- 7 Aralık 2018
- 6.752
- 17.648
- 27
- Konu Sahibi Meredith Grey
Konu cinsellik yaşaman ya da yaşamaman değil ki. Arkadaşlık ilişkisini düşün mesela. Yeni tanıştığımız birine çok önemli bir sırrımızı verdik diyelim iki ihtimal var ya bu sırrı birilerine söyleyecek ya da ömür boyu saklayacak. Bir nevi kumar. Halbuki işin doğrusu o kişiyi iyice tanıyana ve güvenene kadar temkinli yaklaşıp karşı tarafı analiz etmektir. Sizin ise tüm çabanız bu insanı kendime nasıl bağlarım? Whatsappta 9 saat cevap yazmazsam beni merak eder mi? Yumurtasını soyup kremlerini alırsam şefkatli davranmış olacağım ve bana daha çok bağlanacak gibi şeyler olmuş. O kadar önemsiz detaylara takılıyorsunuz ki kabak gibi belli olan noktaları kaçırıyorsunuz. Kişi hakkında o kadar az bilginiz var ki minnacık şeyden bile anlam çıkarıp yorumluyorsunuz. İnsanlar hiçbir konuda kendilerini pat diye açmamalı yalnızca cinsellik değil. Ha benim için cinsellik özeldir birinin karşısında çırılçıplak soyunacaksam,en mahremime alacaksam ve sabaha onunla uyanacaksam önce buna layık olmalı. Ben evime bile herkesi almam aktif görüştüğüm 20 arkadaşım varsa 2 si 3 ü girmiştir evime çünkü orası da benim için özeldir. Yok ben böyle değilim çabucak bağlanırım seçmem seçilirim daha ilk aydan geyşası olurum diyorsan bu bir kumar işte sonuç kötü çıktığında da ama niye böyle yaptı hiç mantıklı değil insan öyle aniden engeller mi falan demeyeceksin. Herkes akıl mantığa uygun yaşamıyor sonuçta değil mi? Biz öyle olmalıydı dedik diye öyle olmuyor. Binbir sebebi daha olabilir ama kesin olan sebep artık seninle bir şeyler yaşamak istememiş bunun kararını da o vermiş.