ya bu kızın konularında kendi bastırılmıs cinsellikleri uzerinden tatmin olanlar, erkeklerin igrenc kafasına hizmet ediyorsunuz uyanın, biz kimsenin malı degiliz!
yani bu cocuk bu kızı terk etti diye “ooooh iste hemen yatarsan boyle olur al sana” deyince elinize ne geciyor? ben soyleyeyim, kendiniz hayatınızı ‘elalem ne der’ hapisanesinde yasayarak gecirdiginiz icin herrrrkesss oyle gecirsin istiyorsunuz, ama yemez. ayrıca “canım bak ben bisey demiyorum ama iste erkekler boyle seni kullanır atar” demek de tamamen aynı sey ve kadının objeligine hizmet ediyor. hanımlar lutfen kendimizi sevelim, saygı duyalım ve en birinci sıraya kendimizi koyalım.
konu sahibi sana gelince, ben senin konularını takip ediyorum ve sen cok kasıyosun be guzelim, bak bunları tamamen iyi niyetle yazıyorum. bak bi ablan olarak soyluyorum duygusal olmak, birine baglanmak falan ayıp, utanc duyulacak seyler degil. hersey cinsellik de degil. birine köppek gibi baglanabilirsin ve basıp gidebilir bunu “ya ben takılıyorum cool cool sadece boyle yapması sinirlendirdi” diye anlatmak seni daha olgun, cool yapmıyor. aksine kendisini tanımayan bir cocuk yapıyor. cinsel olarak özgür olmak herseyi cinsellige endekslemek ya da onu odak noktası yapmak degildir. bunu yapmak cok cool ya da olgun falan da degildir. o diger hersey gibi hayatın normal bir getirisidir. sen bunu kabullenip, kendi zayıflıklarını tanıyıp, onları degistirmeye calısmadan ya da cinsellik adı altında sevgi arayısına girmeyi bırakmadan da hayatında boyle erkekler bitmeyecek. cunku kendini tanımazsan ne aradıgını bilmezsen boyle coluk cocuga tutulur boyle seyler yasarsın. lutfen kendinle baglantı kur ve kendin icin en iyisini yap.