- 2 Temmuz 2023
- 9.992
- 28.622
- 468
Tıp literatürüne göre konuşuyorum sprem ve yumurtanın çifleşmesi bunun nesi saygısıszca sizin yaptınız tamamen bambaşka bir şey gerçekten annem yaşında insanlarsınız abla ama danışmak için bile terler döktürüyorsunuz lütfen yorum yazmayın her iki taraf için daha yararlı.
Kız bana hem iğrenç hem hayvan dedi insan müsveddesi ben napayım?
Nasi bi surtunmeyse alev almis demek kiErtesi gün hapı çok pahalı yalnız, öğrenci kıza verdiğiniz akıllara bakın tuzu kurular sizivajina ağrısı sürtünmenin uyguladığı kuvvet yüzündendir, gebelikte vajina ağrısı diye bir belirti yok
Tıp bilmemnesine göre sperm yumurta çiftleşmesi değil döllenmesi. Çiftleşmek hayvanların yaptığı sekse denir. Kara cahil seni
Siz neden konu sahibine sürekli hakaret ediyorsunuz? Soru sormuş erkek üye ise yetkililer gereğini yapar zaten. Kadın üye ise zaten sordugu şeyde bisey yok. Çok çirkin uslubunuzKız bana hem iğrenç hem hayvan dedi insan müsveddesi ben napayım?
Sen hayvasın mesela
Bilmediğini savunmak olmuyor bu . Ama senin bilmediğin şey gereksiz yere psikoljik şiddet uygulamak oluyor. Sanırım öğrencilerine de bunu uyguluyorsun ya da zamanında çok çektin. Acınası . Sana hayvan diye bir hitaptada bulunmadım en fazla iğrenç ve tiksindirici kelimelerini kullanırım "çiftleşme " kelimesinin ardından sen ne gibi kuruntular yaptın bilemem tabi.Evet. Aynen böyle izah ediyorum. Aklı çalışmayan insana tahammülüm yok benim.
Benim öğrencilerim en azından bilmediği şeyi savunmuyor
Yediğin haltın bedelini öde bizene. Bıktım bu tarz konulardan korkuyorsanız yapmayın ya. Zorla mı soktular koynuna.Lütfen önyargılarınızı bir kenara bırakın. Dün ilk cinsel ilişkimi yaşadım ancak penis vajinaya girmedi sadece sürtünme şeklinde gelişti partnerim boşalmadan önce sevişirken prezervatif takmıyordu ama sonra taktı öncesinde zevk suyu gelmişti ve daha sonra internetten bakınca sperm içerebileceğini öğrendim aşırı tedirgin oldum ve tam yumurtlama dönemimdeyim öğrenciyim ve ne yapacağımı bilmiyorum öbür ihtimali düşünmek çok zor benim için , ayrıca vajinamda Ağrı'da hissediyorum enfeksiyon kapmış olabillirimde. mümkün mü yzüeysel alarak sadece sevk suyunun tam vajinaya girmeden çifleşmesi aşırı tedirgin oluyorum gebelik testi içinde yaklaşık 2 hafta beklemek gerekiyormuş lütfen akıl verin kendimi çok saçma bir şeyin ortasında buldum ve danışabileceğim kimse yok.
Bilmiyorum yazıyor mudur fikrim yok. Bence yazmıyordur, vitamini ödemeyen devlet 400 küsur liralık hapı mı ödeyecekÇalışmıştım vercez o parayı sağlık oçağı falan yazsa kimse bilgi vermiyor yazıyor mu diye çığlık atcam artık.
Çok teşekkürler içimi biraz olsun rahatlatmak istedim çok gerildim tüm gün ve aşırı korktum yorumunuz içimi biraz rahatlattı ama hap alacağım yarın sanırım emin olamıyorum zaten regl düzeni bozuk olanlarda kullanıyormuş çok panik yapmamaya çalışacağım. Teşekkürler tekrardan:)Korunmasız cinsel birliktelik yaşanmadan gebe kalma ihtimali milyonda bir belki de.
Yani yüzeysel sevişme sırasında , erkeğin vajinaya doğru boşalmasıyla, hamile kalan nadiren oluyor ama sizin boşalmada olmamış. Hem birleşme yok hem boşalma yok. Sadece yüzeysel sevişme + zevk suyu ihtimaliyle gebe kalma ihtimalin gerçekten milyonda birdir. Çok ama çok zor.
İlk defa cinsel bir yakınlaşma yaşadığın için ve muhtemelen bekar olduğun için korkuyorsun ve muhtemelen bu stres ile adet gününde kanaman da biraz gecikecektir.
Vajina ağrısı o bölgeye devamlı sürtünme olduğu için oluşmuştur. Gebeliğin bu kadar erken döneminde belirti bile olmaz. İçin rahat olsun
Gördüğün gibi kendi hakaretin ve karşılığını almışsın otur şimdiÇiftleşmesi ne hayvan mısınız siz
İlk başta hitabına göre muamele görmüşssünBana hayvan dedin sana aşkım mı dicem şuna bak
Çok teşekkürler içimi biraz olsun rahatlatmak istedim çok gerildim tüm gün ve aşırı korktum yorumunuz içimi biraz rahatlattı ama hap alacağım yarın sanırım emin olamıyorum zaten regl düzeni bozuk olanlarda kullanıyormuş çok panik yapmamaya çalışacağım. Teşekkürler tekrardan:)
Güzellikle dedim ki çiftleşme hayvanlarda olur. Siz hayvansınız dedi ne deseydim? Bana hayvan diyene tabiki bende o şekilde giderim. Gereksiz duyar kasılacağına konu sahibi kime neler demiş bir bakınSiz neden konu sahibine sürekli hakaret ediyorsunuz? Soru sormuş erkek üye ise yetkililer gereğini yapar zaten. Kadın üye ise zaten sordugu şeyde bisey yok. Çok çirkin uslubunuz
Veteriner misin?
valla "annem yaşındasınız" dedigin icin anneler gibi cevap verirdim de bir trol icin ban yemeye niyetim yok.
trol degilim deme lutfen, inanirim.
her gece bi trolden hakaret yiyorum ben de, geceleri yatagima cekilince ılık ılık ağlıyorum
Nasi bi surtunmeyse alev almis demek ki
Gördüğün gibi kendi hakaretin ve karşılığını almışsın otur şimdi
Gram muhattabım değilsin, birkaç saate yollarlar seni bak sen işine canım. Döllenmeyi de çiftleşme diye algılamaya devam et haydiİlk başta hitabına göre muamele görmüşssün
Güzellikle dedim ki çiftleşme hayvanlarda olur. Siz hayvansınız dedi ne deseydim? Bana hayvan diyene tabiki bende o şekilde giderim. Gereksiz duyar kasılacağına konu sahibi kime neler demiş bir bakın
Yaptığın şey gerçekten iğrenç acıyorum sanaVeteriner misin?
valla "annem yaşındasınız" dedigin icin anneler gibi cevap verirdim de bir trol icin ban yemeye niyetim yok.
trol degilim deme lutfen, inanirim.
her gece bi trolden hakaret yiyorum ben de, geceleri yatagima cekilince ılık ılık ağlıyorum
Nasi bi surtunmeyse alev almis demek ki
En azından ben döllenme ve çiftleşme arasındaki farkı bilerek fikfik yapıyorum jskshsksYaptığın şey gerçekten iğrenç acıyorum sana
Canım yalnız konuştuğun kişi bi kadınMerhaba buraya hesap açıp yardım almak için geldim tüm gün ne yapacağımı bilemeden düşünüp durdum belki bir kadın olmadığınız için bu duyguyu anlayamıyorsunuz. Hayatımda hiç cinsel bir deneyim yaşamamış olmam bunun ne demek olduğunu bilmiyorum anlamına gelmiyor siz erkekler nasıl boşalabiliyorsanız bunu bizde yapabiliyoruz cinsel ilişki adı üzerinde "bir partnerle olan bir şey" bu üslupla burada daha fazla vaktiniz harcamayın.
O yüzden mi konudan 1 saniye sapmıuorsun oturmuşsun banlama peşinde beğeni verme peşinde nöbette bekliyorsun sen muhattabım değilsin yanlış yerdesin başka kafalardasın çatacak birilerini arıyorsun. Burada bilgi yönlendirme isteyen bir insana alev alev yanmışssın diyen birine like atarak kendini bir eğitmen olarak görüyorsun fazla boş vaktin olmalı her neyse daha muhatap olmak istemiyorum senin gibi bir varlıkla.Gram muhattabım değilsin, birkaç saate yollarlar seni bak sen işine canım. Döllenmeyi de çiftleşme diye algılamaya devam et haydi
Öyle bir üslupla yazmışkı istemsiz erkek olarak düşündüm de valla kadın yapmış helal olsunCanım yalnız konuştuğun kişi bi kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?