en iyisi biz seni vajinismus topiğine alalım kardeş
aslında benım sorunum cok tuhaf. yani kendimi parmağımla tatmin edebiliyorum. ama mesela bir penis buyuk gelıyo sanırım bilemiyorum cinsel birleşme sırasında canım yanıyo penıs gırmıyo..
bunun nedeni ne olabilir acaba bi bilginiz var mi????
belki birleştiğin erkeğin penisi senin vajinana büyük geliyordur o yüzden acı duyuyorsundur bebe yağı kullan kayganlaştırmak için belki acı azalır
aslında benım sorunum cok tuhaf. yani kendimi parmağımla tatmin edebiliyorum. ama mesela bir penis buyuk gelıyo sanırım bilemiyorum cinsel birleşme sırasında canım yanıyo penıs gırmıyo..
bu sorun bende de var 5aylık evliyim eşimin cinsel organı gerçekten çok büyük ve kalın.yaparken acımıyor ama ilişkiden sonra dudakların iç kısmında kabarıklık yanma ve kızarıklık oluyor bir kaç saat yanıyor hep dış kısmı.sen kaç yıllık evlisin hep devammı etti bu sorun.bende doktora gitmeyi düşünüyorumbu acıyı benden iyi kimse bilmez bende aynı acıları yaşadım şişme kızarıklık yanma sanki tenimin derisi soyulmuş oraya kaynak su döküyorlar gibi sonra zamanla utanmayı bıraktım eşinizinde size bu konuda yardımcı olması şart benim eşimle aramda 13 yaş var şimdi daha bi sorunsuz ve sıkıntısızız çok şükür
arkadasım bana septum hakkında bilgi verirmisin nedir bu tam olarak.rahimde septum olabir vaginana kadar ilerlemiş olabilir. benim öyleydi ve canım acıyordu eşiminde penisi büyük ve kalın olduğundan bi çok dr acı duymadığın pozisyon deneğin dedi. ama biz beeceremedik bi prof septumdan kaynaklandığını söledi ameliyat oldum süper olmuştu.acı kayboldu hatta adetlerin artık hiç ağrılı olmuor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?