Cinnete Ramak Kala!

Yeşilçam modu olsam şu an benimle ilgilenen insanlara yanıt vermekten ziyade elimde tuvalet kağıdı salya s*muk ağlıyor olurdum bence..
Valla böyle biteceğini bilseydim de yaşardım ama o seni seviyorumları sıraladığında sessiz kalırdım.

Bı önceki konunda bunu yazmışsın ama?
Yahu sevmek bağlanmak kötü birşey değil niye bu kadar kasiyodun kendini?
Burada isimsiz bir kişi olarak bile kendini olmadığın kişi gibi göstermeye çalışıyorsun, reelde nasilsindir acep...

Sen sevgi ve ilgiye açsın.
Bunun da ta cocukluktan kalma bişey olduğunu düşünüyorum.
Bu açlık sana yanlış ilişkiler kurduruyor ve sen bu durumuna özgürlük diyorsun.
Sana gelen eleştirileri ay ben superim kiskaniliyorum diyerek gozardi etmek yerine sana yapılan bir nasihat olarak düşünüp kendine bir özeleştiri yap.
Yoksa bir on sene geçse yine aynı yerde olursun
Geçen hafta sarılarak uyuduğum adam, kafam bozuk deyip gitti. Ve numaramı silmiş biraz önce fark ettim.
Yahu bir açıklama yapmak bu kadar mı zor? Şu an gerçekten moralim bozuldu. Ağlamamak için zor tutuyorum.

Yeşilçam modu olsam şu an benimle ilgilenen insanlara yanıt vermekten ziyade elimde tuvalet kağıdı salya s*muk ağlıyor olurdum bence..
Valla böyle biteceğini bilseydim de yaşardım ama o seni seviyorumları sıraladığında sessiz kalırdım.

buraya yazdigin her konuda inan o modda gozukuyorsun: (

Acaba önceki ilişkimi biliyor musun?

Şu foruma katıldığım günden beri bir gerçeği çok iyi idrak ettim, kadın kadının kurdudur.
Kendine güvenen,farklı ya da ne bileyim istediği seyi özgürce yapabilen kadınlardan bu kadar korkmayın. Çabalayın belki siz de öyle olabilirsiniz.
Kabul etmiyorsun ama söylediklerinde haklı bu arkadaş. Senin kadar akıllı bir kadının “Bir kere değil, defalarca sevişmiştik halbuki.” demesi çok ilginç. Özellikle 20 yaşında bir genç bir çocuktan öyle bir olgunluk beklemesi daha da ilginç. Çocuğun amacı salt seks işte, bunu idrak edebilsen senin için daha kolay olacak. Yaşı, mesleği -ki bu aslında aile yapısı, yetişme ortamı hakkında da bir fikir veriyor- itibariyle kendinden bekleneni ortaya koymuş. Tipik bir kıro yurdum erkeği.

E madem öyle burda niye açıyorsun sürekli???bir de farklı isimle... yanlış hatırlamıyorsam o eski konununda da,burada yazdığın nickle teselli veriyodun.gerçekten dümdüz yasamiyosun, farklı kişilikleri giriyorsun galiba.ama Bi uzmana görün istersen.belki adam senin kendine konduramadiklarini bu kadar kısa sürede fark etmiştir.. bir de adam senin gibisin bulmak istese terk etmezdi diyenlere kulak ver bence.
Fena derecede uydurma huyuna sahipsin.
Çatlak olabilirim de o derece kafayı kırmadım daha :KK70:

ben de bir polis tarafından aniden bırakılmıştım tee 2 sene önce başta tabi yediremedim hıncımı çıkartmak için çirkinleşmiştim adam kaçmıştı. şimdi dün gece yeniden beni eklemiş facebktan ben ise hayatıma yepyeni insanlar almış yoluma devam ediyordum. ilk konunda sana bundan bahsettim insanların bir günü bir gününe uymazken bu çocuk seni elbette bırakacaktı. çünkü ben senin şuan yaşadıklarını 2 sene önce yaşadım.
buradan bakıldığında gerçekten bu konuyu takıntı haline getirdiğini düşünüyorum. üzülüyorsun çünkü harbiden bırakılmak çok kötü bir duygu ve egosunu sarsıyor insanın.
ki beni bırakan adam 26 yaşındaydı 2 sene önce... seninki daha 20 tazecik bir çocuk. hangimiz 20 yaşındaki duygularla bu yaşta yolumuza devam ediyoruz ki.
ne demişler at gibi giden...

Bı önceki konunda bunu yazmışsın ama?
Yahu sevmek bağlanmak kötü birşey değil niye bu kadar kasiyodun kendini?
Burada isimsiz bir kişi olarak bile kendini olmadığın kişi gibi göstermeye çalışıyorsun, reelde nasilsindir acep...

Sen sevgi ve ilgiye açsın.
Bunun da ta cocukluktan kalma bişey olduğunu düşünüyorum.
Bu açlık sana yanlış ilişkiler kurduruyor ve sen bu durumuna özgürlük diyorsun.
Sana gelen eleştirileri ay ben superim kiskaniliyorum diyerek gozardi etmek yerine sana yapılan bir nasihat olarak düşünüp kendine bir özeleştiri yap.
Yoksa bir on sene geçse yine aynı yerde olursun
Sevgiye ve ilgiye ac olduğumu düşünmüyorum.
Sadece fazla ilgiye ve sevgiye alışkın olduğum için girdigim her ortamda, ilişkide öyle olmasını istiyorum muhtemelen.

Kişi kendinden bilir işi küçük kız :KK70: neyse haklisiiiin. Uzulmedigin, takmadigin durumlar için bile böyle farklı isimlerle defalarca konu açıyorsun :KK43: neyse bol şans :KK43:(((
Değişik misin yahu? Ne farklı isimlerlesi? Kullanıcı adını degistirdim sonra sarmadi eskisine döndüm.

ya bu kızın konularında kendi bastırılmıs cinsellikleri uzerinden tatmin olanlar, erkeklerin igrenc kafasına hizmet ediyorsunuz uyanın, biz kimsenin malı degiliz!
yani bu cocuk bu kızı terk etti diye “ooooh iste hemen yatarsan boyle olur al sana” deyince elinize ne geciyor? ben soyleyeyim, kendiniz hayatınızı ‘elalem ne der’ hapisanesinde yasayarak gecirdiginiz icin herrrrkesss oyle gecirsin istiyorsunuz, ama yemez. ayrıca “canım bak ben bisey demiyorum ama iste erkekler boyle seni kullanır atar” demek de tamamen aynı sey ve kadının objeligine hizmet ediyor. hanımlar lutfen kendimizi sevelim, saygı duyalım ve en birinci sıraya kendimizi koyalım.

konu sahibi sana gelince, ben senin konularını takip ediyorum ve sen cok kasıyosun be guzelim, bak bunları tamamen iyi niyetle yazıyorum. bak bi ablan olarak soyluyorum duygusal olmak, birine baglanmak falan ayıp, utanc duyulacak seyler degil. hersey cinsellik de degil. birine köppek gibi baglanabilirsin ve basıp gidebilir bunu “ya ben takılıyorum cool cool sadece boyle yapması sinirlendirdi” diye anlatmak seni daha olgun, cool yapmıyor. aksine kendisini tanımayan bir cocuk yapıyor. cinsel olarak özgür olmak herseyi cinsellige endekslemek ya da onu odak noktası yapmak degildir. bunu yapmak cok cool ya da olgun falan da degildir. o diger hersey gibi hayatın normal bir getirisidir. sen bunu kabullenip, kendi zayıflıklarını tanıyıp, onları degistirmeye calısmadan ya da cinsellik adı altında sevgi arayısına girmeyi bırakmadan da hayatında boyle erkekler bitmeyecek. cunku kendini tanımazsan ne aradıgını bilmezsen boyle coluk cocuga tutulur boyle seyler yasarsın. lutfen kendinle baglantı kur ve kendin icin en iyisini yap.
Ne güzel yazmışsın ya
Resmen kıza evlenmeden önce birlikte mi olursun aha böyle olursun deyip ego tatmini yapmaya gelmişler
Oysa senelerce beraber yaşamış insanların arasından çok evlenen arkadaş var
Onların kafasına göre bu çok saçma çünkü adamın alacağını aldıktan sonra basıp gitmesi gerekiyordu
Yada ilk ilişkisini eşiyle yaşamış kadınların hepsinin el üstünde tutulması boşanmamaları gerekiyordu

Çocuğu takıntı yaptığım yok. Sadece o anlık sinirle hislerimi paylaşmak, içimi dökmek istedim. Şu an gayet iyiyim. Keyfime bakıyorum.

Yanildiginiz noktaları yazayım bari, çocuk hiç de geleneksel bir tip değil. Ailesi de değil.
Ben şu an keyfine baktığınızı düşünmüyorum.
Bu polisle alakalı 3. Veya 4.konunuz değil mi?
Bakın takıntı yapmak sizi aşağılamak için değildi.
Sadece değmeyecek biri için enerji tüketmemelisiniz.

Eğer çocuk geleneksel değilse ya sizinle ilişki onun istediği gibi değildi ya da uzatmalı sevgilisi vardı gene ona döndü.
Ama size duygu oluşturmamış hiç.
Yoksa dandik de olsa bir açıklama yapmadan gitmezdi.
Şu an kafanızı dinleyin.Ve başka ilişkiye başlamayın.

Nadasa çekilin.

Ben şu an keyfine baktığınızı düşünmüyorum.
Bu polisle alakalı 3. Veya 4.konunuz değil mi?
Bakın takıntı yapmak sizi aşağılamak için değildi.
Sadece değmeyecek biri için enerji tüketmemelisiniz.

Eğer çocuk geleneksel değilse ya sizinle ilişki onun istediği gibi değildi ya da uzatmalı sevgilisi vardı gene ona döndü.
Ama size duygu oluşturmamış hiç.
Yoksa dandik de olsa bir açıklama yapmadan gitmezdi.
Şu an kafanızı dinleyin.Ve başka ilişkiye başlamayın.

Nadasa çekilin.
Gittiğini düşünmüyorum. Yaptıgı beklemeye almak, cepte tutmak.
Neyse, teşekkürler. Emek verdiniz uzun uzun yorumlar yazdınız konumu onemseyip.

Uslubuna dikkat et ya konuşmalara bak.ergen irisi.
Ay yok keşke ergen irisi olsam. Ufak tefeğim.
Bi de nolur yazma ya kullanıcı adını görünce zihnimin arka fonunda 'Yanayım yanayım ateşler yanayım...' çalmaya başlıyor.

Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...

neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...

tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...

kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....

Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...

çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...

ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...

kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Yok artık..

Boşver artık bırak şu insanın peşini ne hali varsa görsün ya, bırak numaranı silmesi de isabet olmuş! Yoksa sen bir türlü atamayacaktın kafandan, beni aradı mı arayacak mı diye bekleyecektin yanlış mı? Şimdi sen engelle her yerden ve at kafandan bu insanı, bırak açıklaması falan eksik kalsın Allah aşkına.

X