Cinsel ilişkide isteksizlik

Bu arada burda tabiki mübalağa yaptım.

Hobisini yaparken çükünün derdine düşen adam asıl öküz değil mi yav? Bana mı öyle geliyor?
Nau nau, ne demekmiş o, karısı iki öpüyorsa o kitap indirilecek o maç kapatılacak, mesir macunu hızla ağza burna tıkılacak ve görev itinayla yerine getirilecek. Geri kalanlara erkek demiyoruz zaten öküz statüsü o.

Anlayan bı sizsiniz sanırım bunun böyle olmayıp şimdi böyle olması çok üzücü bence burdaki kadınlar istiyorum dediklerinde işim var derse karşıdaki he tmm o zaman dio heralde

Yazan en ılımlı kişi bendim, hedef ben miyim be Tayfun Soru sormuşsunuz biz de kırılacak bi şey yok insanların hobileri var onlarla ilgileniyorlardır demişiz, kırılmayın yani.

İşte kadın gibi kadın. Kadının dibi.

Böyle kocama dans ettim deyince benim aklıma eteğinin altındaki uzun pijamalarıyla göbek atan Cennet Mahallesi’ndeki Pembe geliyor

Gerçekten ne kadar tuhaf bı yermiş burası siz gerçekten akıl danışmak derdim var diyenlere böyle mi yorum yapıyorsunuz pembe gibi mi dans ettin Mezdeke mi ne kadar kolay dalga geçmek bı evliligin yapı taşı yatak birbirine dokunmak bence onun istediği zaman benim işim var benim istediğim zaman maç izliom denilmesi normal hatta komik şeyler size göre

Maç izlemesine darılıp alınıyorsanız aynı şekilde o istediğinde de ne iş yapıyorsanız bırakıp sevişmeniz gerekir. Yapmıyorsanız maç izlediği için sevişmeyi reddetmesi ne gocunamazsınız.

Ben her istediğinde onu mutlu edebildim bunu sordum o da aynı cevabı verdi bu olay da 4 5aydir böyle ondan önce de fanatikti ama böyle şeyler yapmiodu bende hiç bişi değişmedi ama onda değişti istediği halde beklio maç bitsin tmm hadi bitti dio bu bana hiç normal gelmio

Yemin ederim merakımdan soruyorum, dalga geçmiyorum nasıl dans ediyorsunuz? Maç son ses açık, loş ortam yok, siz müzik açsanız sesler karışır. Dansın türü nedir?

Mac izlerken sevişmek istemeniz şart mı? Ayrıca yukarıdaki mesajınızda o istediğinde benim işim oluyor yazmışsınız. Siz de işim var sonra deyin madem ayrıca dizi izlerken eşim gelse ben de hoş karşılamam. Peşinen de söylerim. Onun işi varken de işinin bitmesini beklerim. Sorun yapılacak bir şey olarak algılamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…