Cinnete Ramak Kala!

Bundan 25 sene sonra sana hürmet gostermeni istediklerin tarafından hor goruleceksin belliki... Yok fuckbaddy kabul ederdim falan filan demişsin lakin ...burdan öyle durmuyor içine işlemiş baya bir.. farzetki sadece sex yaptınız bitti düşünme artık o halde konu kapansın..madem kendine bir yol cizdin o yolda git . .git kendine başka yakışıklı bulup sex yap mesela ? Veya da hem yakışıklı hemde karakter sahibi bir adama aşık olup evlen ömür boyu sex yap en azından bu yaşadıkların kadar onur kırıcı olmaz ? Tabii evlilik teklifi ederse

Sürekli Özgür oluşunuzu, FARKLI oluşunuzu cinsellik üzerinden vurgularsanız böyle yorum almanız normal değil mi? Ben ilk ilişkimi eşimle yaşayacağım diyen ama diğer konularda her istediğini yapan kadını da özgür buluyorum. Bu onun dünya görüşü. Ben çok özgürüm, Sevgilimle cinsellik yaşıyorum, çünkü canımın istediğini yapabiliyorum yani ben çok özgürüm önermesi mantık kurallarına ne kadar uyuyor ki. İnsanlar sizin gibi yaşamıyor diye Özgür olmuyor ya da @CiRiLLA bu yorumu yazdı diye sizin tanımladığınız özgür kadın tabirine karşı olmuyor.

ayrıca acı bir gerçek böyle adamlar sevgilileri ile cinsellik Yaşar ama gider hiçkimselere birliktelik yaşamamış biri ile evlenir. Burası Türkiye unutmayın. Hala bu tabuları aşamadı erkekler. Kendi onlarca kadınla birlikte olur ama gerçek ilişki yaşadıkları kadınlar el değmemiş olsın İster. Ki adam resmen bıçak gibi kesmiş ilişkiyİ. Belki de buldu evleneceğim kadın dediği kişiyi.

ben de eşimin kimse ile ilişki yaşamamış olmasını istedim hep. Bu geri kafalılık değil aksine kendimi korumak istedim. Ne bileyim daha önceki cinsellik profilini. Belki hastalık taşıyacak bana. Onun yüzümden cinsel yolla bulaşan hastalığa yakalanmak istemem.Malesef yakalanan arkadaşım oldu eşinin daha önceki birliktelikleri yüzünden. Cinsellik saygı gösterilmesi gereken konudur, yaşayana niye yaşadın denmemeli tamam ama ben buna karşıyım diyene de aaaa özgürlük düşmanı, kadın kadının kurdu denmemeli .

aslında siz ben cinsellik yaşadım diye çoğu konunuzda bunu vurgulayarak sanki pişmansınız da kendinizi böyle rahatlatmaya, bunu vurgulayarak bu durumu çok önemli göstermeye çalışıyor gibi geliyorsunuz.
🤦🏻‍♀️
O bahsettiğiniz türden adamlar ciddi anlamda kıt beyinliler.
Zaten o tarz bir adamı ben hayatımda istemem.
Herkesin takıldığı sosyal çevre farklı. Senelerce birlikte yaşayıp evlenen tanıdıklarım var ya da cinsel hayati aktif olan çiftler..

Bundan 25 sene sonra sana hürmet gostermeni istediklerin tarafından hor goruleceksin belliki... Yok fuckbaddy kabul ederdim falan filan demişsin lakin ...burdan öyle durmuyor içine işlemiş baya bir.. farzetki sadece sex yaptınız bitti düşünme artık o halde konu kapansın..madem kendine bir yol cizdin o yolda git . .git kendine başka yakışıklı bulup sex yap mesela ? Veya da hem yakışıklı hemde karakter sahibi bir adama aşık olup evlen ömür boyu sex yap en azından bu yaşadıkların kadar onur kırıcı olmaz ? Tabii evlilik teklifi ederse
Neden etmesin? 🤦🏻‍♀️😅

Etsin tabi niye etmesin :*
Öyle gereksiz, saçma bir ima olunca iletinizin sonunda.

Zaten evlilik için daha erken. Hayat vizyonuma pek uymuyor 20'lerimin basında evlenip, hemen bir çocuk yapıp, vaktimi ev temizliği-yemek ikilisi arasında geçirmeye.
Bunca sene kasılan notların, eğitimlerin bir anlamı olmalı.

Zaten evlilik için daha erken. Hayat vizyonuma pek uymuyor 20'lerimin basında evlenip, hemen bir çocuk yapıp, vaktimi ev temizliği-yemek ikilisi arasında geçirmeye.
Olmali tabiki.. yok ne iması tabi ederse sonuçta etmeyedebilir burda konular görüyoruz değil mi ?

Çocuk yapmazsin sende hemen ..eşinle birlikte kendinizi gelistirirsiniz birlikte okur birlikte gezer eglenirsiniz öylesi çok güzel oluyor oyle hayalleri olan birini bulursan tabiki

Eğitim hayatın burada konu açmanı engellememiş duygular bakımından kadın olarak daha hasas ve daha kırılganız

ya bu kızın konularında kendi bastırılmıs cinsellikleri uzerinden tatmin olanlar, erkeklerin igrenc kafasına hizmet ediyorsunuz uyanın, biz kimsenin malı degiliz!
yani bu cocuk bu kızı terk etti diye “ooooh iste hemen yatarsan boyle olur al sana” deyince elinize ne geciyor? ben soyleyeyim, kendiniz hayatınızı ‘elalem ne der’ hapisanesinde yasayarak gecirdiginiz icin herrrrkesss oyle gecirsin istiyorsunuz, ama yemez. ayrıca “canım bak ben bisey demiyorum ama iste erkekler boyle seni kullanır atar” demek de tamamen aynı sey ve kadının objeligine hizmet ediyor. hanımlar lutfen kendimizi sevelim, saygı duyalım ve en birinci sıraya kendimizi koyalım.

konu sahibi sana gelince, ben senin konularını takip ediyorum ve sen cok kasıyosun be guzelim, bak bunları tamamen iyi niyetle yazıyorum. bak bi ablan olarak soyluyorum duygusal olmak, birine baglanmak falan ayıp, utanc duyulacak seyler degil. hersey cinsellik de degil. birine köppek gibi baglanabilirsin ve basıp gidebilir bunu “ya ben takılıyorum cool cool sadece boyle yapması sinirlendirdi” diye anlatmak seni daha olgun, cool yapmıyor. aksine kendisini tanımayan bir cocuk yapıyor. cinsel olarak özgür olmak herseyi cinsellige endekslemek ya da onu odak noktası yapmak degildir. bunu yapmak cok cool ya da olgun falan da degildir. o diger hersey gibi hayatın normal bir getirisidir. sen bunu kabullenip, kendi zayıflıklarını tanıyıp, onları degistirmeye calısmadan ya da cinsellik adı altında sevgi arayısına girmeyi bırakmadan da hayatında boyle erkekler bitmeyecek. cunku kendini tanımazsan ne aradıgını bilmezsen boyle coluk cocuga tutulur boyle seyler yasarsın. lutfen kendinle baglantı kur ve kendin icin en iyisini yap.

Merhabalar,

Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.

Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.

Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.

O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?

Sorun sen de değil. Karşındaki karaktersizin tekiymiş... Adam gibi ayrılalım diyemeyen kocaman bir çocuk...

ya bu kızın konularında kendi bastırılmıs cinsellikleri uzerinden tatmin olanlar, erkeklerin igrenc kafasına hizmet ediyorsunuz uyanın, biz kimsenin malı degiliz!
yani bu cocuk bu kızı terk etti diye “ooooh iste hemen yatarsan boyle olur al sana” deyince elinize ne geciyor? ben soyleyeyim, kendiniz hayatınızı ‘elalem ne der’ hapisanesinde yasayarak gecirdiginiz icin herrrrkesss oyle gecirsin istiyorsunuz, ama yemez. ayrıca “canım bak ben bisey demiyorum ama iste erkekler boyle seni kullanır atar” demek de tamamen aynı sey ve kadının objeligine hizmet ediyor. hanımlar lutfen kendimizi sevelim, saygı duyalım ve en birinci sıraya kendimizi koyalım.

konu sahibi sana gelince, ben senin konularını takip ediyorum ve sen cok kasıyosun be guzelim, bak bunları tamamen iyi niyetle yazıyorum. bak bi ablan olarak soyluyorum duygusal olmak, birine baglanmak falan ayıp, utanc duyulacak seyler degil. hersey cinsellik de degil. birine köppek gibi baglanabilirsin ve basıp gidebilir bunu “ya ben takılıyorum cool cool sadece boyle yapması sinirlendirdi” diye anlatmak seni daha olgun, cool yapmıyor. aksine kendisini tanımayan bir cocuk yapıyor. cinsel olarak özgür olmak herseyi cinsellige endekslemek ya da onu odak noktası yapmak degildir. bunu yapmak cok cool ya da olgun falan da degildir. o diger hersey gibi hayatın normal bir getirisidir. sen bunu kabullenip, kendi zayıflıklarını tanıyıp, onları degistirmeye calısmadan ya da cinsellik adı altında sevgi arayısına girmeyi bırakmadan da hayatında boyle erkekler bitmeyecek. cunku kendini tanımazsan ne aradıgını bilmezsen boyle coluk cocuga tutulur boyle seyler yasarsın. lutfen kendinle baglantı kur ve kendin icin en iyisini yap.
Herkesin dünya görüşü farklıdır. Belki bastırılmış cinsellik yüzünden değil inançları nedeniyle öyle yazıyordur arkadaşlar ne dersiniz? Sizinde yargıladığınız kişilerden üslup olarak bir farkınız yok. Bu konuda da farklı siyasi görüşler gibi çatışma yaşanmış. Ama kimse kimseyi aşağılamadan saygı duymayı tercih etmiyor...

Annacığım, bu hayat senin, istediğin gibi yaşarsın, kimseye hesap vermek ve değer yargılarını elaleme göre belirlemek zorunda değilsin. Özgürlük anlayışı istediğinle sevişmekten öte, sana dayatılan kalıplarla savaşmaktır, o yüzden bu kalıplarla savaşmanı seviyorum. Lakin ben özgürüm, sevişmeye o kadar anlam yüklemiyorum, tek gecelik ilişkiler de yaşanabilir derken, bir yanın çoğumuzun sahip olduğu kalıplara sıkı sıkıya bağlı. Bunu kabul etmek, özgür kız imajına ters biliyorum, insanın bilinç altına yedirilmiş şeylere de isyan edesi geliyor çünkü. Ancak kendinle çatışıyor gibi görünüyorsun. Ve senin şunu kabul etmen gerekiyor bence; dünya moloz diye tabir ettiğimiz, ç.küyle düşünen erkeklerle dolu. Bazılarıyla karşılaşıyor olman çok şaşırtıcı bir durum değil.

Birini çok tanımadan onunla duygusal ve fiziksel birliktelik yaşamak tamamen piyango. O yüzden en baştan, bir şeyler yaşamadan, ya beklentilerini minimumda tutup, karşındakinin bir hanzo olma ihtimalini göz ardı etmeyip, öyle yaşamalısın yaşadıklarını ve böylece sonra hayal kırıklığı da yaşamazsın. Ya da evlenecek değilim ama en azından eli yüzü düzgün bir ilişki yaşayalım, yarını sonra düşünürüz diyorsan, bu ilişki biçimi beklenti içeren bir ilişki biçimi aslında farkındaysan, o zaman karşındaki insanı tanımak için kendine biraz daha zaman vermeli, fiziksel ve duygusal yakınlık konusunda kendini biraz frenlemelisin. Konudaki büyük başı yeterince tanımıyordun, ç.küyle düşünen bir karşı cins olması seni şaşırtmamalı. Elini sallasan bu denyolara çarpar.

Ve işte görüyorsun, umursamıyorum moduna girmeye çalışsan da umursuyorsun. Gençken bu numaraları yapmak daha kolay da, yaşanmışlıklar arttıkça, senin için yıpratıcı olabilir. O yüzden ya azıcık aydınlık tarafa geç, ya da bodoslama karanlık tarafa dal. =P Şaka şaka. Sadece şu içindeki çatışmayı fark et ve neyi nasıl yaşamak istediğin, neleri kaldırabileceğin konusunda daha net bir fikrin olsun.

Sevişti ayrıldı, istediğini aldı ayrıldı diyerek kadınları ne kdr küçük duruma düşürüyorsunuz yaa. Siz kadın olarak sevişme esnasında kendinizi edilgen varlık olarak gördükten sonra kadınların bu ülkedeki konumuna 2. Sınıf muamelesine, başına gelenlere şaşırmamak lazım. Daha siz kadın olarak kendinizi böyle görüyorsunuz. Yazık valla sizler bir de cocuk özellikle erkek cocuklar yetiştireceksiniz, gerçekten çok üzülüyorum.

Hala aynı konu için cinnet mi geciriceksin hala mi ya. Herkes yazdı o daha çocuk ve sen ona annelik dadilik yapmayı bırak , ztn ilişkiniz normal degildi ki terkedilmen normal olsun. Hyr düzgün şekilde ayrılsa ne olacaktı sonuçta hala ayrisin? Bu beni niye böyle terk etti diyenleri anlamıyorum. Sonucu yine aynı , sadece sonucu uzatmaya çalışan hareketler bunlar

neden sürekli devam niteliğinde konular açıyorsunuz ? yeni gelişmeleri aynı konular üzerinden devam ettirebilirsiniz.
Mune Mune yasak değil mi ?
Yasaksa da banlanırım yani çok da dert değil.
Neticede günümü burada geçirmiyorum. Bir problemim olduğumda girip konu açıyorum. Öbür türlü girmek çoğu zaman aklıma bile gelmez.

Yasaksa da banlanırım yani çok da dert değil.
Neticede günümü burada geçirmiyorum. Bir problemim olduğumda girip konu açıyorum. Öbür türlü girmek çoğu zaman aklıma bile gelmez.

sitenin kuralları mevcut. sizin girip girmemeniz de çoğu kişi için dert değildir zaten
kibledim, mune değerlendirir.

X