yazdıklarında benim yaşadıklarım çok benzer şeyler aynen bende tuvalette soguk su tutuyorum krem sürüyorum.dudakların iç kısmı.yabi vajinanın dışı kabarıyor kızarıyor ve acıyor birkaç saat sürüyor bu acı.yanma.eşimi cok seviyorum onuda kırmak istemiyorum ama ben cok zayıfım onunda cinsel organı benim bileğim kadar kalın.ve büyük çok fazla.yaparken kesinlikle acımıyor ama yaptıktan snra bu belirtiler oluyor bende bazen.her zamanda kızarmıyor ama bazen.ilişkide kendimi hiç kasmıyorum ilk aylar günde 5 6kez yapıyorduk hala eşim cok istiyor ama ben biraz kaçıyorum acıyor diye şimdi günde 2ye indirdik ama ona yetmiyor acımasa bende yapıcam onu kırmak istemiyorum yapınca benimde hoşuma gidiyor ama acıma var işte. ilişkiden snra tuvaletimi yaparkende o acıyan yerleri sanki yanıkmış yaraymış gibi yanıyor.ama 2 3saat sonra normale dönüor kızarıklık gidiyor acı ve yanma gidiyor anlamadımaslında doktora hemen başvurma canım il olarak kendini ilişkide kasma rahat bırak benim eşimde senin gibi ilişkiyi çok seviyor ve açık yazmamı istersen vajinamda dar çok zevk aldığını söylüyordu ama belki inanmazsın ilşikiden sonra soğuk su tutuyordum ve tuvaletimi bile yapmakta sıkıntı çekiyordum çok sıkıntılı ya açık seyler yazıcam yapman için yanlış anlamandan korkarım canımama istersen yazayım