Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım evlilik öncesi tabular ve ayıp diyerek büyütülmemiz bilinç altımı fazla etkilemiş.eşimi çok seviyorum ama cinselliğe alışamadım.artık ne hoşuma gidiyor ne gitmiyor bilmiyorum.acaba cinsel soğukluk mu bu?kendimi ilişki esnasında rahat hissedemiyorum.sanki olsa da bitse kurtulsam.ne yapacağımı şaşırdım.eşimde artık daha mesafeli.çünkü ilk günden beri tabuları sorunları atamadım kafamdan...
Peki ıslanmak için neler yapıyorsunuz??Seneler gectikce evlilik eskidikce ve heycan azaldıkça bende kuruyup kaldım maalesef
Doktora danışmadan bilmediğiniz maddeleri kullanmayın bence.
ARKADAŞLAR ilişki sırasında vajinal kuruluktan şikayeti olanlar var mı?ben de hem kuruluk hem de ilişki esnasında yanma hissi oluyor.vazelin,krem,jel kullandım
ARKADAŞLAR ilişki sırasında vajinal kuruluktan şikayeti olanlar var mı?ben de hem kuruluk hem de ilişki esnasında yanma hissi oluyor.vazelin,krem,jel kullandım
aynen kesinlikle yağlı ürünler ve vazelin kullanmayın, su bazlı kayganlaştırıcılardan kullanın...Allah aşkına, kayganlaştırıcı etkisi var diye her bulduğunuzu sürmeyin oraya. Suyun fazlası bile vajina için zararlıdır, vazelin sıvı sabun kötü yapmasın da ne olsun? Eczanelerde su bazlı kayganlaştıcı satılıyor, gerekirse ondan kullanın, kendinize bilinçsizce zarar vermeyin.
Lutfen kullandıgınız ılacı banada atınArkadaşlar yaşadığınız sorun için bir çok ilaç var. ovul şeklinde olanlar var. hatta hormon dahi içermiyorlar ve yan etkisi oluşmuyor. şuan ilaç ismi vermem ne kadar etik olur bilmiyorum. fakat isteyenlere özel mesaj atabilirim. araştırırsınız ona göre karar verirsiniz.
aynı sorun bendede var ilaç ismini bende istiorum . hemde çok acilArkadaşlar yaşadığınız sorun için bir çok ilaç var. ovul şeklinde olanlar var. hatta hormon dahi içermiyorlar ve yan etkisi oluşmuyor. şuan ilaç ismi vermem ne kadar etik olur bilmiyorum. fakat isteyenlere özel mesaj atabilirim. araştırırsınız ona göre karar verirsiniz.
Işim alabildiniz miaynı sorun bendede var ilaç ismini bende istiorum . hemde çok acil