Cinsel Hayatımızdaki Sorun

Selamlar hanımlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimle bi süredir cinsel hayatımzda problemlerimiz var çok afedersiniz ereksiyon olmakta zorluk yaşıyo. Bizim aile hekimimiz üroloğa yönlendirdi o da lifta diye bi ilaç yazmış aldık ama henüz denemedik aranızda bu gibi sıkıntılar yaşayıp da eşi bu ilacı kullanan oldu mu?
Gecmis olsun insallah care olur sorununuz çözuldu mu doktor ne soyledi biraz bilgi almak istiyorum

Hmm anladm psikoljk olmsı fizksel olmasndn iyidir en azıdan bi hastalığı yok. Doktrun verdği ilacı deneyn madem.
Evet bence de öyle ama işte eşim sorun ediyo bunu iyice kafasına takılıyo. Burda bi arkadaş yazmş sağolsun öyle yan etkisi falan olmadığı söylicem eşimede içi rahatlasın 🙂

Lifta cok iyi bi ilactir benimki zamaninda kullanmisti.almisken deneyin derim zaten anladiğim kadariyla bi suredir varmis bu sorun

Lifta cok iyi bi ilactir benimki zamaninda kullanmisti.almisken deneyin derim zaten anladiğim kadariyla bi suredir varmis bu sorun
Evet zaman zaman olurdu ama problem etmezdik işten çıktı bi süre işsiz kaldı o sıra iyice sarpa sardı zaten morali bozuk olduğu için

Zaten erkeklerin psikolojik durumlari cinsel hayatlarini inanılmaz etkiliyo maalesef her erkete boyle
Aynen öyle 🙄 Aramızda da sıkıntılar olmaya başladı çünkü geriliyo kendini eksik hissediyo muhtemelen. Halbuki hiç bi alakası yok ama erkek kafası işte..

Aynen öyle 🙄 Aramızda da sıkıntılar olmaya başladı çünkü geriliyo kendini eksik hissediyo muhtemelen. Halbuki hiç bi alakası yok ama erkek kafası işte..
Ah biliyorum durumlari zamaninda cok benzerlerini yasadik. Ama dedigim gibi lifta bu konuda iyi bi ilac deneyimle sabit soyluyorum

Ah biliyorum durumlari zamaninda cok benzerlerini yasadik. Ama dedigim gibi lifta bu konuda iyi bi ilac deneyimle sabit soyluyorum
Doktor yazmadan da alinan bi ilac mi bende esime aldirmak istiyorum şöyle bi guzel ereksiyon olsun😃

Maalesef eşiminde sertleşme sorunları var denediğimz hiç bişey kar etmedi :/ reçetesiz alanıbiliyo mu bi danışayım eczacıya falan? başkalarından da duymuştum liftanın iyi olduğunu

X