• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki sonrası vajina ağrısı

Değil mi 😂😂 bunlar herşeyi ben bilirim tayfası. Birde savunduğunu garantilemek için sağlıkçı mıyım kontrol ediyor. Yetmiyor stalk yapılıyor verdiğim eğitimden şüphe duyuluyor 😂😂
Her seyi biliyor evet haydar dumene hocam sevgilim bacagima bosaldi hamile kalir miyim diye soran kisi geldi aklima ama evet her seyi biliyorlar😌😌😌😌🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻

Oyy oy. Yetiştirdiklerim halinden çok memnun, mükemmel üniversitelerde bilinçli olarak okuyorlar. Sen kurban ol benim eğitimciliğime 😜
Olmam da bu saatten sonrada kendine dönüp bakmazsın zaten git kendini biraz daha eğit

Olmam da bu saatten sonrada kendine dönüp bakmazsın zaten git kendini biraz daha eğit
Çok laf kalabalığı yaptın gereksiz yere. Sınavda boş kağıdı doldurmaya çalışan çocuklar gibisin. Gidip uyu da, büyüme hormonları çalışsın

Tamam o zmaan bende sana"hayvan mısın" diyeyim ve sende "hayır değilim"de oldu mu? Böylesi daha uygun görünüyor sanırım size.
Demek istediğimi hala yanlış anlıyorsun, hoşuna gitmemiş bir cevap olabilir bunda hemfikiriz, verdiğin cevaptaki uslup yanlış, sen hayvansın demek yerine, farklı bir şekilde de uslubunu değiştirmesini isteyebilirdiniz.

Her seyi biliyor evet haydar dumene hocam sevgilim bacagima bosaldi hamile kalir miyim diye soran kisi geldi aklima ama evet her seyi biliyorlar😌😌😌😌🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻🤝🏻

Demek istediğimi hala yanlış anlıyorsun, hoşuna gitmemiş bir cevap olabilir bunda hemfikiriz, verdiğin cevaptaki uslup yanlış, sen hayvansın demek yerine, farklı bir şekilde de uslubunu değiştirmesini isteyebilirdiniz.
Söyledim zaten

Sıkıntılı konu ya.
Bu şekilde sevişirken siz de zevk aldınız mı yoksa size sadece tasası mı kaldı merak ettim?
Yani bu şekilde bir ilişki sizin neyinize yaradı???

Ya allah askina su yalanlari bi birakin artik. Ilk cinsel deneyiminiz ve "zevk suyu" nedir biliyorsunuz.

Biktik artik her gece surtunmeli kaktirmali trolluklerinizden.

Hadi belki dogru soyleyen birisindir diye yanit da vereyim, bu sekilde hamile kalamazsin, yuzde 99 eminim.
Arkadaş sorunluymiş pardon.

Son düzenleme:
Çok laf kalabalığı yaptın gereksiz yere. Sınavda boş kağıdı doldurmaya çalışan çocuklar gibisin. Gidip uyu da, büyüme hormonları çalışsın
senin neslini görüyorum ya yeter o bir lafı bile kaldıramıyorsunuz egon tavan bir şey biliyorsan da şekilden şekile girerek anlatıyorsun

senin neslini görüyorum ya yeter o bir lafı bile kaldıramıyorsunuz egon tavan bir şey biliyorsan da şekilden şekile girerek anlatıyorsun
Hahahaha, anlayacağın dilde anlatıyorum sana. Çünkü dümdüz anlatma da algıların bunu almıyor.

Sıkıntılı konu ya.
Bu şekilde sevişirken siz de zevk aldınız mı yoksa size sadece tasası mı kaldı merak ettim?
Erkekmiş pardon.sikintili konu.boşver

Hala anlamiyosun. Bilale anlatir gibi anlatti kadin hala anlamadin. Konuya bakiyorum surekli nerede anliycak acaba diye e eh yok hala anlamamissin. Neyse, bence hamile kalmazsin ama dikkat et bundan sonra sahsi fikrim, kondomsuz asssla iliskiye girme. Cinsel hastaliklar boyutunu aklin hayalin almaz su durumda.

Sıkıntılı konu ya.
Napıcaksın tasası kaldıysa ya da zevk alıp almamışsan bu benim sorduğum soruya bir cevap mı?

Hala anlamiyosun. Bilale anlatir gibi anlatti kadin hala anlamadin. Konuya bakiyorum surekli nerede anliycak acaba diye e eh yok hala anlamamissin. Neyse, bence hamile kalmazsin ama dikkat et bundan sonra sahsi fikrim, kondomsuz asssla iliskiye girme. Cinsel hastaliklar boyutunu aklin hayalin almaz su durumda.
Bana kadını savunma . Hitabı bozuk olduğu için binlerce kitap okuyup gelsin kaale alamam. önerdiğin şeyde kandom takmak. bildiğim ve bilmediğim şeyleri çok net belirttiğimi ve ne konuda fikir istediğimi gayet net belirttim ama ana konu dışında her yere girip çıktınız baya yetişkinceydi sağolun var olun hepinize bolca iyi uykular.

Bu şekilde hamile kalmak çok düşük bir ihtimal ama o ihtimal sizin başınıza gelmeyecek diye bir garanti yok.
Ertesi gün hapı alın, kafanız rahat etsin.
Reçeteye de gerek yok, eczaneler reçetesiz veriyorlar.

Bu platformun şöyle güzel bir yanı var. Bir soru sorduğunuzda saçmalayanlar olduğu kadar aklı başında cevap veren insanlar da olur sürekli. İşinize yarayacak o aklı başında yorumları okuyup yolunuza devam edebilirsiniz.
Birçok kişi ertesi gün hapı demiş zaten. Riske atmayın, kullanın.

Back