sizin düşüncelerinize sahip insanlar sayesinde evet cinsellik yaşamak baya cesaret. ayrıca bir kadın kendi özgür iradesiyle yaşadığı sürece cinsellik bir "halt" olamaz. hayattan sizden çok zevk alan insanları kıskanmayın.Senin korkun yüzünden eger hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin bilgin varmı git hastaneye hiv testi yaptırmak istiyorum de testlerin sonucuna göre doktorlar uyarır bu haltı yerken gösterdigin cesareti testler içinde göster
hayır anlamıyorum!hakikaten şu üyenin içinde bulunduğu durum yüzünden üzüntüsünü, hassasiyetini anlayamıyor musunuz?
ne demek "eğer hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin"? konu sahibi için nasıl bir imada bulunmuşsunuz
"bu haltı yerken"...bunlar nasıl sözler???
Ben o haltı hiç bir baskı altında kalmadan ve sonuclarını bilerek yapıyorum.Şoklardayım. Siz de yemeyin o haltı mümkünse üremeyin.
Özgürce yasasın tabi istedigi haltı ama sonuclarına katlanacak! Gelip burdan nasıl gizli test yaptırırım diye sormak yerine baştan korunsaydı daha iyi olmazmıydı? Cinselligi yaşayacak bilinçte ama korunmadan habersiz. Üstelik burda yardım istedigi konu gizlilik. Konus sahibi Allah korusun aids olsa gizledigi için başka birine bulaşsa nasıl ödeyecek bunun vebalini?sizin düşüncelerinize sahip insanlar sayesinde evet cinsellik yaşamak baya cesaret. ayrıca bir kadın kendi özgür iradesiyle yaşadığı sürece cinsellik bir "halt" olamaz. hayattan sizden çok zevk alan insanları kıskanmayın.
hayır anlamıyorum!
Bilinçsizce korunmadan ilişkiye girip sonra gelip buraya gunah çıkarıyorlar.
Ben sevişmesine atıfta bulunmadım zaten korunmasız ilişki yaşayıp sonra gelip burda ah vah etmelerine halt diyorum. Tek gecelik çok gecelik eger bu virüsü taşıyorsa Allah korusun kaç kişinim vebaline girecekler bu ülkede sırf kan takviyesi yüzünden aidse yakalanan çocuklar var. Bu çocugun ne annesi nede babasi aids. Sadece bir anlık zevk için korunmadan ilişkiye giren üstelik bunu saklayıp o yavruya kan veren insan yüzünden.Burda konu açmış nasıl saklarım madem saklıycan neden yapıyorsun?arkadaşım ister çok eşli yaşarsın ister aseksüel o doktoru alakadar eden bir mevzu değil. sen meramını anlat testini iste, o da gerekli gördüklerini yapsın. doktorun işi bu. sen de özel hayatın yüzünden kimseye hesap vermek zorunda değilsin. yetişkin olduğunu varsayıyorum.
ne alakası var şimdi bunun evlilikle? evli olan erkekler tek gecelik ilişki yaşadı mı karısına cinsel hastalık bulaştırmıyor mu? yoksa erkeklerin karılarını aldatmadığı gibi safça bir inanca mı sahipsiniz?
ne demek kaç kişinin vebaline gireceksin? yanlış okudunuz herhalde, tek gecelik ilişki yaşayan sevgilisi, konu sahibi değil. eğer bir hastalık ihtimali varsa da konu sahibi mağdur, sorumlu değil. sorumlu olan korunmadan cinsel ilişkiye giren sevgilisi ve o geceki partneri.
bu haltı yerken dediğiniz şey sanırım evlilik öncesi cinsel ilişki yalnız o haltı yemek için cesaret değil almak istediğiniz zevke göre biraz/çokça teknik bilgi gerekiyor o kadar, paraşütsüz atlama yapmıyorlar, alt tarafı sevişiyorlar, dünyanın her yerinde her gün milyonlarca insanın yaptığı son derece içgüdüsel bir eylem.
Konus sahibi Allah korusun aids olsa gizledigi için başka birine bulaşsa nasıl ödeyecek bunun vebalini?
Benim yorumuma karısmayın o zaman hanımefendıSadece hastane prosedürlerini sormuş gerisi hep sizin yorumunuz
Polemik yaratmak istemiyorum lütfen sürekli alıntı yapmayın bunlar benim düşüncelerim. Bunun içinde size hesap vermek zorunda oldugumu düşünmüyorumKonu sahibinin çok eşli olduğunu nerden çıkardınız??
Niye varsayımlar üzerinden gidiyorsunuz?
Ben o haltı hiç bir baskı altında kalmadan ve sonuclarını bilerek yapıyorum.
yahu kadın düzenli partnerinle sevişirken örneğin doğum kontrol hapı kullanıyorsa ya da ertesi gün hapı aldıysa neden kondom kullansın? düzenli ilişkide kondom gebelik önleyici olarak kullanılır güvenli seks için değil.Ben sevişmesine atıfta bulunmadım zaten korunmasız ilişki yaşayıp sonra gelip burda ah vah etmelerine halt diyorum. Tek gecelik çok gecelik eger bu virüsü taşıyorsa Allah korusun kaç kişinim vebaline girecekler bu ülkede sırf kan takviyesi yüzünden aidse yakalanan çocuklar var. Bu çocugun ne annesi nede babasi aids. Sadece bir anlık zevk için korunmadan ilişkiye giren üstelik bunu saklayıp o yavruya kan veren insan yüzünden.Burda konu açmış nasıl saklarım madem saklıycan neden yapıyorsun?
olsaydı, etseydi, seydi,saydı...Özgürce yasasın tabi istedigi haltı ama sonuclarına katlanacak! Gelip burdan nasıl gizli test yaptırırım diye sormak yerine baştan korunsaydı daha iyi olmazmıydı? Cinselligi yaşayacak bilinçte ama korunmadan habersiz. Üstelik burda yardım istedigi konu gizlilik. Konus sahibi Allah korusun aids olsa gizledigi için başka birine bulaşsa nasıl ödeyecek bunun vebalini?
hayır anlamıyorum!
Bilinçsizce korunmadan ilişkiye girip sonra gelip buraya gunah çıkarıyorlar. Prezervatif almak bu kadar zor mu? Şimdi korkmak yerine baştan önlemini alsaydı. Hastanelerde aids ile ilgili yapılan işlemler bile büyük titizlikle yapılıyor. Kan alınırken bile. Konu sahibi gizlilik peşinde madem gizleyeceksin madem korkun var neden bu halta kalkışıyorsun. Birey herşeyi yapabilir ama sonuçlarına katlanacak cesareti de göstermeli.
cisihayır anlamıyorum!
Bilinçsizce korunmadan ilişkiye girip sonra gelip buraya gunah çıkarıyorlar. Prezervatif almak bu kadar zor mu? Şimdi korkmak yerine baştan önlemini alsaydı. Hastanelerde aids ile ilgili yapılan işlemler bile büyük titizlikle yapılıyor. Kan alınırken bile. Konu sahibi gizlilik peşinde madem gizleyeceksin madem korkun var neden bu halta kalkışıyorsun. Birey herşeyi yapabilir ama sonuçlarına katlanacak cesareti de göstermeli.
hayır anlamıyorum!
Fake değilim bi sürü araştırma yaptım nerden cevap bulabilirim diye en sonunda buraya yazmaya karar verdim . Böyle hastalıklarda genelde çok cinsel eşe sahip olanlarda öne çıkıyormuş gibi alıgılandıgı için daha çok çekiniyorum