- 2 Temmuz 2023
- 9.992
- 28.622
- 468
Daha çok senin uslubun yanlışÖyle bir üslupla yazmışkı istemsiz erkek olarak düşündüm de valla kadın yapmış helal olsun
Öyle bir üslupla yazmışkı istemsiz erkek olarak düşündüm de valla kadın yapmış helal olsun
Bide yalancı.Bilmediğini savunmak olmuyor bu . Ama senin bilmediğin şey gereksiz yere psikoljik şiddet uygulamak oluyor. Sanırım öğrencilerine de bunu uyguluyorsun ya da zamanında çok çektin. Acınası . Sana hayvan diye bir hitaptada bulunmadım en fazla iğrenç ve tiksindirici kelimelerini kullanırım "çiftleşme " kelimesinin ardından sen ne gibi kuruntular yaptın bilemem tabi.
Şuraya da bıraktımSen hayvasın mesela
Yaptığın şey gerçekten iğrenç acıyorum
Yok cidden ben gayet gördüm göreceğimi trol diyenlerde trol oldupumu düşünüp bu kadar sınırını aşmış anlaşılan ciddiye alanda kabahat varDaha çok senin uslubun yanlış
Valla olmasın zaten öbür versiyonunla topluma daha zararlı olursun.Biraz daha israr edersen pipim cikicak, lutfen susar misinbu yastan sonra pipi istemiyorum.
Ayrıca annen yaşında kadınlarla sen böyle mi konuşuyorsun, eğer ki buysa annene anlat durumu, burda annen yaşında olupta hoşlanmadığın platforma değil, bir de annen söylesin sana gerekenleriTıp literatürüne göre konuşuyorum sprem ve yumurtanın çifleşmesi bunun nesi saygısıszca sizin yaptınız tamamen bambaşka bir şey gerçekten annem yaşında insanlarsınız abla ama danışmak için bile terler döktürüyorsunuz lütfen yorum yazmayın her iki taraf için daha yararlı.
Aksine çok saygılıyımdır bir yanlışları olmuş ki bu şekilde davranıyorum kusura bakmayın ama karşınızda kaç yaşında olursa olsun hakaret eden birini oturup dinlemediniz heralde onlar nasıl benim şuan aldığım tavrı beğenmiyorlarsa bende onalrınkini beğenmiyorum burda bana ahkam kesmeyin.Ayrıca annen yaşında kadınlarla sen böyle mi konuşuyorsun, eğer ki buysa annene anlat durumu, burda annen yaşında olupta hoşlanmadığın platforma değil, bir de annen söylesin sana gerekenleri
Bence velilerin bu yüzünü görmesin. O kadar mutlu çocukluk yaşamıssın ki demekki bazı sorunlardan gram anlamıyorsun.Bide yalancı.
Şuraya da bıraktım
Gram psikolojik şiddet uygulamıyorum. Gayet başarılı mutlu bir çocukluk yaşadım öyle saçma sapan travmam yok. Gayet iyiyim mutluyum bide aksine biliyor musun öğrencilerimde beni çok severler. O kadar çok severler ki profilimi stalklamışsın gördün diye umut ediyorum. Sarmalarla besleniyorum canım velilerim tarafından. :)
Anlamayana davul zurna az gercekten kim demisse bu sozu nurlar icinde yatsin nsjdjEvet. Aynen böyle izah ediyorum. Aklı çalışmayan insana tahammülüm yok benim.
Benim öğrencilerim en azından bilmediği şeyi savunmuyor
Sen dert etme benim velimi de öğrencimi de. Gayet memnunuz biz hayatımızdan, sen öncelikle güzel bir eğitim al canım, yaşın gayet küçük. Herşeye de çok merak salma öyle.Bence velilerin bu yüzünü görmesin. O kadar mutlu çocukluk yaşamıssın ki demekki bazı sorunlardan gram anlamıyorsun.
Valla olmasın zaten öbür versiyonunla topluma daha zararlı olursun.
Aksine çok saygılıyımdır bir yanlışları olmuş ki bu şekilde davranıyorum kusura bakmayın ama karşınızda kaç yaşında olursa olsun hakaret eden birini oturup dinlemediniz heralde onlar nasıl benim şuan aldığım tavrı beğenmiyorlarsa bende onalrınkini beğenmiyorum burda bana ahkam kesmeyin.
Değil miAnlamayana davul zurna az gercekten kim demisse bu sozu nurlar icinde yatsin nsjdj
Ahh canım benim, biri sana çiftleşmek ne hayvanlar çiftleşir tarzında birşey yazmış, senin cevabın direkt hayvan sensin olmuş, yanlış okuyup yorumlayan ve cevap veren sensin, kimse sana burda hayvan demez yani hatta sana değil kimseye demez, önyargıyla yaklaşmamanı tavsiye ederim.Aksine çok saygılıyımdır bir yanlışları olmuş ki bu şekilde davranıyorum kusura bakmayın ama karşınızda kaç yaşında olursa olsun hakaret eden birini oturup dinlemediniz heralde onlar nasıl benim şuan aldığım tavrı beğenmiyorlarsa bende onalrınkini beğenmiyorum burda bana ahkam kesmeyin.
Aynen maalesef çok ilgilendiğin hayatım ilgilendirmiyor artık seniSen dert etme benim velimi de öğrencimi de. Gayet memnunuz biz hayatımızdan, sen öncelikle güzel bir eğitim al canım, yaşın gayet küçük. Herşeye de çok merak salma öyle.
İlgilenmiyorum üzülüyorum. Öğrencilerimin birçoğu belki senin yaşında belki senden 1 2 yaş küçük. Bu kadar bilinçsiz bilgisiz yetiştirilmenize üzülüyorum.Aynen maalesef çok ilgilendiğin hayatım ilgilendirmiyor artık seni
Tamam o zmaan bende sana"hayvan mısın" diyeyim ve sende "hayır değilim"de oldu mu? Böylesi daha uygun görünüyor sanırım size.Ahh canım benim, biri sana çiftleşmek ne hayvanlar çiftleşir tarzında birşey yazmış, senin cevabın direkt hayvan sensin olmuş, yanlış okuyup yorumlayan ve cevap veren sensin, kimse sana burda hayvan demez yani hatta sana değil kimseye demez, önyargıyla yaklaşmamanı tavsiye ederim.
Konu sahibi kaldiracagini kaldirmis daha fazlasina gerek yok diyor djsndkBir yanlislari olmus???
Trol dedim diye mi icerledin bu kadar, kiyamam. Bir topluluga girince duydugun, duyacagin laflari kaldiramiyorsan/ kaldiramayacaksan girmeyeceksin o topluluga bu kadar basit.
Tipki, sevistikten sonra basina gelebilecekleri kaldiramayacaksan o toplara hic girmemen gerektiği gibi.
Hadi simdi gule gule.
Evet belki de bilinçsiz yetiştirildik ama sanırım senin gibiler tarafından dan da yetiştirilmek istemezdim.İlgilenmiyorum üzülüyorum. Öğrencilerimin birçoğu belki senin yaşında belki senden 1 2 yaş küçük. Bu kadar bilinçsiz bilgisiz yetiştirilmenize üzülüyorum.
Oyy oy. Yetiştirdiklerim halinden çok memnun, mükemmel üniversitelerde bilinçli olarak okuyorlar. Sen kurban ol benim eğitimciliğimeEvet belki de bilinçsiz yetiştirildik ama sanırım senin gibiler tarafından dan da yetiştirilmek istemezdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?