- 15 Ekim 2017
- 1.906
- 4.918
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Bence çocuk mal. Böyle ayrılık mı olur?
Çirkinsin seni beğenmiyorum deyip ayrılsa bile bundan daha iyi ya. En azından ortada sebep olurdu.
[/?
Kullanici adini nasil değişiyoruz yaBu arada kullanıcı adın değişmiş
Foton da öyle
Hayırlı olsun
Ama konu şıp diye tanıtıyor seni:)
Bana sormadiniz ama cvp vermek istedim :)Kullanici adini nasil değişiyoruz ya
Cok saolun:*Bana sormadiniz ama cvp vermek istedim :)
Yukarda sagda profil resminiz varya, ona tikliyorsunuz.ordan hesap detaylarini tikliyorsunuz ve cikiyor karsiniza
Hevesini almış canım benim hevesini, ona ulaşılabilir olduğunu kanıtlamış ve gitmişYa bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni
Terk edilenler o müthiş veda konuşmasını yapıp dramatizeye bağlayıp karşılarındakinin kendilerini muattap almasını istiyorlar ama yanlış çünkü karşındakinin duyguları bitince o histerik konuşmalar hicbi anlam ifade etmiyor. Azıcık gururu olan tamam deyip kenara çekilir hayatına bakar insanlar konu sahibine bunu anlatmaya calisiyo ama bu hala yok kiskancsiniz yok ben üzülmüyorum ki keyfine bakiyorum ama niye öyle dedi söyle demedi sacmasapan beklentiler hayır hatasını görmek de yok bu gidişle hak ediyor bu davranışları kendineBir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...
neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...
tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...
kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....
Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...
çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...
ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...
kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Burda sorun kadının sevişmiş olması değilKonuyu günlerdir hayretler içerisinde okuyorum. 22 yaşındaki bir genç kadına “motor”, “hafif meşrep” , “karaktersiz, kalitesiz” yaftalarını nasıl acımasızca yakıştırabiliyorsunuz buna üzülüyorum. Bir şeyin sizin değer yargılarınıza göre normal olmaması, o şeyin anormal olduğu anlamına gelmez.. sizin ahlaki değerleriniz belirlemiyor standartları.
Şunu anlayamıyoruz bir türlü, konu sahibi sevişmiş evet.. Sevişmiş de kendi kendine mi sevişmiş? Taraflarının kadın ve erkek olduğu bir ilişkide kadın neden aşağılanmış oluyor? O an kızla birlikte olmak için türlü şirinlikler, şebeklikler, farklı roller sergileyen erkek kalitesiz, karaktersiz olmuyor ama konu sahibi oluyor öyle mi? Bir rahat bırakın artık kendiniz gibi olmayanı..
Zaten gururlu davranıp hiçbirşey yapmamışTerk edilenler o müthiş veda konuşmasını yapıp dramatizeye bağlayıp karşılarındakinin kendilerini muattap almasını istiyorlar ama yanlış çünkü karşındakinin duyguları bitince o histerik konuşmalar hicbi anlam ifade etmiyor. Azıcık gururu olan tamam deyip kenara çekilir hayatına bakar insanlar konu sahibine bunu anlatmaya calisiyo ama bu hala yok kiskancsiniz yok ben üzülmüyorum ki keyfine bakiyorum ama niye öyle dedi söyle demedi sacmasapan beklentiler hayır hatasını görmek de yok bu gidişle hak ediyor bu davranışları kendine
Ee haklı, karşısında yolunu yapmak için türlü türlü şekile girip şebeklik yapan seni seviyorum diyen bir ergenin bu tutarsızlığı zoruna gitmiş demek ki.. Haksız mı? Ben de böylesi biri için cinnet geçirecek kıvama gelmesi sebebiyle bir hemcinsi olarak Annaya kızıyorum ama, bazen bazı şeylerde uzaktan kulağa hoş ve kolay geliyor.Burda sorun kadının sevişmiş olması değil
Karşısındaki insan iplemiyor kızı , canı sıkılmış ayrılmak istemiş hala neden de neden öyle yaptı söyle yaptı biz sarıldık uyuduk o zaman niye benle uyudu tarzında sacmasapan beklentiler. Sevişmek ne kadar normalse bunub sonucunda yaşayacağı herşeyi de kabul etmesi lazımdı. İlk birkaç sayfa herkes bunu anlatmaya çalıştı sonrakileri de okumdm ztn çünkü konu sahibi NATO kafa
Valla canım üzülme ama biz o muhafazakar abdesinde namazında adamların sizin gibi kadınları çatır çatır aldattığını görüyorum hepAmin inşallah ki zaten evliyim muhafazakar olmaya Özen gösterdin her zaman çok şükür eşim de öyle oldu birbirimizi bulduk Maşallah diyeyim ama insan kendi kaderini emin olun kendi belirliyor bir nebze de olsa Çünkü doğru yol varken neden neden haram yanlış yasak dolu bir yolda yürüsün ki insan bu dünyaya neden geldiğini Unutmamalı nefsine zevkine şeytana uyumadan yaşamayı bilmeli ama ne kadar ımız bunu başarıyor muamma
O kadar üye kendisine gelmesi için uğraşıyor çünkü saplantili gibi takılmış önüne baksın istiyorlar ilişki sırasında da çocuk normal değilmiş çok da onemsememis ztn engeli basması ve açıklama yapmaması da bunu gösteriyor , kendisi küçük bir kız duygularında olabilir ama 22 yaşında ve daha fazla kendini kullandirtmamasi onun iyiliği için. Herkes ay canım çocuk niye şöyle böyle yaptı dese yararına mi olur? Gerçekçi olmak lazımZaten gururlu davranıp hiçbirşey yapmamış
Tamam demiş
Burda gurursuzluk nerde
Kız yalvarmış mı peşinden mi gitmiş
Burda dertleşmek istemiş
Aklında soru işaretleri var
O kadar yüklenmişsiniz ki o terbiyesiz msjlara bile espriyle karşılık veriyor
Bir insanın bu kadar üstüne gitmeniz evet normal bir davranış değil
Oda kıskanıyorsunuz o zaman neden böylesiniz demiş
Karşınızda ufacık çocuk var ya
Evet benim için Anna ufacık bir kız
Ben de son sevgilimle iletisimimi heryerden engelleyerek yapmistim (ergen mode on)Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...
neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...
tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...
kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....
Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...
çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...
ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...
kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Kendine gelmesi için mi bu çirkin laflar?O kadar üye kendisine gelmesi için uğraşıyor çünkü saplantili gibi takılmış önüne baksın istiyorlar ilişki sırasında da çocuk normal değilmiş çok da onemsememis ztn engeli basması ve açıklama yapmaması da bunu gösteriyor , kendisi küçük bir kız duygularında olabilir ama 22 yaşında ve daha fazla kendini kullandirtmamasi onun iyiliği için. Herkes ay canım çocuk niye şöyle böyle yaptı dese yararına mi olur? Gerçekçi olmak lazım