- Konu Sahibi Meredith Grey
Demek kendini yatakda çok iyi görüyorKucucuk kiz, ufacik kiz diye diye cebinize soktunuz kadini. 22 yaş hicte kucucuk minicik degil, kendi yasinizla kiyaslayinca kucucuk geliyor olabilir size.
Buradaki hicbir konusunda yolun basindaki genç kiz gibi davranmiyor ya da konusmuyor diyeyim aksi fikirde olan herkese bir buyuklenme içerisinde. Hayatinda 4-5 kisi olmus erkekleri cozdugunu zannedip, gorup gecirmiş olgun kadin gibi havalara giriyor.
Neyin ne için soylendigini bile anlamadan bazilari ekstra gaz verip duruyor "ozgurmuşte ozgurlugunu kiskaniyorlarmiş, ozguvenliymiş bazilari yapamiyormuş da..."
Birseyleri ortalikta bagira bagira soylemiyor, yazmiyor olmak mi mesele ozguven??? Şu siteye ne gecmis bekar hayatimdaki, ne evlilik hayatimdaki cinsellikle ilgili hicbiseyimi yazmadim, yazmayada niyetim yok sizler gibi o kadar da ozguvenli olmayivereyim.
Sadece şunu soyleyeyim hayatimda gordugum ilk erkek eşim olmadi.
Şu ulkede bir kadinin seks teklifini geri cevirecek pek az erkek vardir, buyuk bir başari filan degil yani. Her erkekle sevisilir ama ilişki yasamak ve surdurmek baska birseydir.
Bir cok kadin cinsellik yasayabiliyor herkes bu kadar agzina dolayip, dunyadaki tek vajina kendisindeymis gibi tavirlara girmiyor. Cinselligini git yaşa doyaaa doyaaa yaşa, dibine kadar yaşa ama her konusunda alakali, alaksiz cinsellik yasadiginin üstünde duruyor devamli, kendin bu kadar agzina dolarsan yorumlarda boyle gelir.
İlişkideki herşeyi tutup cinsellige bagliyorsan devamli, karsidakine geçerli tek sunabildigin şey cinselliktir o zaman. Anna da bunu yapiyor.
Eski konularinda da okudum bizzat kendisi yaziyor bunlari. " Beni unutamaz şoyle sevisirim, boyle libidoluyum, benden vazgecemez sevistik, beni nasil terk eder koynuna girdim." Gibi gereksiz detaylar, burada evli olan, olmayan, ayrilan, boşanan cinsellik yasayan bir dunya kişi var. Anna gibi cinsellikte cinsellik diye tutturan pek az kişi gordum hatta Anna gibisini gormedim
Ozguven altini doldurmadigin boş seyler yazmakla olmuyor, herkes herseyi yazar hele de anonim oldugumuz bu yerde, cok zor olmasa gerek.
Sen niye buna bu kadar sinir yaptın?
Evet küçük yaşı .22 ne Ya daha?
Sende küçük olabilirsin yaşını bilmiyorum
Hayır niye bu kadar öfkelisin bir kadın yatakda iyiyim dediği için mi ?