Cinnete Ramak Kala!

Arkadaşlar manyak mısınız? 22 yaşında gencecik bir kız bu. Çoğumuzdan küçük. Seks yapmış diye demediğinizi bırakmamışsınız. Oh oldu terk edildin sen kendini ne sanıyorsun falan filan. Lan küçücük kız gencecik kendini bir şey sansa ne olacak? Sansın tabi ki özgüvenli olsun azıcık ezdirmesin kendini. Gayet de akıllı zeki bir kız burada hiç ezilip büzülmeden herkese cevap verdi. Bir de kalbin kırılmış sevmiş olabilirsin bu bu kadar kötü bir şey değil diyorsunuz. Sonra da "ama o sana değer vermediiiii". Vermesin ya. Vermesin değer ne olacak? Bana da onlarca erkek değer vermedi karşılık vermedi aramadı sormadı kalbim kırıldı bazılarını da çok çok sevmiştim. Değersiz mi oldum ben şimdi onlar değer vermedi diye? Ha ben 22 yaşımdayken seks yapmak için çooook uzun süre beklediğim de oldu, bakireydim seks yapmadığım da oldu. Yine terk ettiler yine değer vermediler. Ne olacak yani? Her kalp kırıklığımdan bir şeyler öğrendim, yoluma baktım.

Ayy küçücük kız ne sevimli ne sevimli... Az daha küçültün de cebinize katin pek sevdiyseniz.

Ayy küçücük kız ne sevimli ne sevimli... Az daha küçültün de cebinize katin pek sevdiyseniz.
E sevimliyim tabii. Ne sevimsizligimi gördün?
En çok duydugum iltifat bi kere benim 'Çok tatlısın', bunu da sevimlilikle eş değer tutabiliriz bence :p

Manyak küfür değildir, belki hakaret sayılabilir ama burada o amaçla kullanılmamış.
Ayrıca üyenin iletisini okuduktan saatler sonra bunu yazmış olmanız da gülümsetti.
Moderator mu oldunuz?
Hayırlı uğurlu olsun (!):KK70:
Istediğim zaman yazarım Anna Boleyna.
Nickinizden çok etkilenmeyin bence.

Burası Kral VIII Henry'nin sarayı değil..:rapci:

Moderator mu oldunuz?
Hayırlı uğurlu olsun (!):KK70:
Istediğim zaman yazarım Anna Boleyna.
Nickinizden çok etkilenmeyin bence.

Burası Kral VIII Henry'nin sarayı değil..:rapci:
Ben size yazamazsınız demedim ki haddimi her zaman bilmişimdir.
Insanların egosal durumları beni gülümsetir.

Ben size yazamazsınız demedim ki haddimi her zaman bilmişimdir.
Insanların egosal durumları beni gülümsetir.
Evet kendinize gülmeyi seven bir kişiliğiniz var.
Bu doğru..
Anna Boleyna, yalnız nick ve kişilik uyumu yüzde yüz olmuş..
Tebrikler..:KK59:
Içimden bir ses sizin daha çok arkadaşlık (!) Maceralarınızı okuyacağız diyor..
Neyse ben yoruldum hayatta bir laf vardır severim; " bir musibet bin nasihatten yeğdir." Diye.Bunu sizde yakında anlarsınız maalesef.
Neyse cikolataveturkkahvesi kaçar..:KK55:

Hoşçakal gözdeler gözdesi Anna Boleyna..

Evet kendinize gülmeyi seven bir kişiliğiniz var.
Bu doğru..
Anna Boleyna, yalnız nick ve kişilik uyumu yüzde yüz olmuş..
Tebrikler..:KK59:
Içimden bir ses sizin daha çok arkadaşlık (!) Maceralarınızı okuyacağız diyor..
Neyse ben yoruldum hayatta bir laf vardır severim; " bir musibet bin nasihatten yeğdir." Diye.Bunu sizde yakında anlarsınız maalesef.
Neyse cikolataveturkkahvesi kaçar..:KK55:

Hoşçakal gözdeler gözdesi Anna Boleyna..
Napalım çok eğlenceli bir hayatım var. Yakında blog kurayım diyorum Pucca gibi, hayranlarım olarak oradan devam edersiniz maceralarımı okumaya. Hem ban yerim korkusu olmadan daha açık açık anlatırım bazı şeyleri de, birkaç birşey öğrenen çıkar belki..

Napalım çok eğlenceli bir hayatım var. Yakında blog kurayım diyorum Pucca gibi, hayranlarım olarak oradan devam edersiniz maceralarımı okumaya. Hem ban yerim korkusu olmadan daha açık açık anlatırım bazı şeyleri de, birkaç birşey öğrenen çıkar belki..

Çok iyi fikir sen git açadur, biz geliyoruz arkandan :p

Mune Mune abla bence bu konu ve yorumlar hem amacını hem haddini fazlasıyla aşıyor bi el atsan
Ablacım site kurallarına uymayan yorumları rapor ederseniz inceler gereken neyse yaparım.

Hanımlar,
sizlerde lütfen üsluplarınıza dikkat ediniz, herkesin özel hayatı kendini ilgilendirir, üyelerin burada konu açması demek özel hayatına karışıp ağzımıza geleni söylemek demek değildir, konuya dini yorumlarda yapılıyormuş, burası dini bir site değil, üyeler tek bir dine mensup insanlardan oluşmuyor, burada biz bu dine inanıyoruz çoğunluğuz biz ne dersek o olur gibi bir durumda söz konusu değildir ve dini yorumlar yasaktır.

Önceki konudan tek farkı engeli kaldırmış olması yani esasen durum hala aynı.
Ben evlenmeden sevişmiş, şimdiki eşimle birlikte yaşamış, daha sonra da evlenmeye karar verip evlenmiş biriyim. Evlenmeden sevişmek kadını basit, değersiz yapsaydı ben hala aynı adamla birlikte olmazdım. Öncelikle bu kısmı geçelim. Kadına ithamda bulunmak yanlış.
Sevişmeyle adamın bu şekilde ayrılmasını bağdaştıran yorumların bazılarına da katılıyorum. Sevişebilecek olgunluğa ve özgürlüğe sahipsek türkiyede bu adam gibi sığırların olduğunun da farkında olmalıyız. Bu ülkede zihniyet tam değişemedi. Her sevgilimle sevişeyim karım bakire olsun konularına her yerde denk geliyoruz. Bunu kendileriyle gurur duyarak en haklı onlarmış özgüveniyle de dile getiriyorlar. M Meredith Grey cım senin durumundaki ergende bu grupta. Nereli olduğu önemli değil. Karakteri bu yada daha çok ergen olduğu için çevresi bu ve onlardan etkileniyor. İş arkadaşlarının arasına katılmak için bile onlar gibi davranabilir.
Seks konusunda sana şunu demek istiyorum. Bunu abla tavsiyesi olarak yazıyorum, içimden geçen bu en azından. Sen öyle görür müsün bilemem.
22 yaşındasın daha evet burada olgun konuştuğunu biliyorum ama daha çok gençsin, daha kaç kişi tanıyacaksın hepsi sende bir tecrübe olacak. Seks, hayatına giren her erkekle yaşanması zorunlu bir şey değil. Evet çok doğal bir şey ancak tek gecelik yada fuckbody değilse anında yaşanacak birşey de değil. Bir ilişkinin içinde sevgi, saygı ve cinsellik olmalı. Bunlar benim için sac ayağı gibiler ama ilk olarak saygı olmalı. Senin hemen olsun, dokunmam lazım sevdiğime olayını düşünmen gerekiyor. Bir adamla ilişki içinde olmak istiyorsan soracağın ilk soru bu adam bana bir birey olarak saygı duyuyor mu olmalı. Bunu da zaten bir gecede anlayamazsın. İlişkilerin bu yüzden kötü. Uzun soluklu bir ilişkin yok. Çünkü hayatına aldığın adamlara kanın kaynasa yetiyor. Seni önemseyip önemsemediklerine odaklanmıyorsun.
Son olarak nolursun yeni konu açma. Bırak artık şu olayın peşini. Geri dönse bile boşluktan dönen biriyle birlikte olmak sana zarar verir.

Önceki konudan tek farkı engeli kaldırmış olması yani esasen durum hala aynı.
Ben evlenmeden sevişmiş, şimdiki eşimle birlikte yaşamış, daha sonra da evlenmeye karar verip evlenmiş biriyim. Evlenmeden sevişmek kadını basit, değersiz yapsaydı ben hala aynı adamla birlikte olmazdım. Öncelikle bu kısmı geçelim. Kadına ithamda bulunmak yanlış.
Sevişmeyle adamın bu şekilde ayrılmasını bağdaştıran yorumların bazılarına da katılıyorum. Sevişebilecek olgunluğa ve özgürlüğe sahipsek türkiyede bu adam gibi sığırların olduğunun da farkında olmalıyız. Bu ülkede zihniyet tam değişemedi. Her sevgilimle sevişeyim karım bakire olsun konularına her yerde denk geliyoruz. Bunu kendileriyle gurur duyarak en haklı onlarmış özgüveniyle de dile getiriyorlar. M Meredith Grey cım senin durumundaki ergende bu grupta. Nereli olduğu önemli değil. Karakteri bu yada daha çok ergen olduğu için çevresi bu ve onlardan etkileniyor. İş arkadaşlarının arasına katılmak için bile onlar gibi davranabilir.
Seks konusunda sana şunu demek istiyorum. Bunu abla tavsiyesi olarak yazıyorum, içimden geçen bu en azından. Sen öyle görür müsün bilemem.
22 yaşındasın daha evet burada olgun konuştuğunu biliyorum ama daha çok gençsin, daha kaç kişi tanıyacaksın hepsi sende bir tecrübe olacak. Seks, hayatına giren her erkekle yaşanması zorunlu bir şey değil. Evet çok doğal bir şey ancak tek gecelik yada fuckbody değilse anında yaşanacak birşey de değil. Bir ilişkinin içinde sevgi, saygı ve cinsellik olmalı. Bunlar benim için sac ayağı gibiler ama ilk olarak saygı olmalı. Senin hemen olsun, dokunmam lazım sevdiğime olayını düşünmen gerekiyor. Bir adamla ilişki içinde olmak istiyorsan soracağın ilk soru bu adam bana bir birey olarak saygı duyuyor mu olmalı. Bunu da zaten bir gecede anlayamazsın. İlişkilerin bu yüzden kötü. Uzun soluklu bir ilişkin yok. Çünkü hayatına aldığın adamlara kanın kaynasa yetiyor. Seni önemseyip önemsemediklerine odaklanmıyorsun.
Son olarak nolursun yeni konu açma. Bırak artık şu olayın peşini. Geri dönse bile boşluktan dönen biriyle birlikte olmak sana zarar verir.

Yorumunuz çok aklı başında bir yorum ama konu sahibinin algılayabileceğini düşünmüyorum. Zira kendisi inanılmaz özgür, modern, sevgilisiyle seviştiği için çok farklı olduğunu düşünecek kadar dar görüşlü. 20 yaşında, aklı uçkurunda olan çoluk çocuk için hala bir şeyleri sorgulaması falan tam boş insan işi. Hayır yani olan belli gelmiş bide burda bilmem kaçıncıya konu açıyor. Kendini çok vizyon sahibi zannedip burnunun ucunu bile göremeyecek kadar sığ bir insan malesef. O yüzden ne desek boş.

Yorumunuz çok aklı başında bir yorum ama konu sahibinin algılayabileceğini düşünmüyorum. Zira kendisi inanılmaz özgür, modern, sevgilisiyle seviştiği için çok farklı olduğunu düşünecek kadar dar görüşlü. 20 yaşında, aklı uçkurunda olan çoluk çocuk için hala bir şeyleri sorgulaması falan tam boş insan işi. Hayır yani olan belli gelmiş bide burda bilmem kaçıncıya konu açıyor. Kendini çok vizyon sahibi zannedip burnunun ucunu bile göremeyecek kadar sığ bir insan malesef. O yüzden ne desek boş.
O yaşta böyle hissetmesi normal. Burada hiç kimse mi üniversitede sevgilisiyle kavga etti diye salya sümük ağlamadı? Bu kız bir de engellenerek terk edildi. Üzgün, kızgın, hafif öfkeli ruh hali bozuk şu an. Ben bunu hak etmedim tarzında konuştuğu içinde daha da üzerine gidiliyor. Ben onun yaptıklarını sığlık yada vizyonsuzluk olarak görmüyorum. Daha çok genç ve tecrübesiz. Bir süre sonra bu tip erkekleri 100 m ileriden tanıyacak yada işte burda bir konuya yazılacak ve taa uzaklardan tanımadığı bir adam hakkında nokta atışı yapacak. Zamanla işte

O yaşta böyle hissetmesi normal. Burada hiç kimse mi üniversitede sevgilisiyle kavga etti diye salya sümük ağlamadı? Bu kız bir de engellenerek terk edildi. Üzgün, kızgın, hafif öfkeli ruh hali bozuk şu an. Ben bunu hak etmedim tarzında konuştuğu içinde daha da üzerine gidiliyor. Ben onun yaptıklarını sığlık yada vizyonsuzluk olarak görmüyorum. Daha çok genç ve tecrübesiz. Bir süre sonra bu tip erkekleri 100 m ileriden tanıyacak yada işte burda bir konuya yazılacak ve taa uzaklardan tanımadığı bir adam hakkında nokta atışı yapacak. Zamanla işte
Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Üstteki şahsiyete yorum yapma zahmetine bile girmiyorum, siz gerekli yanıtı vermişsiniz.

Yani ben de sığ bir insansam artık, insanlık ölmüş herhalde 🤦🏻‍♀️

Bahanelerini inandırıcı bulmayacağına ve tekrar kapılmayacağına eminsen sen gündüz normal bir saatte ara bence bu çocuğu. Konuşmamız gereken önemli birşey var tarzı giriş yap. En azından arkadaşlığıma değer verdiğini düşünmüştüm. Birbirimize karşı her zaman dürüst olduk. Bana iletişimi koparmanın gerçek nedenini söyleyebilirsin vs. vs. Arkadaşça bir konuşma yap. Belki bir ihtimal sorunun ne olduğunu, hayatında biri olup olmadığını filan itiraf eder. Sende bilinmezliğin yarattığı takıntıdan kurtulursun böylece. Baktın yine aynı lafları tekrarlayıp seni oyalamaya devam ediyor. Neyse ben zaten başka bir sebeple aramıştım. Doktorum partnerlerimi bilgilendirmemi söyledi. Eliza yaptırman gerekiyor. En net sonucu ilişkiden 6 ay sonra veriyormuş de kapat. Bırak 6 ay kafayı yesin hiv pozitif korkusuyla. 😁😁

Umarım dediğiniz gibi olur da bu kafayla çok zor resmen umutsuz vaka :KK51:

Benim KK en sevmedigim şey herkesin kendini kusursuz olarak gormesi ve yorum yapması, onun dışında çok hakli yorumlar var, burası Türkiye sevgili M Meredith Grey cim buranın insanları senin özgürlük dediğine başka isimler buluyor :KK43:

Cinsellik ; ben özgürüm canım ne zaman kımı ısterse beraber olurum tanımında olursa sızın ıcın bu sonucu bence cok kez yasayacaksınız. Sizin birlikyeliğinizde cinsellık sonucken erkeklerın cogu ıcın sebeptir. Yanı sızınle olma sebebı zaten cınsellık. Alacagını aldı etrafta faha cok secenek var acıklama yapma zahmeyıne bile girmeden gerek duymadan engelledi gecti. Bu kafayla bu sonucu daha cook tecrube edeceksın bence. O işler öyle olmuyor işte.
Cogu kadın artık aksını dusunse de namus hem zıhnıyette ve evey bacak arasındadır da. İyi,her ilişkımde cinsellık yasayayım, ya da cinsellık ıcın ılıskı yasayayım, sonra ksrsı taraftan bır acıklama bile helmeden terkediliym ve buna sasirayım. Cok normal. Sizi acıklama yaomaya bile gerek duymamıs.neden acaba.
Kendınıze bıraz deger verın. Ben bu yoruumu dıze ozel yapıyorum farklı konularınızfan bılıyorum cınsellıge bakıs acınızı. Bence bıraz yasınız gerrgı herhalde cahılsınız,tutucusunuz.
Ozgurlul adı altında bır takım kavramların tanımını oturtamamıssınız zıhnınızde.
Siz once kendınıze deger verın kı karsı taraf size deger versın.

X