Cinsel ilişki sonrası vajina ağrısı

Bide yalancı.
Sen hayvasın mesela
Şuraya da bıraktım
Gram psikolojik şiddet uygulamıyorum. Gayet başarılı mutlu bir çocukluk yaşadım öyle saçma sapan travmam yok. Gayet iyiyim mutluyum bide aksine biliyor musun öğrencilerimde beni çok severler. O kadar çok severler ki profilimi stalklamışsın gördün diye umut ediyorum. Sarmalarla besleniyorum canım velilerim tarafından. :)

Ayrıca annen yaşında kadınlarla sen böyle mi konuşuyorsun, eğer ki buysa annene anlat durumu, burda annen yaşında olupta hoşlanmadığın platforma değil, bir de annen söylesin sana gerekenleri

Ayrıca annen yaşında kadınlarla sen böyle mi konuşuyorsun, eğer ki buysa annene anlat durumu, burda annen yaşında olupta hoşlanmadığın platforma değil, bir de annen söylesin sana gerekenleri
Aksine çok saygılıyımdır bir yanlışları olmuş ki bu şekilde davranıyorum kusura bakmayın ama karşınızda kaç yaşında olursa olsun hakaret eden birini oturup dinlemediniz heralde onlar nasıl benim şuan aldığım tavrı beğenmiyorlarsa bende onalrınkini beğenmiyorum burda bana ahkam kesmeyin.

Bence velilerin bu yüzünü görmesin. O kadar mutlu çocukluk yaşamıssın ki demekki bazı sorunlardan gram anlamıyorsun.

Bence velilerin bu yüzünü görmesin. O kadar mutlu çocukluk yaşamıssın ki demekki bazı sorunlardan gram anlamıyorsun.
Sen dert etme benim velimi de öğrencimi de. Gayet memnunuz biz hayatımızdan, sen öncelikle güzel bir eğitim al canım, yaşın gayet küçük. Herşeye de çok merak salma öyle.

Valla olmasın zaten öbür versiyonunla topluma daha zararlı olursun.

Bir yanlislari olmus???

Trol dedim diye mi icerledin bu kadar, kiyamam. Bir topluluga girince duydugun, duyacagin laflari kaldiramiyorsan/ kaldiramayacaksan girmeyeceksin o topluluga bu kadar basit.

Tipki, sevistikten sonra basina gelebilecekleri kaldiramayacaksan o toplara hic girmemen gerektiği gibi.

Hadi simdi gule gule.

Ahh canım benim, biri sana çiftleşmek ne hayvanlar çiftleşir tarzında birşey yazmış, senin cevabın direkt hayvan sensin olmuş, yanlış okuyup yorumlayan ve cevap veren sensin, kimse sana burda hayvan demez yani hatta sana değil kimseye demez, önyargıyla yaklaşmamanı tavsiye ederim.

Sen dert etme benim velimi de öğrencimi de. Gayet memnunuz biz hayatımızdan, sen öncelikle güzel bir eğitim al canım, yaşın gayet küçük. Herşeye de çok merak salma öyle.
Aynen maalesef çok ilgilendiğin hayatım ilgilendirmiyor artık seni

Aynen maalesef çok ilgilendiğin hayatım ilgilendirmiyor artık seni
İlgilenmiyorum üzülüyorum. Öğrencilerimin birçoğu belki senin yaşında belki senden 1 2 yaş küçük. Bu kadar bilinçsiz bilgisiz yetiştirilmenize üzülüyorum.

Tamam o zmaan bende sana"hayvan mısın" diyeyim ve sende "hayır değilim"de oldu mu? Böylesi daha uygun görünüyor sanırım size.

Konu sahibi kaldiracagini kaldirmis daha fazlasina gerek yok diyor djsndk

İlgilenmiyorum üzülüyorum. Öğrencilerimin birçoğu belki senin yaşında belki senden 1 2 yaş küçük. Bu kadar bilinçsiz bilgisiz yetiştirilmenize üzülüyorum.
Evet belki de bilinçsiz yetiştirildik ama sanırım senin gibiler tarafından dan da yetiştirilmek istemezdim.

Evet belki de bilinçsiz yetiştirildik ama sanırım senin gibiler tarafından dan da yetiştirilmek istemezdim.
Oyy oy. Yetiştirdiklerim halinden çok memnun, mükemmel üniversitelerde bilinçli olarak okuyorlar. Sen kurban ol benim eğitimciliğime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…