• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsel ilişki sonrası vajina ağrısı

Bana kadını savunma . Hitabı bozuk olduğu için binlerce kitap okuyup gelsin kaale alamam. önerdiğin şeyde kandom takmak. bildiğim ve bilmediğim şeyleri çok net belirttiğimi ve ne konuda fikir istediğimi gayet net belirttim ama ana konu dışında her yere girip çıktınız baya yetişkinceydi sağolun var olun hepinize bolca iyi uykular.
Hayatım kimsenin ultrasonografik gözleri yok burada. Kim ne bilsin hamile misin değil misin. Tek bir öneride bulunayım, sonucunun sorumluluğunu alamayacağın hiçbir şey yapma.

Bana kadını savunma . Hitabı bozuk olduğu için binlerce kitap okuyup gelsin kaale alamam. önerdiğin şeyde kandom takmak. bildiğim ve bilmediğim şeyleri çok net belirttiğimi ve ne konuda fikir istediğimi gayet net belirttim ama ana konu dışında her yere girip çıktınız baya yetişkinceydi sağolun var olun hepinize bolca iyi uykular.
Kandom degil kondom bu 1.
Sen takmadigin icin bu haldesin o yuzden onerdim bu 2.
Bana kadini savunma seklinde yaptigin giris uslup bozuklugunu gayet net gozler onune seriyor bu 3.
Senin gibileri okulda cok guzel hizaya getiriyoruz klavye delikanliligi yapma bu da 4.
Anlamadigin seyler oldugunu kabul edip anlamaya calismaktansa burda hic tanimadigin insanlara kendince ayar vermeye calisman bile buyuk sacmalik hadi bu da 5 olsun.
Sana iyi uykular kucuk kiz, uyu da buyu.

İlk cinsel deneyimde vajinada ağrı hissetmeniz çok doğal. Tam ilişki söz konusu olmasada hamile kalma ihtimaliniz var. Ertesi gün hapı alın bence. Ayrıca ertesi günü hapı korunma yöntemi olarak çok sakıncalı , ilerki zamanlarda beraberlik olucaysa tam teşekküllü korunmanızı tavsiye ederim.

Kandom degil kondom bu 1.
Sen takmadigin icin bu haldesin o yuzden onerdim bu 2.
Bana kadini savunma seklinde yaptigin giris uslup bozuklugunu gayet net gozler onune seriyor bu 3.
Senin gibileri okulda cok guzel hizaya getiriyoruz klavye delikanliligi yapma bu da 4.
Anlamadigin seyler oldugunu kabul edip anlamaya calismaktansa burda hic tanimadigin insanlara kendince ayar vermeye calisman bile buyuk sacmalik hadi bu da 5 olsun.
Sana iyi uykular kucuk kiz, uyu da buyu.
İmla bekçisisin ve bu şekilde konuştuğumuz için üslubumu değiştirdim kusura bakmayın her yer sizin oyun sahanız değil bir yerden sonra okulda bitiyor gereksiz gereksiz konuşuyor ciddi konuları dalgaya alarak sen bunu bilmiyom bile şu şöyle ahaha diye fingirdeşliyorsunuz maalesef bende bıraktığınız izlenim bu . Ama size laf anlatılmaz . Siz çok biliyorsunuz ya(!)

İmla bekçisisin ve bu şekilde konuştuğumuz için üslubumu değiştirdim kusura bakmayın her yer sizin oyun sahanız değil bir yerden sonra okulda bitiyor gereksiz gereksiz konuşuyor ciddi konuları dalgaya alarak sen bunu bilmiyom bile şu şöyle ahaha diye fingirdeşliyorsunuz maalesef bende bıraktığınız izlenim bu . Ama size laf anlatılmaz . Siz çok biliyorsunuz ya(!)
Ben hicbir sey bilmeyebilirim de. Onemli olan bunu sorun etmememdir. Olabilir.
Senin de bilmedigin bi seyler var insanlar tepkiyle yaklasiyor sana aslinda kendini bu hale soktugun icin kiziyorlar hemcinslerini boyle gormek istemiyorlar aklini basina getirmek icin. Kimi duzgun uslup kullaniyor kimi alayci yani herkes kendi sozlugunce konusuyor burada.
Sana hakaret etmedi kimse. Bunu anlaman icin cildirdik.

Ben hicbir sey bilmeyebilirim de. Onemli olan bunu sorun etmememdir. Olabilir.
Senin de bilmedigin bi seyler var insanlar tepkiyle yaklasiyor sana aslinda kendini bu hale soktugun icin kiziyorlar hemcinslerini boyle gormek istemiyorlar aklini basina getirmek icin. Kimi duzgun uslup kullaniyor kimi alayci yani herkes kendi sozlugunce konusuyor burada.
Sana hakaret etmedi kimse. Bunu anlaman icin cildirdik.
Zaten bilmediğim için geliyorum buraya kızmaya hakları yok.benden daha tecrübesiz gördüğümde ben böyle yaklaşmam.bazıları eğlenmeye dalga geçmeye vakit öldürmeye geliyor.kendi sözlükleri maalesef bana uymadı bu gece iyi geceler.

Napıcaksın tasası kaldıysa ya da zevk alıp almamışsan bu benim sorduğum soruya bir cevap mı?
Değildir belki ama erkeğe yarayan bir durum bu hiç girmeyin böyle işlere birisini memnun edeceğim diye.
Sizi sevişmek istemezken de kabul eden biri ile olun.
Hamile değilseniz tavsiyem bu:)
Hamileyseniz de ikinizin de hormonlarına sağlık

Ertesi gün hapı çok pahalı yalnız, öğrenci kıza verdiğiniz akıllara bakın tuzu kurular sizi 😂 vajina ağrısı sürtünmenin uyguladığı kuvvet yüzündendir, gebelikte vajina ağrısı diye bir belirti yok
Kürtaj ya da nurtopu gibi bebiş sahibi olmak çok ucuz sanki 😃 en ucuz maliyetli yolu önerdik bence.

Yine bir once sevişip sonra düşünme vakası.
Canım ; önce düşüneceksiniz,sonra seviseceksiniz..
İşini bilmeyen çavuşlar döner hacetini avuclar.
Yahut tedariksiz hacete giden,domala domala taş arar..
Sizinkisi de o hesap.
Acaba ikiz mi 🤷

Ergen tribi de hiç çekilmiyor ha. Şu tribi yamuk şeyine prezervatif takamayan sevgiline yapsan şimdi hiç derdin kalmazdı küçük kız.

Güzellikle dedim ki çiftleşme hayvanlarda olur. Siz hayvansınız dedi ne deseydim? Bana hayvan diyene tabiki bende o şekilde giderim. Gereksiz duyar kasılacağına konu sahibi kime neler demiş bir bakın
Gereksiz duyar ile ne alakası var? Şimdi de bana saldiriyorsunuz? Gerekirse sikayet edersiniz üyenin profili incelenir. Elestirenler oldu fake diye laf atanlar oldu ama hakaret eden tek siz oldunuz. Hem de defalarca. Ben sizin hakaret mesajlarınızı görmek zorunda değilim konuya bakarken. Birkaç kez daha denk gelmiştim sizin yorumlarınızla daha once. Sitenin belli bir kalitesi var ama siteye zarar veriyorsunuz.

Hormonları alt üst eden bişey içme içine girmemiş zaten hamile olamazsın enfeksiyon kapmış veya tahriş olmuşsun
İçtim valla büyük ihtimalle enfeksiyon kaptım doktora gittim tahlil yaptı sonuçlar açıklanınca ona göre ilaç alacağım

Back