Ya yan etkisi falan olur mu ondan çekiniyoruz daha önce hiç kullanmadı böyle bişi çünküDoktor eşime vermişti bi ara kullandı sormak istediğin birşey varsa sorabilirsin
Yan etkisi olmadı bizde o anlamda güvenli bi ilaç doktor verirkende söylemişti zatenYa yan etkisi falan olur mu ondan çekiniyoruz daha önce hiç kullanmadı böyle bişi çünkü
Eşimede öyle demiş ama işte insan bilmeyince çekiniyo.. etkisi oluyo mu peki?Yan etkisi olmadı bizde o anlamda güvenli bi ilaç doktor verirkende söylemişti zaten
Çok teşekkür ederimperformans sorunu...
selamlar hanımlar, biz eşimle birbirimizi çok severek evlendik, hayatımızdaki herşey mükemmel denecek kadar güzel geçiyor ama bu aralar konu sevişmeye, cinselliğe gelince tökezliyoruz. eşimde bende birbirimizin ilkiyiz ama evlendiğimizden beri hiç cinsel anlamda sorun yaşamamıştık. eşim son 3...www.kadinlarkulubu.com
Bu konu sizinkine benziyor, okuyun bence, hatırladığım kadarıyla onlar memnun kalmıştı
Olmaz mıı :) birkaçgün boyunca oluyor hemdeEşimede öyle demiş ama işte insan bilmeyince çekiniyo.. etkisi oluyo mu peki?
Çook teşekkür ederim bilgilendirme için içim ferahladıDoktor önerdiği ilacı yan etkilerini de göz önünde bulundurarak verir. Bir yan etki olabilecekse de sizi uyarır. Prospektüste yazan yan etkiler çok az sayıda insanda görülür. Eşiniz kullandığında bunu anlayabilirsiniz. Penis yeterince kalkıyor ve ilişki kurabiliyorsanız doğru ilaçtır. Psikolojik nedenler yoksa genelde penisin damarsal dolaşımı bozulmuştur ve iyi kalkık bir penis için damar açıcı bitkisel kürlerden ve bazı yiyeceklerden de fayda görebilirsiniz. İnternetten doktor anlatılı, önerili diyet eklemelerinde bulunabilirsiniz.
Nası bi kaç gün yani anlamadımOlmaz mıı :) birkaçgün boyunca oluyor hemde
Hahahsa hayır tabi ki öyle değiilll cinsel bi temas uyaran vs olduğunda ereksiyon olmayı sağlıyor yaniNası bi kaç gün yani anlamadımo kadar zaman ereksiyon hali devam mı edecek??
Bak bu iyiymiş o zamanHahahsa hayır tabi ki öyle değiilll cinsel bi temas uyaran vs olduğunda ereksiyon olmayı sağlıyor yani
Çok geçmiş olsun umarım çözerizAz önce bende aynı konuyu açtım, bu konuyu da takipteyim
Yok yok öyle değil :)Bak bu iyiymiş o zamanben 1 saat sürüyo falan sanıyodum
Evet doktora gitmeden evvel aktardan kulaktan dolma bilgilerle neler neler aldım bi sürü kocakarı tarifleri denedik bi bilsenBaşka yntemlerde denednz mi ? genelde macunlar işe yaryo diyolar
Sebebi neymşki ne dedi doktorEvet doktora gitmeden evvel aktardan kulaktan dolma bilgilerle neler neler aldım bi sürü kocakarı tarifleri denedik bi bilsenama bi etksi olmadı bizde bıraktık.. doktora gitmeye de zor ikna ettim utanıyodu çünkü
Tamamiyle psikolojik olduğunu söyledi sperm sayısı hareketliliği testosteron falan hepsine baktı doktor sağolsunSebebi neymşki ne dedi doktor