Hâlâ mı bunu yazıyorsunuz bir vazgeçin artık.neler neler okuyoruz hergün buralarda.o işler öyle değilmiş işte.Yeni evliyken hergün olur ya.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hâlâ mı bunu yazıyorsunuz bir vazgeçin artık.neler neler okuyoruz hergün buralarda.o işler öyle değilmiş işte.Yeni evliyken hergün olur ya.
Aksine kendinizi daha kadınsı hissetmelisiniz onun için değil kendiniz için kadınsı giyinip süslenmelisiniz. Çocuk olduktan sonra erkeklerde bu durum oluyor sizlik bir durum yok aslındaKendimi kadin gibi hissedemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.
Vazgeçmiyorum tşkHâlâ mı bunu yazıyorsunuz bir vazgeçin artık.neler neler okuyoruz hergün buralarda.o işler öyle değilmiş işte.
Adam sadece cinsellikten değil hayattan istifa etniş gibi.keşke konuyu bdv ye açsaydınız.hem daha uygun hem de daha çok yorum gelir.Malesef hobi vs yok . 4 yildir evliyiz birlikte tura gittik 1 defa . Burnumdan geldi şuna binelim yok ben binmem . Şuraya gidelim ben gitmem. Asla egelenceli seyler yapmaz. Benide kendi gibi yapti icim yaşlandi. Eglenince kendimden utaniyorum ayip birsey yapiyorum gibi oluyor psikolojimi bozdular esim ve ailesi. Biraz sesli kahkaha atamam . Yavaş gül . Arabada sakiz cigneyemem. Bi defa kazarak sakizi patlattim sanki kufur etmisim gibi ne yapiyorsun sen ya dedi. Giyimime karisir normalde acik giyinen biri asla degilim. Disarda abim gibi yanimda durur baska erkekler bana bakar dikkat ceken bir bayanim. Bunu asla farketmez . Elimi tutmaz disarda sarilmaz. Sevgiliyken yapardi. Bazen kandirildigimi dusunuyorum. Boyle oldugunu bilsem asla evlenmezdim. Herseyde beni hatali gorur . Ilk evlendigimiz gun surat yapmaya trip atmaya baslamisim. Cunku evledigimizin ertesi gun en yakin arakadaini bize cagirdi yemek yemeye bende bizim ilk gunumuz neden cagjriyorsun diye suratim dusmustu. Kendinden kaynakli hatalari asla kabul etmez
Merhaba 4 yıllık evliyim 2 yasinda kızım var. Eşimle 2 veya 3 ayda bir ilişkimiz oluyor. Ben 30 yaşındayım eşim 36 yasinda. Evlendikten sonra soğukluk oldu en ufak tartışmayı cinsel birlikteliğimize yansıttı. Kızım biraz babasina düşkün ve arada ağlıyor eşim sesinden rahatsız oluyor ve uyuyamıyor. Gece çalışıyor haftada 2 gün izni var . Neden beni arzulamiyorsun yada izinli günlerinde aksam birlikte birseyler yapmıyoruz dediğimde yorgunum uykusuzum diyor . Bende yorgunum ama 1 saat bile olsa birlikte tv izleyebiliriz sarılıp uyuyabiliriz. Kendi uykusu için birlikte uyumuyoruz. Konuyu actigimda bencilsin diyor hicmi uyumayayım diye cevap veriyor. Cocuk ses yapmasın diye kızımla birlikte uyuyoruz. Ama izin gunde bile yanıma gel 1 2 saat falan demiyor. Sorduğumda beni seviyor ve arzuluyormus. Eşime göre güzel bir kadınım beyaz tenli renkli gözlü. Kilolu vs de değilim. Artık eşimden soğudum aynada kendimi çirkin hissediyorum. Cinsellikten soğudum. Kendimi kadin gibi hissedemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.3 ay bir erkek nasıl dayanır aldatma vs yok . Başka kadınlarda asla bakmaz . Dışarıya bir ilgi vs bakış yok . Eşimin burcu oglak . Benim aslan cok zıt insanlariz
Sizin esiniz hep mesafeli bir cinsellige sahipmis zaten anladigim kadariyla.
Gay degil, aldatma yok diyorsunuz? Ikinizden birinde koku problemi olabilir mi, ten kokusu, agiz kokusu vs?
Ya da esinizin hormonal sorunlari olabilir mi?
kisisel temizligime ozen gosteririm bakimli biriyim . Cevremde her zaman guzel koktugumu soylerler . Titiz biriyim zaten esime hormonlarina baktirmasini hep soyluyorum gidecegim diyor ama aylar gecti . Tartismalarimiz oluyor en ufak bir tartismada sorunda bunu yakinliga yansitiyor. Ben hakli bile olsam asla kabul etmez hatasini . Kendimi boyle savunmaya aliyorum demisti. .Insan trip atar küser ama cinsellik yakinlik gibi seyleri kendine savunma olarak gormesi yanlis geliyor. Durumu daha kotu yapiyor . Bunu yapan erkek olunca tuhaf geliyorSizin esiniz hep mesafeli bir cinsellige sahipmis zaten anladigim kadariyla.
Gay degil, aldatma yok diyorsunuz? Ikinizden birinde koku problemi olabilir mi, ten kokusu, agiz kokusu vs?
Ya da esinizin hormonal sorunlari olabilir mi?
Canım arkadaşım eşekten düşenin halini eşekten düşen anlarmış. Bizimde benzer durumlar var. Senin eşin gibi ayrı yatmaz ama ayrı yatıyor desem yeridir :) sırtını bir döner bize sabaha kadar ben çocukla uğraşırken kalkıpta gözünün ucuyla bakmaz. Cinsellik desen yok yıllar oldu artık kendimi o kadar kötü hissediyorum ki ben gibi dertli birini görünce omzuna yaslanıp ağlayasım geliyor. Bu konuları insan herkesle de konuşamıyor. Diğer arkadaşların dediği gibi uzun sürmez bizim evliliğimiz.Merhaba 4 yıllık evliyim 2 yasinda kızım var. Eşimle 2 veya 3 ayda bir ilişkimiz oluyor. Ben 30 yaşındayım eşim 36 yasinda. Evlendikten sonra soğukluk oldu en ufak tartışmayı cinsel birlikteliğimize yansıttı. Kızım biraz babasina düşkün ve arada ağlıyor eşim sesinden rahatsız oluyor ve uyuyamıyor. Gece çalışıyor haftada 2 gün izni var . Neden beni arzulamiyorsun yada izinli günlerinde aksam birlikte birseyler yapmıyoruz dediğimde yorgunum uykusuzum diyor . Bende yorgunum ama 1 saat bile olsa birlikte tv izleyebiliriz sarılıp uyuyabiliriz. Kendi uykusu için birlikte uyumuyoruz. Konuyu actigimda bencilsin diyor hicmi uyumayayım diye cevap veriyor. Cocuk ses yapmasın diye kızımla birlikte uyuyoruz. Ama izin gunde bile yanıma gel 1 2 saat falan demiyor. Sorduğumda beni seviyor ve arzuluyormus. Eşime göre güzel bir kadınım beyaz tenli renkli gözlü. Kilolu vs de değilim. Artık eşimden soğudum aynada kendimi çirkin hissediyorum. Cinsellikten soğudum. Kendimi kadin gibi hissedemiyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum.3 ay bir erkek nasıl dayanır aldatma vs yok . Başka kadınlarda asla bakmaz . Dışarıya bir ilgi vs bakış yok . Eşimin burcu oglak . Benim aslan cok zıt insanlariz