Cinsel hastalıklar

Bencede git doktora. Allah korusun öyle bişey varsa bi an önce önlemini alirsiin. Ah bu evlenmeden yapılan hatalar ahhh.
bunun evli yada bekar olmakla ne ilgisi var?
evli olan kadınlar aldatılmıyor mu?
onlar da çeşitli hastalığa yakalanma riski taşımıyorlar mı?

Git doktora. Kimse senin özel hayatını sorgulamaz. Genel kontrolden geçmek istiyorum de. Doktor seni yönlendirir zaten.

Erkek arkadaşımla birşeyler yasadım çok aptalca ama ne yazıkki oldu . 5 yıllık olunca bi hata yaptım işte ve beni aldattığını öğrendim tek gecelik oldugu için söylemeye gerek duymamış aklı sıra . Onun hatası yüzünden bana bişey olursa diye korkuyorum ama gitmeye de cesarete edemiyorum

Gidiceksin bi kadın doğumcuya ezilip büzülmeden derdini anlatıcan. Mantıklı düşünmüşsün ayrıca. Çok tedirgnsen gidemiyosa erkek arkadaşından test iste

Erkek arkadaşımla birşeyler yasadım çok aptalca ama ne yazıkki oldu . 5 yıllık olunca bi hata yaptım işte ve beni aldattığını öğrendim tek gecelik oldugu için söylemeye gerek duymamış aklı sıra . Onun hatası yüzünden bana bişey olursa diye korkuyorum ama gitmeye de cesarete edemiyorum
Senin korkun yüzünden eger hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin bilgin varmı git hastaneye hiv testi yaptırmak istiyorum de testlerin sonucuna göre doktorlar uyarır bu haltı yerken gösterdigin cesareti testler içinde göster

Doktor a git açıkca anlat, ona göre test etsin ler, içinde şüphe kalmasın

kadın doğuma gidersin şüphem var dersin testler yapılır kimseye de bilgi vermezler tamam?

Bunda cekinecek ne var ki.
istersen acik acik anlat.
sevgilim tarafından aldstildim ve suphelerim var de.
dr olmaz ama olur da ters bir sey soyleyecek olursa muayene olma git bir de doktoru sikayet et hatta.
assin artik su millet bazi seyleri yahu.
O halti yemeden once dusun demisler bir de, kime ne anlamiyorum herkes kendi namusuna baksin.

hamile kalmadan.once gitmstm.doktora gebelik dusunuyorum die..enfekaiyon testlerini rutin yapiolarmis..senn aklidahiv var sanirim..yaptir bu tarz rahatsizliklarda gizlilik kurali var lanse edilmez

Senin korkun yüzünden eger hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin bilgin varmı git hastaneye hiv testi yaptırmak istiyorum de testlerin sonucuna göre doktorlar uyarır bu haltı yerken gösterdigin cesareti testler içinde göster

hakikaten şu üyenin içinde bulunduğu durum yüzünden üzüntüsünü, hassasiyetini anlayamıyor musunuz?
ne demek "eğer hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin"? konu sahibi için nasıl bir imada bulunmuşsunuz
"bu haltı yerken"...bunlar nasıl sözler???

Bunda cekinecek ne var ki.
istersen acik acik anlat.
sevgilim tarafından aldstildim ve suphelerim var de.
dr olmaz ama olur da ters bir sey soyleyecek olursa muayene olma git bir de doktoru sikayet et hatta.
assin artik su millet bazi seyleri yahu.
O halti yemeden once dusun demisler bir de, kime ne anlamiyorum herkes kendi namusuna baksin.

kim demis.o halti yemeseydin.die..sanki evli insanlarin basina gelmiyr..karisini aldatan bir suru adam var..dediginiz gibi asilmali artik bunlar..hep cehalet hepp

-Kayıt alınır. Yaptırdığın her türlü sağlık uygulaması kayıt altına alınır.

-Nikah dairesinden neden belge istesinler. Evlilik dışı sevişmek yasak değil ki ülkemizde :KK70:

canım sağlık raporu isteniyor evlilik başvurusu için, madde şöyle:
Sağlık raporu (sağlık raporlarının aile hekimliğine onaylatılması zorunludur. Testler (Hıv-ElizaHbsag-Vdrl Mikro Film ve Talasemi(akdeniz anemisi) testi yaptırılması zorunludur.Not: 60 yaş üzeri olanların Devlet Hastanesi’nden evlilik için heyet raporu alması gerekmektedir.)

Şoklardayım. Siz de yemeyin o haltı mümkünse üremeyin.

Fake değilim bi sürü araştırma yaptım nerden cevap bulabilirim diye en sonunda buraya yazmaya karar verdim . Böyle hastalıklarda genelde çok cinsel eşe sahip olanlarda öne çıkıyormuş gibi alıgılandıgı için daha çok çekiniyorum
arkadaşım ister çok eşli yaşarsın ister aseksüel o doktoru alakadar eden bir mevzu değil. sen meramını anlat testini iste, o da gerekli gördüklerini yapsın. doktorun işi bu. sen de özel hayatın yüzünden kimseye hesap vermek zorunda değilsin. yetişkin olduğunu varsayıyorum.

Bencede git doktora. Allah korusun öyle bişey varsa bi an önce önlemini alirsiin. Ah bu evlenmeden yapılan hatalar ahhh.
ne alakası var şimdi bunun evlilikle? evli olan erkekler tek gecelik ilişki yaşadı mı karısına cinsel hastalık bulaştırmıyor mu? yoksa erkeklerin karılarını aldatmadığı gibi safça bir inanca mı sahipsiniz?

ne demek kaç kişinin vebaline gireceksin? yanlış okudunuz herhalde, tek gecelik ilişki yaşayan sevgilisi, konu sahibi değil. eğer bir hastalık ihtimali varsa da konu sahibi mağdur, sorumlu değil. sorumlu olan korunmadan cinsel ilişkiye giren sevgilisi ve o geceki partneri.
bu haltı yerken dediğiniz şey sanırım evlilik öncesi cinsel ilişki yalnız o haltı yemek için cesaret değil almak istediğiniz zevke göre biraz/çokça teknik bilgi gerekiyor o kadar, paraşütsüz atlama yapmıyorlar, alt tarafı sevişiyorlar, dünyanın her yerinde her gün milyonlarca insanın yaptığı son derece içgüdüsel bir eylem.

Yorumlarınız için sağolun galiba gidip herseyı açık açık konusmak daha mantıklı . Bu arada 26 yaşındayım aslında çekineceğim bir yaş değil ama işte yinede içimde biraz korku var .

kondom her eve kondom şarkısı tekrar gündeme alınsın diyorum ..:KK53:

ayrıca hastaneye git yaptır arkadaşım birşey olmaz.

Sen ne terbiyesiz uslublu bi kadinsin. Sen ne demek istiyorsun farkindamisin seni kibliyorum. Aktif cinsel hayati olan insanlara karsi nedir bu o... Pu yakistirmasi. Sen ewlenince yaptin diye namuslumu oluyorsun simdi

Dostum yaptiracagin sey belli
Oncelikle duzenli smear aldirmak zira hiv hcv nin vs nin aksine hpv daha yaygin ve daha kolay bulasiyor onun disinda anti hiv anti hcv hbsag baktirabilirsin ama cok da korkuya kapilma en basitinden hiv in igne batmasiyla bulasi bile yuzde birden cok daha az . Gittigin doktora partnerimin supheli iliskisi olmus dersen yardimci olabilir sana diye düşünüyorum. Ayrica bu testlerin yapildigi sonradan ortaya cikinca acaba supheli bir cinsel hayati mi vardi? Sorusu ancak bilmeyenlerin aklina gelie zira en basitinden bir karaciger hastaliginda olsun yada ameliyat olmasi gereken hastalar olsun bu testler rutinde istenir zaten

hakikaten şu üyenin içinde bulunduğu durum yüzünden üzüntüsünü, hassasiyetini anlayamıyor musunuz?
ne demek "eğer hasta isen kaç kişinin vebaline gireceksin"? konu sahibi için nasıl bir imada bulunmuşsunuz
"bu haltı yerken"...bunlar nasıl sözler???

konu sahıbı neden vebale gırıyormuş ki ben mi anlamadım yazılanı zaten nişanlısı baskasıyla beraber olmuş

Yorumlarınız için sağolun galiba gidip herseyı açık açık konusmak daha mantıklı . Bu arada 26 yaşındayım aslında çekineceğim bir yaş değil ama işte yinede içimde biraz korku var .
neyi açık açık konuşacaksınızki o tarz bir şey yok. ben enfeksiyon hastalıklarında girdim doktora direk cinsel yolla bulaşan hastalıklarla ilgili test yaptırmak istiyorum ne kadar varsa hepsi olsun dedi, o kadar. ne bir şey sormak haddidir doktorun nede sizin hiç tanımadığınız bir insana açıklama borcunuz var. zaten hıv hepait frengi ve belsoğukluğu bakılıyordu arada unuttuğum varsa bilmiyorum. internettende sonucuma bakmıştım. sonra ağır bir enfeksiyon geçirdim tesadüf. onun için gittiğimde diğer sonuçlarımında çıktısını almıştım doktordan. geçmiş olsun temiz dedi sonuçlarım için o kadar.

X