Cinnete Ramak Kala!

Bana giydirmiş olsan da takdir ettim seni. Icinde zeka ve espri barındiran bir şeyse her türlü şapkamı çıkarırım
Hayatımda gayet kaliteli erkekler de oldu. Bayağı da peşimden koştular, koşuyorlar.
En kötü taş gibi bir erkekle birlikte oldum diye hatırlarım gelecekte

Ayrıca Ferhunde'yi de yedirmem. Bence gayet zeki bir kadın. Taş gibi patronunu falan elde etmişti, Levent miydi adı? Sonra Mithat falan vardı galiba

Annacım bak ben seni yargılamıyorum. Yaşadığın ilişkiler kimseyi ilgilendirmez.
Kendinle biraz çeliştiğin için tepkiler geliyor.

Anne Boleyn’i de, Ferhunde’yi de, Eyşan’ı da, Firdevs Yöreoğlu’nu da pek severim.
Ama işte bu kadınlar zeki olsa da özellikle de Ferhunde sadece seksle erkekleri etkileyebiliyor.
Levent dediğin karakterle evlilikten dönmüştü bak demek yeteri kadar zeki değilmiş Ferhunde büyük balığı kaçırdı çünkü

merak ettim şu tas gibi polisi, resmi yokmu bakalım?

Cinsellik olduysa amacı kızlarla günü birlik takılmak.Kurtulduğunuza şükredin böyle birinden.Uzun ilişkiler ona göre değil.

Valla öyle biri değildi gibi de.
Sadece psikolojisi pek iyi değil anladığım kadarıyla.
Tamam da canım benim, sana daha önceki mesajlarımda da söylemiştim aynı şeyi, kullanıcı adımı değiştirdim gerçi; hatırlamayabilirsin.

Ama psikolojisi bozuk dahi olsa, sen ona iyi geliyorsan gerçekten, senden neden uzak durmayı tercih etsin ben onu anlamıyorum. Aksine kötü zamanında yanında olmanı tercih etmez miydi?

Şu sıralar yanlama pozisyonuna geçti. Durumlar bilmem neler. Tabii bunlara gelecek biri değilim.

Beni istiyorsa büyük oynaması gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…