Cinsel ilişkide isteksizlik

1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
maç sırası doğum sancım tutsa/suyum gelse/kalp kriz geçirsem/deprem,yangın vs olsa eşim devre arasını bekler. kafasını bile kaldırmaz ki başka yerleri konu dahilinde bile değil. Yani adam maç izlerken size bakmadı diye isteksiz diye yaftalamayın burda eşleri yılda 1 kere yanaşan hanımlar var linç edilirsiniz

Koyu Galatasaraylıyım, takımımın maçı varken karşımda Jensen Ackles striptiz yapsa dönüp bakmam. Ki kendisi bu dünyada sevgilimi aldatabileceğim tek erkektir 😂😂 o da bana bakmayacağı için sorun yok zaten shsjjsks
Biz de Galatasaray ile yatıp kalkıyoruz,eşim hasta bir fanatik,kayinpederim ise tekerlekli sandalye müsabakalarını bile izliyor.Ya giy formanı,izleyin işte beraber,herşeyin bir sırası var değil mi🤣🤣?

Benim eşim maçı bırakırdı ben karşısında dans etsem 😂 ama her adam aynı değil sonuçta maç özel alanı olabilir önemli olan maç dışında da mı böyle yapıyor öyle ise takmayın o kadar maç bitimini bekleyin.

Eşinizi rahat bırakın, rahat rahat maçını izlesin.

Maçı beden çok seviyor diye kıskanıyor musunuz, ne yapıyorsunuz 😂
Bence de öyle bir şey var. Ya da adamda gerçekten isteksizlik var ve işsiz gibi tuttuğu takım dışındaki tüm maçları da izliyor eşine bahane sunabilmek için 🤔.

Ben şu an yaz tatilindeyim, lig başlayalı iki hafta oldu. Toplam 18 maçtan 13 maç izlemişim 😶. Avrupa maçlarını, hazırlık karşılaşmalarını saymıyorum 😂.

Biz de Galatasaray ile yatıp kalkıyoruz,eşim hasta bir fanatik,kayinpederim ise tekerlekli sandalye müsabakalarını bile izliyor.Ya giy formanı,izleyin işte beraber,herşeyin bir sırası var değil mi🤣🤣?
Ayynen öyle. Biz erkek arkadaşımla bir maçta çok sıkılıp oynaşmaya başlamıştık. Sonra takımımız gol yedi. Libido kalmadı o akşam :KK70:

Yavrim seninle zevklerimiz ne kadar benziyor ya. Jensen Ackles gelse düşünürüm ama bak :KK8:
Supernatural dizisinin ilk 5 sezonundaki hali gelse ben düşünmekten daha fazlasını yapabilirim anacım :KK70: . Şuna kim hayır diyebilir? 😂😂

Eklentiler

• E432039D-0DDC-42F9-8A22-80D1B7852376.jpeg
    E432039D-0DDC-42F9-8A22-80D1B7852376.jpeg
    21 KB · Görüntüleme: 76
1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Hangi maç

maç izlerken ben dans etsem eşim maçı bırakır oturur bana gülerdi yani :KK70: nasıl dans ettiniz ne dansı ettiniz mesela oda önemli mesela ben gecelikle direk dansı falan yapsam bende bırakır oturur kendime gülerim.

Mac izlerken dans etme işi gozumun onune geldi. 😂😂😂 yani ciddi manada iyi dans etmiyorsaniz komik duruyordur zaten.
Komik ama adamin asiri maç sevmesine tepki olarak mi o gunleri seciyorsunuz siz de özel olarak? 😬

Ben böyle her hangi bir şey için aşiri fanatik, tutkun, gozu bir şey gormeyen insanlarla asla yapamazdim, bana normal de gelmiyor bu kadar bagimlilik.
Benim de asiri sevdigim şeyler var, tutkum olan şey var ama dünyami durdumuyorum yani o an. 🤷

Dünse Trabzonspor’un şampiyonlar ligi play-off maçı vardı. Önemli bir maçtı 😅. Ben cevaplamış olayım.
Önemliyse adama hak verdim ahahahha valla bizimki maç izlicem diyor müsaade istiyor salıveriyom ipini. Sonra geliyor nasıl olsa 😂 bence konu sahibi de öyle yapmalı.

çok şükür kocam maç sevmiyo :KK70: ama genede adamın öküzlüğü ve öncelik sırası farklı bence. eşimin en büyük hobisi esnasında gelip 2kez öpsem anında bırakır yaptıgı işi. sanırım libido ile alakalı sizinkisimde cinsellikten önce futbol geliyo belli ki
Her şeyin önüne cinselliği koyan insan da normal değil bence.

Kadın milleti manyak vallahi, maç izlerken dans etmek nedir allasen 😂 deli misiniz?
Başka zaman kalmamış, saatler çuvala girmiş, yatak da kaçıyor gibi.

Bir de ben böyle şeylerde hangi dansı yapıyorlar merak ediyorum.
Herkes seksi sandalye dansı, tangalarla direk dansı ya da profesyonel striptiz yapabiliyor mu gerçekten. Yoksa danstan kasıt Roman havası ya da düğünlerdeki gibi saçma sapan titremeye çalışarak yapılan göz kanatan vasat Mezdele oryantali falansa aman aman diyorum çünkü 🤣 Adam maç sevmiyorsa bile o görüntülerden sonra yataktan kaçmak için futbolkolik olur.

çok şükür kocam maç sevmiyo :KK70: ama genede adamın öküzlüğü ve öncelik sırası farklı bence. eşimin en büyük hobisi esnasında gelip 2kez öpsem anında bırakır yaptıgı işi. sanırım libido ile alakalı sizinkisimde cinsellikten önce futbol geliyo belli ki
Bunlar böyle Maslow'un hiyerarşisi gibi sıralı mı ilerliyor? Yediği yemeği bile eşinin iki cilvesine bırakan erkek daha mı ağız sulandırıcı? Hobisini yaparken çükünün derdine düşmeyen adam öküz he, vay be.

Herkes seksi sandalye dansı, tangalarla direk dansı ya da profesyonel striptiz yapabiliyor mu gerçekten. Yoksa danstan kasıt Roman havası ya da düğünlerdeki gibi saçma sapan titremeye çalışarak yapılan göz kanatan vasat Mezdele oryantali falansa aman aman diyorum çünkü 🤣 Adam maç sevmiyorsa bile o görüntülerden sonra yataktan kaçmak için futbolkolik olur.
Tabi ki mezdeke dansı 😂

Yani niye kendinizi maçla kıyaslamaya çalışıyorsunuz ki? Adamın eğlence alanı bu, illaki o sürede denk getiriyor olmanız bana inandırıcı gelmedi, kendinizi maçtan değerli göstermek için sürekli maç gününe mi denk getiriyorsunuz acaba?
Maç gününe gelen örnekleri söyledim sadece sürekli maç izlediginde istediğimi de nerden çıkardınız dans edip video atmak için onu icerde bırakmıştım maç izledigini attığım videoları gördüğü halde gelmeyince yanina gidip devam ettim çok kirildigim bı konuda alay edilmesi ne kadar acı bı tek sizin için değil bütün yorumlar için diyorum bunu

Bunlar böyle Maslow'un hiyerarşisi gibi sıralı mı ilerliyor? Yediği yemeği bile eşinin iki cilvesine bırakan erkek daha mı ağız sulandırıcı? Hobisini yaparken çükünün derdine düşmeyen adam öküz he, vay be.
Hobisini yaparken çükünün derdine düşen adam asıl öküz değil mi yav? Bana mı öyle geliyor?

Yetenegi yoksa veya ders almadiysa cidden herkes dans edemez. Hem cok iyi dans edip hem de biraz ona uygun vucut lazim. Konu sahibini bilemem gormedim de her geceligi ustune geciren cikip salonun ortasinda dans etmeye başlayinca olmuyordur. 😬😬

X