Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...
neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...
tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...
kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....
Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...
çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...
ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...
kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Ben de son sevgilimle iletisimimi heryerden engelleyerek yapmistim (ergen mode on)
Çünkü geçen iki bucuk senede hep ayrilik konuşmasi yapan ben olurdum o da "allah allah neden boyle diyorsun? Biz cok iyi bir ciftiz. Yakinda yine biraraya gelecez. Hadi konusma boyle. Herseyi duzeltecem" falan derdi. Ama bunu 10 günlük bir konusmamanin sonrasinda soylerdi. 10 gun bir mesaj bile atmamamiz cok normalmis hersey yolundaymis gibi :) yine o toplara girmek,uzun uzun kendimi anlatmak onu dinlemek -ayni cumleleri duymak istemedim.
Birkac ayligina yanima gelmisti. Döndüğü hafta benim beklenti icinde oldugum gibi davranmamisti, her gun iki cumle- caps gönderimi falan. Uzaktaki kankam gibi salakca gundelik muhabbetler ..sonra ben tatile gittim tek basima. Saga donuyorum onu hatirliyorum sola donuyorum ah burada olsaydi diyorum... romantik romantik seni ozledim yazdim, lutfen beni ozleme demis.
Nasil icerledim.. ertesi gun de heryerden engelleyip hayatima ve mutlu tatilime devam ettim.
Olmayacagini anladim çünkü. Insanlar ancak izin verirem kalbimi kirabilirler. Ben de onu her yerden engelleyip bir daha beni uzmesine izin vermemeyi tercih ettim.
yorumlardaki gibi damarina basma istegim, bana ulasmasi istegim, ya da kullandim isim bitti ülkeden gitti sileyim atayim gibi bir dusuncem hic olmadi.
Belki konu sahihini ergen sevgilisi de birkac davranistan rahatsiz olmus dahw fazla devam edemeyecegini dusunmustur.
Daha sabahina kiyafetimi kirli camasirina atti nasil boyle degisti dersen ben de daha bir saat once ozleminin buyuklugunden, hayatimda kapladigi yerin kocamanligindan bahsetmistim :) isin icinde duygular varsa boyle tepetaklak olabiliyor bir anda.
Hem sen sevmiyrodun bu cocugu. Aranizda bozuk birseyler vardi zaten. Hersey gulluk gulistanlik değildi.
Neden o gidince kiymetli oldu?