- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
- Konu Sahibi Meredith Grey
Teşekkür ederim.Kist niye çıktı? Geçmiş olsun.
Muhtemelen stres, üzüntü kaynaklı.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim.Kist niye çıktı? Geçmiş olsun.
Konumla ilgili birçok olumsuz yorum yapan var, işte 'sevmemiş, amacı cinsellikmiş bla bla'. Yapabilirsiniz, haklı da olabilirsiniz. Ama burada mühim olan üslup. Yaşadıklarım, yaptıklarım herkesin tercihlerine uymayabilir. Bunu haddini aşmadan, sınırını bilerek, kırmamaya çalışarak belirtebilirsin.
Ben o tarz yorum yapanlara dediginiz gibi cevap verdigimi düşünmüyorum.Konunu birkaç gündür takip ediyorum bu çatışma nereye varacak diye. İşte burda yanılıyorsun.
Seni hiç sevmemiş haha, kullandırdın kendini, işi bitmiş seninle tarzındaki yorumları kesinlikle kulak arkası et buraya kadar tamam. Ancak karşındaki tipin dahil olduğu grubun çok yüksek olasılıkla düşündüğü şeyleri gayet sakin bir üslupla -madem derdin üslup- anlatan çok güzel yorumlar da var. Ama o kadar bilenmişsin ki onlara bile cevabın 'ne alaka, ben özgürüm' temalı. Sanki birisi sana bir şey anlatırken kulaklarını ellerinle kapamışsın da laaalaaalalaalaa yapıyormuşsun gibi. Zaten bu üsluptaki yorumları yapanlar senin özgür olmana, cinselliğini yaşamana hiçbir şey demiyor. Ama karşındakinin düşünce yapısı bu, kapasitesi bu kadar diyorlar. Aa evet, bu da olabilir diyemeyeceksen, kendin sorup kendin cevaplayacaksan, sadece tamı tamına senin istediğin gibi düşünenlere hak vereceksen buraya konu açmanın ne anlamı var ki?
Anne yemini tüm her şeyi bozdu ya
Felsefem yok ki, olduğum gibiyim. Bu benim.
Hep de başarısızlıkla sonuçlanmadı. Kafalar uymuyorsa belki de bastan gitmesi daha iyidir.
Seksin dibine vurup hala bana hayran olanlar da var. Benim bir erkeğe tek verebildigim bedenim değil. Sohbetim, geçirdiği eğlenceli vakit, gerektiği zaman benden akıl alabilmesi, anlayışlı olmam.. Hepsi bir bütün.
Karşımdaki erkek seviştik alacağımı aldım kafasında birisiyse onun salakligidir.
Haklisin galiba.Dediğin gibi biri isen erkekler bu kadar mükemmeliyeti sevmezler. Biraz kötü davranacaksın biraz dengesiz. Bu senin anlattığında seks heyecanı var okey ama entrika yok naz yok kapris yok erkekler seviyor bunları.
He ben onların isteğine göre davranmam canım nasıl isterse öyle diyebilirsin ama baya kafana takmış göründüğün için demekki onların neyi sevdiğinin senin için önemli olduğunu düşünerek bu yorumu yazdım .
Haklisin galiba.
Bir gün biraz atarlanmistim, sonrasında çocuk ilk günler gibi bir ilgili bir ilgili davranmıştı.
Yav He He.hadi kendini pohpohlamaya devam et küçük kız , ay pardon vazgeçilmez kızKarşımda senin gibi tipler olduğu müddetçe tepeden konuşmak hakkım. Sallamadığın hal buysa salladığın halini düşünemiyorum. Ev adresimi bulup kapıma falan dayanırsın herhalde.
Nick olayını da anlattım da işte kapasiteler..
Keşke beyin naklini bulmuş olsalar da bendekinin bir kısmını sana hediye etsem. Çok geliyor zaten, her şeyin fazlası zarar. Paylaşımcı olmak lazım.
Ya yeriiiiiiim. Yorumun güzelliğiŞurada aklı selim yorum yapan kimse mi olmaz ya? Biri müslümanız demiş, biri emoji kullananın aklı yok demiş, biri çıkmış eğitim hayatını anlatmış. Diğeri seksle kafalıyorsun adamları demiş Muhtemelen kendi beceremiyor, yarası var
Anna, sosyo-kültürel yapımız bu. Muhafazarkarlığıyla, eğitim hayatıyla ya da becerikli-hamarat olmasıyla var olabilen insanlar biraz daha özele inersek ‘kadınlar’ diğer şekilde var olan ve onlardan daha sağlam profil çizen insanları-kadınları kıskanır ve ilk fırsatta yaralamaya çalışır. Yok skti gitti yok sktu gitti diyen insanlara aldırış etme. Sex işteş eylem, zevk aldıysan ve zorla bir şey yapmadıydan (evet kadınlar da tecavüz edebilir, ne tuhaf değil mi:)) ya da zorlanmadıysan, hiçbir sorun yok demektir.
Çocuğun düşünce yapısına gelecek olursam; kanı kaynıyor, net. Sex güzel şey, neden gençliğinin baharında bir kızla sınırlasın ki kendini? Bu kadar basit açmış olduğun 3-4 konunun cevabı. Maymun iştahlı, yaşadıkları değil yaşayabilecekleri cezbediyor onu. Senden etkilenmiş evet etkilenmemiş değil ama yaşayamadıkları daha merak uyandırıcı Bir de polis, askerle uğraşılmaz yeaa. Sevgiler :*
Şurada aklı selim yorum yapan kimse mi olmaz ya? Biri müslümanız demiş, biri emoji kullananın aklı yok demiş, biri çıkmış eğitim hayatını anlatmış. Diğeri seksle kafalıyorsun adamları demiş Muhtemelen kendi beceremiyor, yarası var
Anna, sosyo-kültürel yapımız bu. Muhafazarkarlığıyla, eğitim hayatıyla ya da becerikli-hamarat olmasıyla var olabilen insanlar biraz daha özele inersek ‘kadınlar’ diğer şekilde var olan ve onlardan daha sağlam profil çizen insanları-kadınları kıskanır ve ilk fırsatta yaralamaya çalışır. Yok skti gitti yok sktu gitti diyen insanlara aldırış etme. Sex işteş eylem, zevk aldıysan ve zorla bir şey yapmadıydan (evet kadınlar da tecavüz edebilir, ne tuhaf değil mi:)) ya da zorlanmadıysan, hiçbir sorun yok demektir.
Çocuğun düşünce yapısına gelecek olursam; kanı kaynıyor, net. Sex güzel şey, neden gençliğinin baharında bir kızla sınırlasın ki kendini? Bu kadar basit açmış olduğun 3-4 konunun cevabı. Maymun iştahlı, yaşadıkları değil yaşayabilecekleri cezbediyor onu. Senden etkilenmiş evet etkilenmemiş değil ama yaşayamadıkları daha merak uyandırıcı Bir de polis, askerle uğraşılmaz yeaa. Sevgiler :*
Canınız sağolsun.Ya haklisiniz bana da giydirmissiniz ama haklisiniz. Gozlerinden yas gelerek gulen emojiyi cok kullaniyorum ve hakimleri sevmiyorum. Ondan dolayi kendimi tutamadim biraz garip oldu kizin konusunu da nerelere cektim.
Şurada aklı selim yorum yapan kimse mi olmaz ya? Biri müslümanız demiş, biri emoji kullananın aklı yok demiş, biri çıkmış eğitim hayatını anlatmış. Diğeri seksle kafalıyorsun adamları demiş Muhtemelen kendi beceremiyor, yarası var
Yüzde 95 mi? Ölçme tartma yetin nerede?Bu yorum cidden komik olmuş sitede akli basinda kimse yok deyip yapilan yorumlarin yüzde 95 ile ayni yorumu yapıp kendisini farkli bir sey söylüyor sanmak nasıl bir ruh halinin ürünü cidden merak ettim
Seninkinin olmadigi yerdeTürkce dersi 1. Sınıftan itibaren ana fikir ve eş anlamli kelimeler cümleler diye uzayıp giden bi ögretim programımız var mesela. Ne yazık ki en büyuk problemimizi çözemedik eğitimde. Zira okuduğunu anlayamayan nesillerle ilerlicez diye debelenip duruyoruz. KısmetYüzde 95 mi? Ölçme tartma yetin nerede?
Pff bir yeri sana dokunmuş yazdıklarımın sanıyorum. Ancak okuduğunu anlayamayan sensin. Aklı selim vs bahsettikten sonra insanların saçmaladıkları noktaları sıralamışım. Emoji, din vs. Sonra yorumuma geçmişim orada paragraf var görüyorsundur umarım. Hatta her paragrafta başka konuyu irdelemişim. Ava gitmeden postallarını cilala cınımSeninkinin olmadigi yerdeTürkce dersi 1. Sınıftan itibaren ana fikir ve eş anlamli kelimeler cümleler diye uzayıp giden bi ögretim programımız var mesela. Ne yazık ki en büyuk problemimizi çözemedik eğitimde. Zira okuduğunu anlayamayan nesillerle ilerlicez diye debelenip duruyoruz. Kısmet
Laf sokmaya ugrasmak yerine okudugunu anlamaya cabalasan ne demek istedigimi anlayabilecegine inanmak istiyorum. Demissin ki sitede akli basinda bir insan yok. Bu ne demek yorumlarin hepsi akil disi demek. Sonra radikal yorumlari siralamissin ki onlar azinlikta 30 küsür sayfada. Ardindan begenmedigin geri kalan yorum sahipleriyle ayni anlama gelen yorumlari yapmissin. Ironik olan da bu. Ama tabi sen yine anlamayip laf sokmaya caliscaksin da ben yine de anlatmaya ugrastim iste beyhude bir cabaylaPff bir yeri sana dokunmuş yazdıklarımın sanıyorum. Ancak okuduğunu anlayamayan sensin. Aklı selim vs bahsettikten sonra insanların saçmaladıkları noktaları sıralamışım. Emoji, din vs. Sonra yorumuma geçmişim orada paragraf var görüyorsundur umarım. Hatta her paragrafta başka konuyu irdelemişim. Ava gitmeden postallarını cilala cınım
Tam cümle bu değil, tekrar okumanızı öneririm. Söz sanatları/ mübalağalı anlatım ona da bir bakın. Belki bir yerlere varırsınız.Demissin ki sitede akli basinda bir insan yok.