- 20 Ekim 2021
- 1.207
- 1.664
maç sırası doğum sancım tutsa/suyum gelse/kalp kriz geçirsem/deprem,yangın vs olsa eşim devre arasını bekler. kafasını bile kaldırmaz ki başka yerleri konu dahilinde bile değil. Yani adam maç izlerken size bakmadı diye isteksiz diye yaftalamayın burda eşleri yılda 1 kere yanaşan hanımlar var linç edilirsiniz1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Biz de Galatasaray ile yatıp kalkıyoruz,eşim hasta bir fanatik,kayinpederim ise tekerlekli sandalye müsabakalarını bile izliyor.Ya giy formanı,izleyin işte beraber,herşeyin bir sırası var değil miKoyu Galatasaraylıyım, takımımın maçı varken karşımda Jensen Ackles striptiz yapsa dönüp bakmam. Ki kendisi bu dünyada sevgilimi aldatabileceğim tek erkektiro da bana bakmayacağı için sorun yok zaten shsjjsks
Bence de öyle bir şey var. Ya da adamda gerçekten isteksizlik var ve işsiz gibi tuttuğu takım dışındaki tüm maçları da izliyor eşine bahane sunabilmek içinEşinizi rahat bırakın, rahat rahat maçını izlesin.
Maçı beden çok seviyor diye kıskanıyor musunuz, ne yapıyorsunuz
Ayynen öyle. Biz erkek arkadaşımla bir maçta çok sıkılıp oynaşmaya başlamıştık. Sonra takımımız gol yedi. Libido kalmadı o akşamBiz de Galatasaray ile yatıp kalkıyoruz,eşim hasta bir fanatik,kayinpederim ise tekerlekli sandalye müsabakalarını bile izliyor.Ya giy formanı,izleyin işte beraber,herşeyin bir sırası var değil mi?
Supernatural dizisinin ilk 5 sezonundaki hali gelse ben düşünmekten daha fazlasını yapabilirim anacımYavrim seninle zevklerimiz ne kadar benziyor ya. Jensen Ackles gelse düşünürüm ama bak
Hangi maç1 yıldır evliyim eşim maçlara çok düşkün dün istediğimi ima eden bisiler dedim ikinci yarı var dedi daha önce de karşısında dans ettiğim halde maçı izliyorum dedi ne yapmam lazım artık umudum kalmadı
Dünse Trabzonspor’un şampiyonlar ligi play-off maçı vardı. Önemli bir maçtıHangi maç
Önemliyse adama hak verdim ahahahha valla bizimki maç izlicem diyor müsaade istiyor salıveriyom ipini. Sonra geliyor nasıl olsaDünse Trabzonspor’un şampiyonlar ligi play-off maçı vardı. Önemli bir maçtı. Ben cevaplamış olayım.
Her şeyin önüne cinselliği koyan insan da normal değil bence.çok şükür kocam maç sevmiyoama genede adamın öküzlüğü ve öncelik sırası farklı bence. eşimin en büyük hobisi esnasında gelip 2kez öpsem anında bırakır yaptıgı işi. sanırım libido ile alakalı sizinkisimde cinsellikten önce futbol geliyo belli ki
Başka zaman kalmamış, saatler çuvala girmiş, yatak da kaçıyor gibi.Kadın milleti manyak vallahi, maç izlerken dans etmek nedir allasendeli misiniz?
Bunlar böyle Maslow'un hiyerarşisi gibi sıralı mı ilerliyor? Yediği yemeği bile eşinin iki cilvesine bırakan erkek daha mı ağız sulandırıcı? Hobisini yaparken çükünün derdine düşmeyen adam öküz he, vay be.çok şükür kocam maç sevmiyoama genede adamın öküzlüğü ve öncelik sırası farklı bence. eşimin en büyük hobisi esnasında gelip 2kez öpsem anında bırakır yaptıgı işi. sanırım libido ile alakalı sizinkisimde cinsellikten önce futbol geliyo belli ki
Tabi ki mezdeke dansıBaşka zaman kalmamış, saatler çuvala girmiş, yatak da kaçıyor gibi.
Bir de ben böyle şeylerde hangi dansı yapıyorlar merak ediyorum.
Herkes seksi sandalye dansı, tangalarla direk dansı ya da profesyonel striptiz yapabiliyor mu gerçekten. Yoksa danstan kasıt Roman havası ya da düğünlerdeki gibi saçma sapan titremeye çalışarak yapılan göz kanatan vasat Mezdele oryantali falansa aman aman diyorum çünküAdam maç sevmiyorsa bile o görüntülerden sonra yataktan kaçmak için futbolkolik olur.
Maç gününe gelen örnekleri söyledim sadece sürekli maç izlediginde istediğimi de nerden çıkardınız dans edip video atmak için onu icerde bırakmıştım maç izledigini attığım videoları gördüğü halde gelmeyince yanina gidip devam ettim çok kirildigim bı konuda alay edilmesi ne kadar acı bı tek sizin için değil bütün yorumlar için diyorum bunuYani niye kendinizi maçla kıyaslamaya çalışıyorsunuz ki? Adamın eğlence alanı bu, illaki o sürede denk getiriyor olmanız bana inandırıcı gelmedi, kendinizi maçtan değerli göstermek için sürekli maç gününe mi denk getiriyorsunuz acaba?
Hobisini yaparken çükünün derdine düşen adam asıl öküz değil mi yav? Bana mı öyle geliyor?Bunlar böyle Maslow'un hiyerarşisi gibi sıralı mı ilerliyor? Yediği yemeği bile eşinin iki cilvesine bırakan erkek daha mı ağız sulandırıcı? Hobisini yaparken çükünün derdine düşmeyen adam öküz he, vay be.
Başka zaman kalmamış, saatler çuvala girmiş, yatak da kaçıyor gibi.
Bir de ben böyle şeylerde hangi dansı yapıyorlar merak ediyorum.
Herkes seksi sandalye dansı, tangalarla direk dansı ya da profesyonel striptiz yapabiliyor mu gerçekten. Yoksa danstan kasıt Roman havası ya da düğünlerdeki gibi saçma sapan titremeye çalışarak yapılan göz kanatan vasat Mezdele oryantali falansa aman aman diyorum çünküAdam maç sevmiyorsa bile o görüntülerden sonra yataktan kaçmak için futbolkolik olur.