- 11 Aralık 2018
- 1.371
- 1.805
- Konu Sahibi Meredith Grey
aferin sanaHımm değişik.
Yok kimsenin kusuruna bakmıyorum zaten. Gülmeye yer arayan biri olarak bol kahkaha malzemesi çıkıyor. istanbulaski
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aferin sanaHımm değişik.
Yok kimsenin kusuruna bakmıyorum zaten. Gülmeye yer arayan biri olarak bol kahkaha malzemesi çıkıyor. istanbulaski
Bana giydirmiş olsan da takdir ettim seni. Icinde zeka ve espri barındiran bir şeyse her türlü şapkamı çıkarırımBunu ben de yazdığımda Anna kabul etmemişti. Başka meziyetlerim de var diyor yani :)
Halbuki örnek aldığı Anne Boleyn Henry’i seksle elde ederken zekasını da kullanmıştı burayı atlıyor işte. Gerçi Anne Boleyn’den çok Yaprak Dökümü Ferhunde’yi kendisine rol model aldığını düşünüyorum. Ferhunde de seksi kullanarak anca sümsük Şevket’i elde edebilmişti yani demem o ki Annacım seksle sadece gözü daha açılmamış erkekleri elde edersin.
Annacım bak ben seni yargılamıyorum. Yaşadığın ilişkiler kimseyi ilgilendirmez.Bana giydirmiş olsan da takdir ettim seni. Icinde zeka ve espri barındiran bir şeyse her türlü şapkamı çıkarırım
Hayatımda gayet kaliteli erkekler de oldu. Bayağı da peşimden koştular, koşuyorlar.
En kötü taş gibi bir erkekle birlikte oldum diye hatırlarım gelecekte
Ayrıca Ferhunde'yi de yedirmem. Bence gayet zeki bir kadın. Taş gibi patronunu falan elde etmişti, Levent miydi adı? Sonra Mithat falan vardı galiba
merak ettim şu tas gibi polisi, resmi yokmu bakalım?Bana giydirmiş olsan da takdir ettim seni. Icinde zeka ve espri barındiran bir şeyse her türlü şapkamı çıkarırım
Hayatımda gayet kaliteli erkekler de oldu. Bayağı da peşimden koştular, koşuyorlar.
En kötü taş gibi bir erkekle birlikte oldum diye hatırlarım gelecekte
Ayrıca Ferhunde'yi de yedirmem. Bence gayet zeki bir kadın. Taş gibi patronunu falan elde etmişti, Levent miydi adı? Sonra Mithat falan vardı galiba
Olmaz mi var tabiimerak ettim şu tas gibi polisi, resmi yokmu bakalım?
Valla öyle biri değildi gibi de.Cinsellik olduysa amacı kızlarla günü birlik takılmak.Kurtulduğunuza şükredin böyle birinden.Uzun ilişkiler ona göre değil.
Ee neredeOlmaz mi var tabii
E tabii ki herkese açık bir yerde paylaşacak halim yok.Ee nerede
Tamam da canım benim, sana daha önceki mesajlarımda da söylemiştim aynı şeyi, kullanıcı adımı değiştirdim gerçi; hatırlamayabilirsin.Valla öyle biri değildi gibi de.
Sadece psikolojisi pek iyi değil anladığım kadarıyla.
Geçmiş olsun tekrardan.Benim de bir ilişkim böyle sessiz sedasız bitmişti.Aylar sonra yazdı tabi cevap vermedim.Valla öyle biri değildi gibi de.
Sadece psikolojisi pek iyi değil anladığım kadarıyla.
Şu sıralar yanlama pozisyonuna geçti. Durumlar bilmem neler. Tabii bunlara gelecek biri değilim.Tamam da canım benim, sana daha önceki mesajlarımda da söylemiştim aynı şeyi, kullanıcı adımı değiştirdim gerçi; hatırlamayabilirsin.
Ama psikolojisi bozuk dahi olsa, sen ona iyi geliyorsan gerçekten, senden neden uzak durmayı tercih etsin ben onu anlamıyorum. Aksine kötü zamanında yanında olmanı tercih etmez miydi?
ben de merak ediyorum ne yalan diyimAnna ben seni çok merak ediyorum ya özelden foton varsa atar mısın
Tabii, ama zihninde canlanan kişiyi de merak etmiyor değilimAnna ben seni çok merak ediyorum ya özelden foton varsa atar mısın
Çok kısa süredir birlikteyiz.Ne kadardır birliktesiniz? Tek gecelik ilişki gibi davranmış da size.
Yoo.Nedeni belli değil mi?
Minyon uzun saçlı beyaz tenli kahverengi gözlü zayıf biriTabii, ama zihninde canlanan kişiyi de merak etmiyor değilim