Cinnete Ramak Kala!

Ya bende şunu anlamıyorum
Bi ilişki bitiyor cinsellik yaşandıysa alacağını almış artık dönmez o falan deniyor ya hani aldığı şey nedir bi türlü çözemedim
Vajinasını mı alıp gidiyor? Yo
Zevk almak desek? İki taraf da alıyor
Ee?
Bu hadisede farklı kişiler olsa da organ aynı organ yani farkı nedir
Giden neyi alıp gitmiştir biri aydınlatabilir mi beni:KK53:
Hevesini almış canım benim hevesini, ona ulaşılabilir olduğunu kanıtlamış ve gitmiş :KK53:

• Komik
Reactions: H M
Yine benzer yorumlar yine aynı kişiler.
Gerçekten bu ülke niye gelişmiyor çok iyi anlıyorum .kadını gelişmeyen toplumlar ilerleyemez.
Burda kız ben seks tanrıçasıyım mı dedi ? Yoo .seksle bağlayamazsın diye akıl verilmiş
Kolay olma Türk erkeği sevmez denmiş
Hep erkeklerin ne istediğinin önemi var kadın Ne istiyor bunu düşündünüz mü?
Bir erkek durup dururken birşeyler paylaştığı kızı engellerse kız da gücenir üzülür ilişkinin ciddiyetinin önemi yok burda
İstemiyorsa kibar bir dille konuşur bitirir medeni insan gibi .bunu normal bir arkadasım dahi yapsa gücenirim .
Çok normal böyle hissetmesi.yaşıt sayılırlar .Anna da çok genç .ilişki ciddi olsun olmasın birşeyler paylaşıyorsa karşı taraftan ilgi ve sadakat beklemesi normal
Bu kadar büyütüp sayfalarca saçmalamışsınız.
Bu tip ilişki kuruyorsan hiçbirşey beklemeyeceksin diyenler dinden tutun Türk erkekleri böyle diyenler kolay olma böyle olur sonu diyenler alttan alttan bu o çocuğa hak verenler ooo yani sıktınız gerçekten
Anna semde hep böylesin diyenler sıkıldık senden diyenler konuya zorla mı yorum yaptırıyorlar size?yapmayın görmeyin okumayın sıkıldıysanız
Gerçekten okuyunca ülkem kadını için bir kez daha üzüldüm.kendinizi değerli hisseden kadınlara söylüyorum siz hiç değerli falan değilsiniz aslında biliyor musunuz?bit erkeğin nikahı altında olmak sizi değerli yapmaz.
Bu dünyaya katkınız Ne?onu düşünün bence.

Bu arada ilk geceden sevişip evlenen çok mutlu olan çiftler var bu ülkede üstelik kocaları da orda burda kız peşindede değil bilginize
Kime aşık olacağınızı bilemezsiniz.
Tek gecelik diye başlarsınız baktınız aşık oldunuz koparmıyorsunuz Ne yapacaksınız?
Aşkın matematiği yok maalesef
O yüzden büyük konuşmayacaksınız hayatta
Herseyi doğru yaptık ama bu adam yine gitti diyen kadın dolu ortalık

Konuyu günlerdir hayretler içerisinde okuyorum. 22 yaşındaki bir genç kadına “motor”, “hafif meşrep” , “karaktersiz, kalitesiz” yaftalarını nasıl acımasızca yakıştırabiliyorsunuz buna üzülüyorum. Bir şeyin sizin değer yargılarınıza göre normal olmaması, o şeyin anormal olduğu anlamına gelmez.. sizin ahlaki değerleriniz belirlemiyor standartları.

Şunu anlayamıyoruz bir türlü, konu sahibi sevişmiş evet.. Sevişmiş de kendi kendine mi sevişmiş? Taraflarının kadın ve erkek olduğu bir ilişkide kadın neden aşağılanmış oluyor? O an kızla birlikte olmak için türlü şirinlikler, şebeklikler, farklı roller sergileyen erkek kalitesiz, karaktersiz olmuyor ama konu sahibi oluyor öyle mi? Bir rahat bırakın artık kendiniz gibi olmayanı..

Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...

neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...

tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...

kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....

Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...

çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...

ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...

kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Terk edilenler o müthiş veda konuşmasını yapıp dramatizeye bağlayıp karşılarındakinin kendilerini muattap almasını istiyorlar ama yanlış çünkü karşındakinin duyguları bitince o histerik konuşmalar hicbi anlam ifade etmiyor. Azıcık gururu olan tamam deyip kenara çekilir hayatına bakar insanlar konu sahibine bunu anlatmaya calisiyo ama bu hala yok kiskancsiniz yok ben üzülmüyorum ki keyfine bakiyorum ama niye öyle dedi söyle demedi sacmasapan beklentiler hayır hatasını görmek de yok bu gidişle hak ediyor bu davranışları kendine

Konuyu günlerdir hayretler içerisinde okuyorum. 22 yaşındaki bir genç kadına “motor”, “hafif meşrep” , “karaktersiz, kalitesiz” yaftalarını nasıl acımasızca yakıştırabiliyorsunuz buna üzülüyorum. Bir şeyin sizin değer yargılarınıza göre normal olmaması, o şeyin anormal olduğu anlamına gelmez.. sizin ahlaki değerleriniz belirlemiyor standartları.

Şunu anlayamıyoruz bir türlü, konu sahibi sevişmiş evet.. Sevişmiş de kendi kendine mi sevişmiş? Taraflarının kadın ve erkek olduğu bir ilişkide kadın neden aşağılanmış oluyor? O an kızla birlikte olmak için türlü şirinlikler, şebeklikler, farklı roller sergileyen erkek kalitesiz, karaktersiz olmuyor ama konu sahibi oluyor öyle mi? Bir rahat bırakın artık kendiniz gibi olmayanı..
Burda sorun kadının sevişmiş olması değil
Karşısındaki insan iplemiyor kızı , canı sıkılmış ayrılmak istemiş hala neden de neden öyle yaptı söyle yaptı biz sarıldık uyuduk o zaman niye benle uyudu tarzında sacmasapan beklentiler. Sevişmek ne kadar normalse bunub sonucunda yaşayacağı herşeyi de kabul etmesi lazımdı. İlk birkaç sayfa herkes bunu anlatmaya çalıştı sonrakileri de okumdm ztn çünkü konu sahibi NATO kafa

Terk edilenler o müthiş veda konuşmasını yapıp dramatizeye bağlayıp karşılarındakinin kendilerini muattap almasını istiyorlar ama yanlış çünkü karşındakinin duyguları bitince o histerik konuşmalar hicbi anlam ifade etmiyor. Azıcık gururu olan tamam deyip kenara çekilir hayatına bakar insanlar konu sahibine bunu anlatmaya calisiyo ama bu hala yok kiskancsiniz yok ben üzülmüyorum ki keyfine bakiyorum ama niye öyle dedi söyle demedi sacmasapan beklentiler hayır hatasını görmek de yok bu gidişle hak ediyor bu davranışları kendine
Zaten gururlu davranıp hiçbirşey yapmamış
Tamam demiş
Burda gurursuzluk nerde
Kız yalvarmış mı peşinden mi gitmiş
Burda dertleşmek istemiş
Aklında soru işaretleri var
O kadar yüklenmişsiniz ki o terbiyesiz msjlara bile espriyle karşılık veriyor
Bir insanın bu kadar üstüne gitmeniz evet normal bir davranış değil
Oda kıskanıyorsunuz o zaman neden böylesiniz demiş
Karşınızda ufacık çocuk var ya
Evet benim için Anna ufacık bir kız

Burda sorun kadının sevişmiş olması değil
Karşısındaki insan iplemiyor kızı , canı sıkılmış ayrılmak istemiş hala neden de neden öyle yaptı söyle yaptı biz sarıldık uyuduk o zaman niye benle uyudu tarzında sacmasapan beklentiler. Sevişmek ne kadar normalse bunub sonucunda yaşayacağı herşeyi de kabul etmesi lazımdı. İlk birkaç sayfa herkes bunu anlatmaya çalıştı sonrakileri de okumdm ztn çünkü konu sahibi NATO kafa
Ee haklı, karşısında yolunu yapmak için türlü türlü şekile girip şebeklik yapan seni seviyorum diyen bir ergenin bu tutarsızlığı zoruna gitmiş demek ki.. Haksız mı? Ben de böylesi biri için cinnet geçirecek kıvama gelmesi sebebiyle bir hemcinsi olarak Annaya kızıyorum ama, bazen bazı şeylerde uzaktan kulağa hoş ve kolay geliyor.

Üye neden banlandı acaba? Bana inandırıcı gelmiyor açtığı konular, kurduğu cümleler, yazım tarzı, çok kısa sürede seks duayeni olması vs. Üye kadın dahi olsa inanmıyorum. Engelleyeceğim bu yüzden.

Amin inşallah ki zaten evliyim muhafazakar olmaya Özen gösterdin her zaman çok şükür eşim de öyle oldu birbirimizi bulduk Maşallah diyeyim ama insan kendi kaderini emin olun kendi belirliyor bir nebze de olsa Çünkü doğru yol varken neden neden haram yanlış yasak dolu bir yolda yürüsün ki insan bu dünyaya neden geldiğini Unutmamalı nefsine zevkine şeytana uyumadan yaşamayı bilmeli ama ne kadar ımız bunu başarıyor muamma
Valla canım üzülme ama biz o muhafazakar abdesinde namazında adamların sizin gibi kadınları çatır çatır aldattığını görüyorum hep
İş çevrem böyle adam dolu
Çocuğu yaşındaki kızlarla neler yapıyorlar ama hepsi muhafazakar namazlı niyazlı
Bu kıza ders vereceğine oturup yarın Ne olucam diye düşün biraz
Büyük konuşma kalp kırma
Yanlış geldiyse de yorum yapmayabilirsin zorunluluk mu var?
O övündüğün kocana da çok güvenme dediğim gibi ortalık ahlaklı dindar gözüken açlarla dolu...

Zaten gururlu davranıp hiçbirşey yapmamış
Tamam demiş
Burda gurursuzluk nerde
Kız yalvarmış mı peşinden mi gitmiş
Burda dertleşmek istemiş
Aklında soru işaretleri var
O kadar yüklenmişsiniz ki o terbiyesiz msjlara bile espriyle karşılık veriyor
Bir insanın bu kadar üstüne gitmeniz evet normal bir davranış değil
Oda kıskanıyorsunuz o zaman neden böylesiniz demiş
Karşınızda ufacık çocuk var ya
Evet benim için Anna ufacık bir kız
O kadar üye kendisine gelmesi için uğraşıyor çünkü saplantili gibi takılmış önüne baksın istiyorlar ilişki sırasında da çocuk normal değilmiş çok da onemsememis ztn engeli basması ve açıklama yapmaması da bunu gösteriyor , kendisi küçük bir kız duygularında olabilir ama 22 yaşında ve daha fazla kendini kullandirtmamasi onun iyiliği için. Herkes ay canım çocuk niye şöyle böyle yaptı dese yararına mi olur? Gerçekçi olmak lazım

Bir şey diyeyim mi
Ben de birisini bu şekilde terk etmiştim ne damarına basmak istedim ne başka bir şey sadece sıkılmıştım...
Yalnız kalmak istiyordum...

neden direkt ayrılmadı sorusuna gelince benim sebebim şuydu insan olarak değerli biriydi benim için cesaretim yoktu söylemeye....
Bir de ayrılık dramatizesini çekmek istedim...

tabi sonra benle yüzleşmek istedi tepkim yine çok kötüydü...
Bana yapışmış gibi hissetmiştim...
İstemiyorum seni dedim evet bir anda gittim öyle istedim dedim bana bir daha yazma...

kendisi yine yazdı....
Ben daha çirkinleştim gurursuz musun dedim?
Senle yaşadığım her şey için pişmanım dedim....

Çok şükür yapışıklığı geçti bir ton laf saydı utanmadım ya da üzülmedim...
Nihai amacım olan kurtulma işlemini başarıyla tamamlamış ve nefes almıştım bana o sözleri söylemesine izin verdim...

çünkü artık umrumda değil sözleri hiç acıtmadı ama en azından o rahatladı...

ve o sırada birisiyle Konuşuyordum...

kötü mü yaptım kesınlıkle
Etik değildi kesinlikle
Ama canım gerçekler bunlar
Ben de son sevgilimle iletisimimi heryerden engelleyerek yapmistim (ergen mode on)
Çünkü geçen iki bucuk senede hep ayrilik konuşmasi yapan ben olurdum o da "allah allah neden boyle diyorsun? Biz cok iyi bir ciftiz. Yakinda yine biraraya gelecez. Hadi konusma boyle. Herseyi duzeltecem" falan derdi. Ama bunu 10 günlük bir konusmamanin sonrasinda soylerdi. 10 gun bir mesaj bile atmamamiz cok normalmis hersey yolundaymis gibi :) yine o toplara girmek,uzun uzun kendimi anlatmak onu dinlemek -ayni cumleleri duymak istemedim.
Birkac ayligina yanima gelmisti. Döndüğü hafta benim beklenti icinde oldugum gibi davranmamisti, her gun iki cumle- caps gönderimi falan. Uzaktaki kankam gibi salakca gundelik muhabbetler ..sonra ben tatile gittim tek basima. Saga donuyorum onu hatirliyorum sola donuyorum ah burada olsaydi diyorum... romantik romantik seni ozledim yazdim, lutfen beni ozleme demis.
Nasil icerledim.. ertesi gun de heryerden engelleyip hayatima ve mutlu tatilime devam ettim.
Olmayacagini anladim çünkü. Insanlar ancak izin verirem kalbimi kirabilirler. Ben de onu her yerden engelleyip bir daha beni uzmesine izin vermemeyi tercih ettim.
yorumlardaki gibi damarina basma istegim, bana ulasmasi istegim, ya da kullandim isim bitti ülkeden gitti sileyim atayim gibi bir dusuncem hic olmadi.
Belki konu sahihini ergen sevgilisi de birkac davranistan rahatsiz olmus dahw fazla devam edemeyecegini dusunmustur.
Daha sabahina kiyafetimi kirli camasirina atti nasil boyle degisti dersen ben de daha bir saat once ozleminin buyuklugunden, hayatimda kapladigi yerin kocamanligindan bahsetmistim :) isin icinde duygular varsa boyle tepetaklak olabiliyor bir anda.
Hem sen sevmiyrodun bu cocugu. Aranizda bozuk birseyler vardi zaten. Hersey gulluk gulistanlik değildi.
Neden o gidince kiymetli oldu?

O kadar üye kendisine gelmesi için uğraşıyor çünkü saplantili gibi takılmış önüne baksın istiyorlar ilişki sırasında da çocuk normal değilmiş çok da onemsememis ztn engeli basması ve açıklama yapmaması da bunu gösteriyor , kendisi küçük bir kız duygularında olabilir ama 22 yaşında ve daha fazla kendini kullandirtmamasi onun iyiliği için. Herkes ay canım çocuk niye şöyle böyle yaptı dese yararına mi olur? Gerçekçi olmak lazım
Kendine gelmesi için mi bu çirkin laflar?
Zaten hassas döneminde olan insana bunlar söylenir mi?
O zaman insan gibi üzülme canım değmezmiş dersin geçersin
Israrla sinirini daha çok bozmaya çalışıp yazdıkça yazmışsınız
Allah sizin dilinize düşürmesin ya
Kendini kullandırmak Ne hanfendi?
O nasıl bir cümle?
Seks karşılıklı zevk alınarak yapılır .burda erkek kadını kullanmıyor
Kadın Kadına bunu diyemez
Erkekler neden böyle çünkğ sizin gibi kadınlar yetiştiriyor
Bebek bekliyorsun yarın kızın olursa böyle şeyleri oda yaşayacak üzülüp ağlayacak değer görmedim diyecek .ve gelip bunu sana anlatamayacak çünkü zihniyetin belli
İçinde yaşayacak yada burda senin gibi kadınlar tarafından yargılanacak eleştirilecek
Buna hazırsındır umarım

Kucucuk kiz, ufacik kiz diye diye cebinize soktunuz kadini. 22 yaş hicte kucucuk minicik degil, kendi yasinizla kiyaslayinca kucucuk geliyor olabilir size.

Buradaki hicbir konusunda yolun basindaki genç kiz gibi davranmiyor ya da konusmuyor diyeyim aksi fikirde olan herkese bir buyuklenme içerisinde. Hayatinda 4-5 kisi olmus erkekleri cozdugunu zannedip, gorup gecirmiş olgun kadin gibi havalara giriyor.

Neyin ne için soylendigini bile anlamadan bazilari ekstra gaz verip duruyor "ozgurmuşte ozgurlugunu kiskaniyorlarmiş, ozguvenliymiş bazilari yapamiyormuş da..."

Birseyleri ortalikta bagira bagira soylemiyor, yazmiyor olmak mi mesele ozguven??? Şu siteye ne gecmis bekar hayatimdaki, ne evlilik hayatimdaki cinsellikle ilgili hicbiseyimi yazmadim, yazmayada niyetim yok sizler gibi o kadar da ozguvenli olmayivereyim.
Sadece şunu soyleyeyim hayatimda gordugum ilk erkek eşim olmadi.

Şu ulkede bir kadinin seks teklifini geri cevirecek pek az erkek vardir, buyuk bir başari filan degil yani. Her erkekle sevisilir ama ilişki yasamak ve surdurmek baska birseydir.

Bir cok kadin cinsellik yasayabiliyor herkes bu kadar agzina dolayip, dunyadaki tek vajina kendisindeymis gibi tavirlara girmiyor. Cinselligini git yaşa doyaaa doyaaa yaşa, dibine kadar yaşa ama her konusunda alakali, alaksiz cinsellik yasadiginin üstünde duruyor devamli, kendin bu kadar agzina dolarsan yorumlarda boyle gelir.

İlişkideki herşeyi tutup cinsellige bagliyorsan devamli, karsidakine geçerli tek sunabildigin şey cinselliktir o zaman. Anna da bunu yapiyor.
Eski konularinda da okudum bizzat kendisi yaziyor bunlari. " Beni unutamaz şoyle sevisirim, boyle libidoluyum, benden vazgecemez sevistik, beni nasil terk eder koynuna girdim." Gibi gereksiz detaylar, burada evli olan, olmayan, ayrilan, boşanan cinsellik yasayan bir dunya kişi var. Anna gibi cinsellikte cinsellik diye tutturan pek az kişi gordum hatta Anna gibisini gormedim

Ozguven altini doldurmadigin boş seyler yazmakla olmuyor, herkes herseyi yazar hele de anonim oldugumuz bu yerde, cok zor olmasa gerek.

X