Cinsel ilişki sonrası vajina ağrısı

Bilgim vardı ancak bazı bildiklerim doğru değilmiş maalesef şu an öğreniyorum ve sıkıntısını çekiyorum zaten. Teşekkürler.
Eğer zevk suyu vajina girişine denk geldiyse asla gebe kalmazsınız diyemem ben. İşin uzmanı değilim ama mantıken az da olsa sperm içeriyorsa bu sıvı, vajina girişine temas ettiyse ihtimal vardır. Düşüktür orası ayrı. Belki bu sefer bir şey olmaz ki inşallah olmaz. Sonrası için dikkat edin.
 
Anladım çok teşekkürler
 
Kadınların birbirine karşı bu kadar iğrenç konuşmasını aklım almıyor doğrusu.
Gayet doğru birşey söylemişler. Hiçbir şey bilmeden neden birşeylere kalkışıp çırpınıyorsunuz? Elinizin altında Google var. Açıpta ilk cinsel ilişkide ne yapılmalı yazsanız. Robot olan sistem bile size ilişkinin başında kondom kullanmanızı söyler yani. Bilinçsiz davranışlarınızı başka üyeye vurmayın.
 
Kadın olmadığınız için? Canım bu sitede yöneticideki 1 2 kişi hariç herkes kadın?

Kadınların birbirine karşı bu kadar iğrenç konuşmasını aklım almıyor doğrusu.

Orda essek kadar 2 cocuk annesi yazan bana "erkek" de ama igrenc konusan ben olayim. Tamam sen haklisin.

Biz hepimiz kotu, pis, kaka insanlariz ama sozde bir kadin olarak yasadigin sevismeyi "ciftlesme" olarak niteleyen sen cok cici, seker bi insansin. Oldu.
 
Tıp literatürüne göre konuşuyorum sprem ve yumurtanın çifleşmesi bunun nesi saygısıszca sizin yaptınız tamamen bambaşka bir şey gerçekten annem yaşında insanlarsınız abla ama danışmak için bile terler döktürüyorsunuz lütfen yorum yazmayın her iki taraf için daha yararlı.
 
Kız bana hem iğrenç hem hayvan dedi insan müsveddesi ben napayım?
 
Ertesi gün hapı çok pahalı yalnız, öğrenci kıza verdiğiniz akıllara bakın tuzu kurular sizi vajina ağrısı sürtünmenin uyguladığı kuvvet yüzündendir, gebelikte vajina ağrısı diye bir belirti yok
 
Tıp bilmemnesine göre sperm yumurta çiftleşmesi değil döllenmesi. Çiftleşmek hayvanların yaptığı sekse denir. Kara cahil seni
 

Biraz aklını mantığını kullan.
Birşey yaparken olabilecekleride düşün birdahakine.
Yapacak birşey yok. Bekleyip göreceksin.
 
buraya insanları sadece yargılamaya mı geliyorsun ne çeşit bir insansın bende burda cidden insanlar birbirine yardımcı olup yol gösteriyor zannediyorum . Bilmiyor olabilirim bilgim sınırlıydı bilmediğim için burda bana sövmediğin kaldı yazık ya engelle sikayet et gitsin .
 
Bana hayvan dedin sana aşkım mı dicem şuna bak
 
Ne kürtajıni düşünüyorsun geç kalmadan hap al deniliyor ya kürtaj kolay sanıyorsun sanırım
 
Bir sağlıkçı mısın bilmem ama sağlık dilinde bu geçiyor bana burda mahalle bilmem neleri gibi konuşma
Tekrar tekrar tekrar, cahile anlatır gibi anlatıyorum.
Çiftleşmek seks yapmak demek. Sen seks yapmamışsın. Yani çiftleşmemişsin.
Döllenmekte spermin yumurtaya koşması demek. Şu ikisini ayırt edemeyen akıl gelmiş burda sağlık dili diyor.
 
Ben ertesi gün hapı almıştım prezervatif delinmisti , hemde bebek emziriyodum , o sıra emziremedim tabi. Hemşireme danışıp kullanmistim
 
Tamam ablacım işte böyle de ben tam birliktelik olmadan da buna çiftleşme ismini takmışım ok. ilk başta hayvan falan diyordun yani birde öğretmesin cidden okulda biri yanlış yapınca böyle mi izah ediyorsunuz tövbe tövbe neyse sağolun ilginiz için iyi akşamlar
 
Evet. Aynen böyle izah ediyorum. Aklı çalışmayan insana tahammülüm yok benim.
Benim öğrencilerim en azından bilmediği şeyi savunmuyor
 
Çalışmıştım vercez o parayı sağlık oçağı falan yazsa kimse bilgi vermiyor yazıyor mu diye çığlık atcam artık.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…