqmasi vs yaramazliklarina sinirlenir . Sonrada senin yuzunden bagiyorum bende tahammul birakmadin der. Normalde kendinde tahqmmul yok cocuga karsi bunu kendinde sucluluk duygusu olusturmamak icin sucu benim ustume yikmaya calisuyor artik bunu anladim. Disardan herkes ayy ne kqdar ilgili baba cocugu gezdiriyor hep kucaginda vs diyorlar. Cunku toplum da bunlar annenin gorevi bi tanesini yapsa erkekler super baba anne yapmazsa kotu anne oluyorKocanı hiç sevemedim iyi bir Baba olduğunu da sanmıyorum.
Boşanmalısın!
Yatak ayırarak en büyük hatayı yapmışsınız zatenMerhaba 4 yıllık evliyim 2 yasinda kızım var. Eşimle 2 veya 3 ayda bir ilişkimiz oluyor. Ben 30 yaşındayım eşim 36 yasinda. Evlendikten sonra soğukluk oldu en ufak tartışmayı cinsel birlikteliğimize yansıttı. Kızım biraz babasina düşkün ve arada ağlıyor eşim sesinden rahatsız oluyor ve uyuyamıyor. Gece çalışıyor haftada 2 gün izni var . Neden beni arzulamiyorsun yada izinli günlerinde aksam birlikte birseyler yapmıyoruz dediğimde yorgunum uykusuzum diyor . Bende yorgunum ama 1 saat bile olsa birlikte tv izleyebiliriz sarılıp uyuyabiliriz. Kendi uykusu için birlikte uyumuyoruz. Konuyu actigimda bencilsin diyor hicmi uyumayayım diye cevap veriyor. Cocuk ses yapmasın diye kızımla birlikte uyuyoruz. Ama izin gunde bile yanıma gel 1 2 saat falan demiyor. Sorduğumda beni seviyor ve arzuluyormus. Eşime göre güzel bir kadınım beyaz tenli renkli gözlü. Kilolu vs de değilim. Artık eşimden soğudum aynada kendimi çirkin hissediyorum. Cinsellikten soğudum. Kendimi kadin gibi hissedemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.3 ay bir erkek nasıl dayanır aldatma vs yok . Başka kadınlarda asla bakmaz . Dışarıya bir ilgi vs bakış yok . Eşimin burcu oglak . Benim aslan cok zıt insanlariz
Merhaba 4 yıllık evliyim 2 yasinda kızım var. Eşimle 2 veya 3 ayda bir ilişkimiz oluyor. Ben 30 yaşındayım eşim 36 yasinda. Evlendikten sonra soğukluk oldu en ufak tartışmayı cinsel birlikteliğimize yansıttı. Kızım biraz babasina düşkün ve arada ağlıyor eşim sesinden rahatsız oluyor ve uyuyamıyor. Gece çalışıyor haftada 2 gün izni var . Neden beni arzulamiyorsun yada izinli günlerinde aksam birlikte birseyler yapmıyoruz dediğimde yorgunum uykusuzum diyor . Bende yorgunum ama 1 saat bile olsa birlikte tv izleyebiliriz sarılıp uyuyabiliriz. Kendi uykusu için birlikte uyumuyoruz. Konuyu actigimda bencilsin diyor hicmi uyumayayım diye cevap veriyor. Cocuk ses yapmasın diye kızımla birlikte uyuyoruz. Ama izin gunde bile yanıma gel 1 2 saat falan demiyor. Sorduğumda beni seviyor ve arzuluyormus. Eşime göre güzel bir kadınım beyaz tenli renkli gözlü. Kilolu vs de değilim. Artık eşimden soğudum aynada kendimi çirkin hissediyorum. Cinsellikten soğudum. Kendimi kadin gibi hissedemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.3 ay bir erkek nasıl dayanır aldatma vs yok . Başka kadınlarda asla bakmaz . Dışarıya bir ilgi vs bakış yok . Eşimin burcu oglak . Benim aslan cok zıt insanlariz
7 24 yan yanayiz diyebilirim evde hep uyku halinde koltukta uzanir disari cikarsada tek olmaz cabuk gider gelirNerden biliyosun aldatma vs olmadigini 7/24 yanindanisin? Adam 3 aydir istemiyorsa ya gaydir ya baskasi vardir.
Çalışmıyormu?7 24 yan yanayiz diyebilirim evde hep uyku halinde koltukta uzanir disari cikarsada tek olmaz cabuk gider gelir
Yönelimi sonradan değişmiş olamaz mı ki yaSevgili olmadan oncede taniyordum. Ortak arkqdaslarimiz var. Sevgiliyken asla boyle degildi . Cani istediginde cok guzel herseyi yapar . Sonradan boyle oldu. Hislerim kuvvetlidir farklilik olsa anlardim. Hayattan bikmis herseye doymus gibi . Instagram facebook asla kullanmaz telefonu hep masadadir gizlice baktigim oldu amq ne aldatma nede farkli cinsel tercih yok eminim.
Ahhh o kıskanç analar, Allah onları bildiği gibi yapsın benim annem de 26 yıl çekti o kıskanç anadan. Allah eşinize hidâyet versin inşallah. Her manada mutlu olmayı hak ediyorsunuz.Malesef canim kac kez konusmayi denedim ama en sonunda sinirleniyor tartişma cikiyor. Bu arada her oglak burcu da ayni olmayabilir . Ozellikle senin gibi ince dusunen anneleri olacak. Eslerini mutlu ederlerbenim eşimin anneside sikintili biri. Oglunu benden kiskanir. Ikizleriniz saglikla dogsunlar