- 24 Haziran 2023
- 1.669
- 5.902
- 73
Her seyi biliyor evet haydar dumene hocam sevgilim bacagima bosaldi hamile kalir miyim diye soran kisi geldi aklima ama evet her seyi biliyorlarDeğil mibunlar herşeyi ben bilirim tayfası. Birde savunduğunu garantilemek için sağlıkçı mıyım kontrol ediyor. Yetmiyor stalk yapılıyor verdiğim eğitimden şüphe duyuluyor
Olmam da bu saatten sonrada kendine dönüp bakmazsın zaten git kendini biraz daha eğitOyy oy. Yetiştirdiklerim halinden çok memnun, mükemmel üniversitelerde bilinçli olarak okuyorlar. Sen kurban ol benim eğitimciliğime
Öğrenecekler ablasııııı zamanla öğrenecekler. Yeni nesilin tek sorunu bu zaten, saygısızlık ve bilgisizlikHer seyi biliyor evet haydar dumene hocam sevgilim bacagima bosaldi hamile kalir miyim diye soran kisi geldi aklima ama evet her seyi biliyorlar
Çok laf kalabalığı yaptın gereksiz yere. Sınavda boş kağıdı doldurmaya çalışan çocuklar gibisin. Gidip uyu da, büyüme hormonları çalışsınOlmam da bu saatten sonrada kendine dönüp bakmazsın zaten git kendini biraz daha eğit
Demek istediğimi hala yanlış anlıyorsun, hoşuna gitmemiş bir cevap olabilir bunda hemfikiriz, verdiğin cevaptaki uslup yanlış, sen hayvansın demek yerine, farklı bir şekilde de uslubunu değiştirmesini isteyebilirdiniz.Tamam o zmaan bende sana"hayvan mısın" diyeyim ve sende "hayır değilim"de oldu mu? Böylesi daha uygun görünüyor sanırım size.
Her seyi biliyor evet haydar dumene hocam sevgilim bacagima bosaldi hamile kalir miyim diye soran kisi geldi aklima ama evet her seyi biliyorlar
Söyledim zatenDemek istediğimi hala yanlış anlıyorsun, hoşuna gitmemiş bir cevap olabilir bunda hemfikiriz, verdiğin cevaptaki uslup yanlış, sen hayvansın demek yerine, farklı bir şekilde de uslubunu değiştirmesini isteyebilirdiniz.
Hakaret ederek? Neyse size iyi geceler dilerim konuyla ilgili de şunu yazayım hamile kalmazsınız öyle korkmayın.!Söyledim zaten
Arkadaş sorunluymiş pardon.Ya allah askina su yalanlari bi birakin artik. Ilk cinsel deneyiminiz ve "zevk suyu" nedir biliyorsunuz.
Biktik artik her gece surtunmeli kaktirmali trolluklerinizden.
Hadi belki dogru soyleyen birisindir diye yanit da vereyim, bu sekilde hamile kalamazsin, yuzde 99 eminim.
senin neslini görüyorum ya yeter o bir lafı bile kaldıramıyorsunuz egon tavan bir şey biliyorsan da şekilden şekile girerek anlatıyorsunÇok laf kalabalığı yaptın gereksiz yere. Sınavda boş kağıdı doldurmaya çalışan çocuklar gibisin. Gidip uyu da, büyüme hormonları çalışsın
Olmaz diye bur şey yok belki de döllenme başlamıştırHakaret ederek? Neyse size iyi geceler dilerim konuyla ilgili de şunu yazayım hamile kalmazsınız öyle korkmayın.!
Hahahaha, anlayacağın dilde anlatıyorum sana. Çünkü dümdüz anlatma da algıların bunu almıyor.senin neslini görüyorum ya yeter o bir lafı bile kaldıramıyorsunuz egon tavan bir şey biliyorsan da şekilden şekile girerek anlatıyorsun
Erkekmiş pardon.sikintili konu.boşverSıkıntılı konu ya.
Bu şekilde sevişirken siz de zevk aldınız mı yoksa size sadece tasası mı kaldı merak ettim?
Yani bu şekilde bir ilişki sizin neyinize yaradı???
Hala anlamiyosun. Bilale anlatir gibi anlatti kadin hala anlamadin. Konuya bakiyorum surekli nerede anliycak acaba diye e eh yok hala anlamamissin. Neyse, bence hamile kalmazsin ama dikkat et bundan sonra sahsi fikrim, kondomsuz asssla iliskiye girme. Cinsel hastaliklar boyutunu aklin hayalin almaz su durumda.senin neslini görüyorum ya yeter o bir lafı bile kaldıramıyorsunuz egon tavan bir şey biliyorsan da şekilden şekile girerek anlatıyorsun
Napıcaksın tasası kaldıysa ya da zevk alıp almamışsan bu benim sorduğum soruya bir cevap mı?Sıkıntılı konu ya.
Bu şekilde sevişirken siz de zevk aldınız mı yoksa size sadece tasası mı kaldı merak ettim?
Yani bu şekilde bir ilişki sizin neyinize yaradı???
Bana kadını savunma . Hitabı bozuk olduğu için binlerce kitap okuyup gelsin kaale alamam. önerdiğin şeyde kandom takmak. bildiğim ve bilmediğim şeyleri çok net belirttiğimi ve ne konuda fikir istediğimi gayet net belirttim ama ana konu dışında her yere girip çıktınız baya yetişkinceydi sağolun var olun hepinize bolca iyi uykular.Hala anlamiyosun. Bilale anlatir gibi anlatti kadin hala anlamadin. Konuya bakiyorum surekli nerede anliycak acaba diye e eh yok hala anlamamissin. Neyse, bence hamile kalmazsin ama dikkat et bundan sonra sahsi fikrim, kondomsuz asssla iliskiye girme. Cinsel hastaliklar boyutunu aklin hayalin almaz su durumda.
Tek sorunları o değil artık. Sürtüşüp sürtüşüp çözüm üretilmesini beklemek..Öğrenecekler ablasııııı zamanla öğrenecekler. Yeni nesilin tek sorunu bu zaten, saygısızlık ve bilgisizlik
Artık gerçekten yorum yapamıyorumTek sorunları o değil artık. Sürtüşüp sürtüşüp çözüm üretilmesini beklemek..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?