Hmm anladm psikoljk olmsı fizksel olmasndn iyidir en azıdan bi hastalığı yok. Doktrun verdği ilacı deneyn madem.Tamamiyle psikolojik olduğunu söyledi sperm sayısı hareketliliği testosteron falan hepsine baktı doktor sağolsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hmm anladm psikoljk olmsı fizksel olmasndn iyidir en azıdan bi hastalığı yok. Doktrun verdği ilacı deneyn madem.Tamamiyle psikolojik olduğunu söyledi sperm sayısı hareketliliği testosteron falan hepsine baktı doktor sağolsun
Gecmis olsun insallah care olur sorununuz çözuldu mu doktor ne soyledi biraz bilgi almak istiyorumSelamlar hanımlar size bişey danışmak istiyorum. Eşimle bi süredir cinsel hayatımzda problemlerimiz var çok afedersiniz ereksiyon olmakta zorluk yaşıyo. Bizim aile hekimimiz üroloğa yönlendirdi o da lifta diye bi ilaç yazmış aldık ama henüz denemedik aranızda bu gibi sıkıntılar yaşayıp da eşi bu ilacı kullanan oldu mu?
Evet bence de öyle ama işte eşim sorun ediyo bunu iyice kafasına takılıyo. Burda bi arkadaş yazmş sağolsun öyle yan etkisi falan olmadığı söylicem eşimede içi rahatlasınHmm anladm psikoljk olmsı fizksel olmasndn iyidir en azıdan bi hastalığı yok. Doktrun verdği ilacı deneyn madem.
Çok sağolun doktor psikolojik dedi ilaç verdi daha kullanmadı ama insanlar iyi bi ilaç olduğunu söylediGecmis olsun insallah care olur sorununuz çözuldu mu doktor ne soyledi biraz bilgi almak istiyorum
Hayir daha neler Birkac gün boyunca erekte olmakta sıkıntı yaşamayacak.Nası bi kaç gün yani anlamadım o kadar zaman ereksiyon hali devam mı edecek??
Evet zaman zaman olurdu ama problem etmezdik işten çıktı bi süre işsiz kaldı o sıra iyice sarpa sardı zaten morali bozuk olduğu içinLifta cok iyi bi ilactir benimki zamaninda kullanmisti.almisken deneyin derim zaten anladiğim kadariyla bi suredir varmis bu sorun
Öyleymiş ya deneyim olmayınca yanlış anladımHayir daha neler Birkac gün boyunca erekte olmakta sıkıntı yaşamayacak.
Zaten erkeklerin psikolojik durumlari cinsel hayatlarini inanılmaz etkiliyo maalesef her erkete boyleEvet zaman zaman olurdu ama problem etmezdik işten çıktı bi süre işsiz kaldı o sıra iyice sarpa sardı zaten morali bozuk olduğu için
Aynen öyle Aramızda da sıkıntılar olmaya başladı çünkü geriliyo kendini eksik hissediyo muhtemelen. Halbuki hiç bi alakası yok ama erkek kafası işte..Zaten erkeklerin psikolojik durumlari cinsel hayatlarini inanılmaz etkiliyo maalesef her erkete boyle
Bunun icinde maddi konular is yerindeki stres gibi seyler icinde gecerli miZaten erkeklerin psikolojik durumlari cinsel hayatlarini inanılmaz etkiliyo maalesef her erkete boyle
Tabiki gecerli her turlu kafaya takilan problem icin gecerliBunun icinde maddi konular is yerindeki stres gibi seyler icinde gecerli mi
Tesekkur ederim yardiminiz icinTabiki gecerli her turlu kafaya takilan problem icin gecerli
Ah biliyorum durumlari zamaninda cok benzerlerini yasadik. Ama dedigim gibi lifta bu konuda iyi bi ilac deneyimle sabit soyluyorumAynen öyle Aramızda da sıkıntılar olmaya başladı çünkü geriliyo kendini eksik hissediyo muhtemelen. Halbuki hiç bi alakası yok ama erkek kafası işte..
Doktor yazmadan da alinan bi ilac mi bende esime aldirmak istiyorum şöyle bi guzel ereksiyon olsunAh biliyorum durumlari zamaninda cok benzerlerini yasadik. Ama dedigim gibi lifta bu konuda iyi bi ilac deneyimle sabit soyluyorum
Burdaki olumlu yorumları yolladım kendisine içi rahat etti Akşama bi plan yapabiliriz belkiAh biliyorum durumlari zamaninda cok benzerlerini yasadik. Ama dedigim gibi lifta bu konuda iyi bi ilac deneyimle sabit soyluyorum
Hahhsa reçetesiz de veriyolarmışDoktor yazmadan da alinan bi ilac mi bende esime aldirmak istiyorum şöyle bi guzel ereksiyon olsun
Ahsaha bol sans o zaman :)) umarim ikiniz adina da iyi gecerBurdaki olumlu yorumları yolladım kendisine içi rahat etti Akşama bi plan yapabiliriz belki
Teşekkür ederiim heyecanla bekliyorum bende umarım aynı sonuçları alırızAhsaha bol sans o zaman :)) umarim ikiniz adina da iyi gecer