Bende merak ettim açıkçası yine mi fake acaba .neden böyle şüpheye korkuya kapıldın ki.
bence de óyle konunun nerelere gidecegi belli cevapta yok ortlarda yanılalim inşAllah bıktm fake lerden amaBende merak ettim açıkçası yine mi fake acaba .
Fake değilim bi sürü araştırma yaptım nerden cevap bulabilirim diye en sonunda buraya yazmaya karar verdim . Böyle hastalıklarda genelde çok cinsel eşe sahip olanlarda öne çıkıyormuş gibi alıgılandıgı için daha çok çekiniyorumBende merak ettim açıkçası yine mi fake acaba .
Bencede git doktora. Allah korusun öyle bişey varsa bi an önce önlemini alirsiin. Ah bu evlenmeden yapılan hatalar ahhh.Fake değilim bi sürü araştırma yaptım nerden cevap bulabilirim diye en sonunda buraya yazmaya karar verdim . Böyle hastalıklarda genelde çok cinsel eşe sahip olanlarda öne çıkıyormuş gibi alıgılandıgı için daha çok çekiniyorum
Fake değilim bi sürü araştırma yaptım nerden cevap bulabilirim diye en sonunda buraya yazmaya karar verdim . Böyle hastalıklarda genelde çok cinsel eşe sahip olanlarda öne çıkıyormuş gibi alıgılandıgı için daha çok çekiniyorum
canım git baktır hastanede çok çok karşına çıkarsa elime otobuste iğne battı elim kanadı huzursuz oldum dersin kiii çıkmaz karşına nasıl çıksın. hastanedekileri zaten tanımıyorsun. utandığından ihmal etme sakınArkadaşlar merhaba ben cinsel hastalıkla bulaşan herhangi bir hastalığım varmı diye test yaptırmak istiyorum ama çekiniyorum . Nikah dosyası için sağlık raporu almak istıyorum desem bu benim adım kayıt edilir mi gelecekte karsıma rapor alınmıştır gibi bi durumla çıkar mı ? Bu raporu almak kolay mıdır herhangı bi kağıt istiyorlarmı nikah dairesinin bır talimatı gibi lütfen yardım edin
çok aptalca olan erkek arkınla bişey yaşaman değil onun aldatması olmuş ,doğruysa seni yargılamak ne bize ne başka kimseye düşmez zaten senin hayatın senin kararın. pişman olman üzücü olmuş ama o da erk arkının seni aldattığını öğrenmen nedeniyle sanırım. biraz dik dur kendine güven ortada utanacak bişey yok. kimseye açıklama yapmak zorunda da değilsin hastanede noldu noldu diye soracak da değiller. git cinsel yolla bulaşan hastalıklar için test yaptırmk istediğini söyle eğer doktor sana sorarsa zaten isteyeceği tahlilleri netleştirmek için sorar ki saklamanı gerektirecek hiçbi durum da yok zatenErkek arkadaşımla birşeyler yasadım çok aptalca ama ne yazıkki oldu . 5 yıllık olunca bi hata yaptım işte ve beni aldattığını öğrendim tek gecelik oldugu için söylemeye gerek duymamış aklı sıra . Onun hatası yüzünden bana bişey olursa diye korkuyorum ama gitmeye de cesarete edemiyorum