Cinnete Ramak Kala!

Konu cinsellik yaşaman ya da yaşamaman değil ki. Arkadaşlık ilişkisini düşün mesela. Yeni tanıştığımız birine çok önemli bir sırrımızı verdik diyelim iki ihtimal var ya bu sırrı birilerine söyleyecek ya da ömür boyu saklayacak. Bir nevi kumar. Halbuki işin doğrusu o kişiyi iyice tanıyana ve güvenene kadar temkinli yaklaşıp karşı tarafı analiz etmektir. Sizin ise tüm çabanız bu insanı kendime nasıl bağlarım? Whatsappta 9 saat cevap yazmazsam beni merak eder mi? Yumurtasını soyup kremlerini alırsam şefkatli davranmış olacağım ve bana daha çok bağlanacak gibi şeyler olmuş. O kadar önemsiz detaylara takılıyorsunuz ki kabak gibi belli olan noktaları kaçırıyorsunuz. Kişi hakkında o kadar az bilginiz var ki minnacık şeyden bile anlam çıkarıp yorumluyorsunuz. İnsanlar hiçbir konuda kendilerini pat diye açmamalı yalnızca cinsellik değil. Ha benim için cinsellik özeldir birinin karşısında çırılçıplak soyunacaksam,en mahremime alacaksam ve sabaha onunla uyanacaksam önce buna layık olmalı. Ben evime bile herkesi almam aktif görüştüğüm 20 arkadaşım varsa 2 si 3 ü girmiştir evime çünkü orası da benim için özeldir. Yok ben böyle değilim çabucak bağlanırım seçmem seçilirim daha ilk aydan geyşası olurum diyorsan bu bir kumar işte sonuç kötü çıktığında da ama niye böyle yaptı hiç mantıklı değil insan öyle aniden engeller mi falan demeyeceksin. Herkes akıl mantığa uygun yaşamıyor sonuçta değil mi? Biz öyle olmalıydı dedik diye öyle olmuyor. Binbir sebebi daha olabilir ama kesin olan sebep artık seninle bir şeyler yaşamak istememiş bunun kararını da o vermiş.

Merhabalar,

Birkaç saat içinde 2. konumu açmak istemezdim ama son dakika bir durum yaşandı ve sinirden beynime kan sıçradı!
Sakinleşmeye ihtiyacım var. Yani sizlere ve yorumlarınıza.

Önceki konularımı hızlıca özetliyorum; kısa süredir biriyle birlikteydim. Pazar günü romantizmin nirvanasını yaşadıktan sonra akşamına beni Instagram'dan engellediğini gördüm. 30 kadar kişiyi de takipten çıkmıştı. Kafam bozuk, herkesi siliyorum falan fıstık dedi. Ben de başkası mı var diye sordum. Yazdı yazdı birşeyler sonra göndermedi.
Neyse 2 gün sonra gördüm ki bu tuhaf şahıs Instagram'dan engelimi kaldırmış. Ne manaysa.

Biraz önce fark ettim ki numaramı da silmiş. Whatsapp'ta hakkında kısmı falan görünmüyor.

O kadar şey yaşadık, sarılıp uyuduk saatlerce, birlikte diziler seyrettik, sohbetler ettik, deliler gibi güldük eğlendik, sokaklarda kaybolduk.
En azından doğru düzgün bir 'Ben ayrılmak istiyorum' gibi bir lafı hak ettiğimi düşünüyorum. Bu kadar korkak adam olamaz, olmamalı.
Başka ne sebebi olabilir ki ama? Böyle bir bitişi hak etmiş olamam herhalde?
Birazdan anılarını beyninden silmiş diye konu açmayacağın için biraz rahatım. Nede olsa beyni yok:KK66:

Ben esimle tanistigimda aramizdaki cekim (ten uyumu da diyebiliriz) o kadar buyuktu ki kesinlikle ayri kalamadik ve 1 ay sonra ayni evde yasamaya basladik ve 6 ay icinde evlendik(esim Turk degil, Ispanyol fark eder mi bilmiyorum). O yuzden cinselligin onemini kesinlikle yadsimiyorum ama sizde nasil anlatsam... Modernizmi ve ozgurlugu yalnizca cinsellik yasamaya bagli olarak goren bir izlenim veriyorsunuz etrafa. Burada bile size en ufak bir geleneksellik imasi yapilsa hemen modern oldugunuzu rahatca cinsellik yasamak istediginizi falan belirtiyorsunuz. Halbuki keske ozgurluk ve modernlik bu kadar basit seyler olsa, dunyadaki cogu canli sevisiyor cunku atla deve bir sey degil :) Gerci daha cok kucuksunuz, cinsellik yasamaya baslayali da cok az bir zaman olmus. Zamanla bu duygu durumunuz normale doner diye dusunuyorum.

Galiba dediğiniz gibi.
Tanıştığımız günün ertesi sabahı 'Niye günaydın mesajı atmadın' demişti, ilk buluşmamızdan sonra mesaj atmamıştım ondan beklemiştim, 'O kadar mı berbattı' yazmıştı. Bir gün konuşurken gece uyuyamadım dediğimde neden yazmadın o zaman demişti.
yengeç burcuydu sanırım yanlış hatırlamıyorsam... aşırı ilgi bekliyorlar ve çok bencil oluyorlar...Amannnn boş ver

Konu cinsellik yaşaman ya da yaşamaman değil ki. Arkadaşlık ilişkisini düşün mesela. Yeni tanıştığımız birine çok önemli bir sırrımızı verdik diyelim iki ihtimal var ya bu sırrı birilerine söyleyecek ya da ömür boyu saklayacak. Bir nevi kumar. Halbuki işin doğrusu o kişiyi iyice tanıyana ve güvenene kadar temkinli yaklaşıp karşı tarafı analiz etmektir. Sizin ise tüm çabanız bu insanı kendime nasıl bağlarım? Whatsappta 9 saat cevap yazmazsam beni merak eder mi? Yumurtasını soyup kremlerini alırsam şefkatli davranmış olacağım ve bana daha çok bağlanacak gibi şeyler olmuş. O kadar önemsiz detaylara takılıyorsunuz ki kabak gibi belli olan noktaları kaçırıyorsunuz. Kişi hakkında o kadar az bilginiz var ki minnacık şeyden bile anlam çıkarıp yorumluyorsunuz. İnsanlar hiçbir konuda kendilerini pat diye açmamalı yalnızca cinsellik değil. Ha benim için cinsellik özeldir birinin karşısında çırılçıplak soyunacaksam,en mahremime alacaksam ve sabaha onunla uyanacaksam önce buna layık olmalı. Ben evime bile herkesi almam aktif görüştüğüm 20 arkadaşım varsa 2 si 3 ü girmiştir evime çünkü orası da benim için özeldir. Yok ben böyle değilim çabucak bağlanırım seçmem seçilirim daha ilk aydan geyşası olurum diyorsan bu bir kumar işte sonuç kötü çıktığında da ama niye böyle yaptı hiç mantıklı değil insan öyle aniden engeller mi falan demeyeceksin. Herkes akıl mantığa uygun yaşamıyor sonuçta değil mi? Biz öyle olmalıydı dedik diye öyle olmuyor. Binbir sebebi daha olabilir ama kesin olan sebep artık seninle bir şeyler yaşamak istememiş bunun kararını da o vermiş.
Hiç bir şekilde bu insani kendime nasil bağlarım diye düşünüp ona gore davranmadım. Taktiksel yaklaşsam zaten şu an pesimde kuyruktu muhtemelen.
Içimden nasil geliyorsa öyle davrandım. Krem alırken sadece onun yüzü düzelsin diye aldım. Bana bağlansın diye değil. Keza yumurta soyma teklifim de öyle. Misal onun değil de bir arkadaşımın evinde de olsaydım ona da teklif ederdim bunu. Değer verdiğim insanın severek yapmadığı birşey, benim için sorun teşkil etmiyorsa sorarım 'Ben yapayım mı?' diye. Bence normali bu.

Son yazdığına da katılmıyorum. Birşeyler yaşamak istemediğine eminsen tak diye söylersin sebebini. Kivirmazsin.

Cinsellik ; ben özgürüm canım ne zaman kımı ısterse beraber olurum tanımında olursa sızın ıcın bu sonucu bence cok kez yasayacaksınız. Sizin birlikyeliğinizde cinsellık sonucken erkeklerın cogu ıcın sebeptir. Yanı sızınle olma sebebı zaten cınsellık. Alacagını aldı etrafta faha cok secenek var acıklama yapma zahmeyıne bile girmeden gerek duymadan engelledi gecti. Bu kafayla bu sonucu daha cook tecrube edeceksın bence. O işler öyle olmuyor işte.
Cogu kadın artık aksını dusunse de namus hem zıhnıyette ve evey bacak arasındadır da. İyi,her ilişkımde cinsellık yasayayım, ya da cinsellık ıcın ılıskı yasayayım, sonra ksrsı taraftan bır acıklama bile helmeden terkediliym ve buna sasirayım. Cok normal. Sizi acıklama yaomaya bile gerek duymamıs.neden acaba.
Kendınıze bıraz deger verın. Ben bu yoruumu dıze ozel yapıyorum farklı konularınızfan bılıyorum cınsellıge bakıs acınızı. Bence bıraz yasınız gerrgı herhalde cahılsınız,tutucusunuz.
Ozgurlul adı altında bır takım kavramların tanımını oturtamamıssınız zıhnınızde.
Siz once kendınıze deger verın kı karsı taraf size deger versın.
Of ne alaka?
Kendime değer veriyorum. O yüzden yasamak için delirdigim bir şeyi 'Aman karşımdaki ne düşünür?' diye kafama takarak ertelemedim.
Ve ben bu iliskim için yazdım.
Örnek vermekten ben de sıkıldım ama önceki ilişkimde çok daha erken cinsellik yaşamıştık ama her şey peri masalı gibiydi. Aksine bizi daha da yakinlastirmisti.
Klasik KK kadınları gibi 'Ahahha ama bitmiş, bitmiş' dersiniz diye söyleyeyim, çocuğu olduğu için ben bitirdim. Ama düşman değiliz. Hatta absürt bir saatte ona ihtiyacım olduğunu söylesem gelir, aynı şekilde bende.

Habire seni terkedenleri takacagina şarkıyı tak daha iyi :KK53:
Kız ben bu yorumu görmemişim ya. Yoksa cevapsız bırakmazdım. Şaşırdım hatta bu hatunu susturmayı başardım galiba diye :KK70:

Bebeğim nedense sürekli terk ediliyormuşum gibi bir imaj çizmişsiniz de yok öyle bir şey. Bu ilk defa oldu.
Geçen yılki bebenin anasından veto yemiştim. Çocuk yanımdan boynu mosmor gidince tabii :KK70:
Diğerleri hep benim tarafımdan bitti.

Valla bazı hatunların bana bu kadar kıl olması da hoşuma gidiyor. Demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum :*

Kız ben bu yorumu görmemişim ya. Yoksa cevapsız bırakmazdım. Şaşırdım hatta bu hatunu susturmayı başardım galiba diye :KK70:

Bebeğim nedense sürekli terk ediliyormuşum gibi bir imaj çizmişsiniz de yok öyle bir şey. Bu ilk defa oldu.
Geçen yılki bebenin anasından veto yemiştim. Çocuk yanımdan boynu mosmor gidince tabii :KK70:

Valla bazı hatunların bana bu kadar kıl olması da hoşuma gidiyor. Demek ki bir şeyleri doğru yapıyorum :*
Bence bu kıl olmak degil. Ben sizde gencligimi goruyorum mesela :) hala bi erkekle 2.gorusmemde bana yanasmiyosa tekmeyi basiyorum🤣 hep mutlu olun lutfen erkekleri takmayin ask denen duygunun sizi esir almasina izin vermeyin. Yas ilerledikce o kadar fazla dertle ugrasmaya basliyoruz ki evet ask yine hayatimizda var ama sadece bi guzellik olarak asla uzuntu vermesine izin vermiyoruz. Sevgilerrr

Velhasıl boynunu morarttığın çocuk bile seni bırakabildiyse bu işlerdeki felsefeni baştan kurmalısın ahaha 😂😂😂

Velhasıl boynunu morarttığın çocuk bile seni bırakabildiyse bu işlerdeki felsefeni baştan kurmalısın ahaha 😂😂😂
Anne yemini tüm her şeyi bozdu ya :KK70:

Felsefem yok ki, olduğum gibiyim. Bu benim.
Hep de başarısızlıkla sonuçlanmadı. Kafalar uymuyorsa belki de bastan gitmesi daha iyidir.
Seksin dibine vurup hala bana hayran olanlar da var. Benim bir erkeğe tek verebildigim bedenim değil. Sohbetim, geçirdiği eğlenceli vakit, gerektiği zaman benden akıl alabilmesi, anlayışlı olmam.. Hepsi bir bütün.
Karşımdaki erkek seviştik alacağımı aldım kafasında birisiyse onun salakligidir.

Hımm yani, tamamen kendi tercihim ve isteğimle seviştim diye ve karşımdaki insan saçmaladığında 'Hayırdır?' oluyorum diye kalitesiz oluyorum. Harika.

Siz Boleyn Kizi Boleyn Kizi mısınız?
Hayırdır bu içselleştirme?
Konunuza yazmayacaktım ama sevdiğim bir üye arkadaşım yorum yazdığı için yazmış bulundum.
Madem cevap hakkı doğdu. Peki yazayım. Sizin için bir tabir kullanacak olsam ''tutarsız'' derdim.
''Keyfime bakıyorum, onu artık takmıyorum'' dediğiniz bir erkek için kaçıncı konunuz bu?
Bir sayın isterseniz..
Tutarsız birisiniz..
Burada size yorum yapıyorlar, ''demek ki kıskanılıyorum. '' diyorsunuz..
Hiç bir durup düşünmüyorsunuz. Buradaki çoğu üye sizden büyük.
Ben 32 yaşındayım, sizden küçük yeğenim var ama sizin kadar tutarsız değil.
Her eleştiri yapana ''ayy kıskanılıyorum demek ki '' diyorsunuz.
Yahu neyi kıskanacağız??
Boynunu mosmor ettiğiniz erkek arkadaşınızın annesinden veto yemenizi mi?
Neyse daha yazarsam kötü yerlere gidecek.
Artık konularınıza yazmayacağım.

Dediğim gibi yaşayarak öğrenin bakalım..

Doğru yapiyosan burada niye sürekli aynı konuları döndüre dondure açıyosun bi de farkli nickle:d öf neyse çocuk çocuk işler. Sana mükemmel (!) Hayatında mutluluklar :*

Siz Boleyn Kizi Boleyn Kizi mısınız?
Hayırdır bu içselleştirme?
Konunuza yazmayacaktım ama sevdiğim bir üye arkadaşım yorum yazdığı için yazmış bulundum.
Madem cevap hakkı doğdu. Peki yazayım. Sizin için bir tabir kullanacak olsam ''tutarsız'' derdim.
''Keyfime bakıyorum, onu artık takmıyorum'' dediğiniz bir erkek için kaçıncı konunuz bu?
Bir sayın isterseniz..
Tutarsız birisiniz..
Burada size yorum yapıyorlar, ''demek ki kıskanılıyorum. '' diyorsunuz..
Hiç bir durup düşünmüyorsunuz. Buradaki çoğu üye sizden büyük.
Ben 32 yaşındayım, sizden küçük yeğenim var ama sizin kadar tutarsız değil.
Her eleştiri yapana ''ayy kıskanılıyorum demek ki '' diyorsunuz.
Yahu neyi kıskanacağız??
Boynunu mosmor ettiğiniz erkek arkadaşınızın annesinden veto yemenizi mi?
Neyse daha yazarsam kötü yerlere gidecek.
Artık konularınıza yazmayacağım.

Dediğim gibi yaşayarak öğrenin bakalım..
Bir de o kadar tepeden ve boş konuşuyor ki.çocuk benden küçük ben çok olgunum falan yazmış.altı üstü iki yaş küçük. Yok çocuklu adamla mükemmel ilişkim vardı, yok polis beni terk etti yazmış, sonra terk etmedi yazmış kimsenin salladigi yok.Burada iki cevap yazınca bir şey oldum sanıyor. Ay kız bi tişörtu kirli sepetine attı diye ne hayaller kuruyor.yazık fazla üstüne varmamak lazım...

Uzun uzun bir açıklama yapmak istiyorum.

Konumla ilgili birçok olumsuz yorum yapan var, işte 'sevmemiş, amacı cinsellikmiş bla bla'. Yapabilirsiniz, haklı da olabilirsiniz. Ama burada mühim olan üslup. Yaşadıklarım, yaptıklarım herkesin tercihlerine uymayabilir. Bunu haddini aşmadan, sınırını bilerek, kırmamaya çalışarak belirtebilirsin.
Hani kimileri içindeki iğrençlikle beni üzmeye çalışıyor ya (tabii ki başarılı olamıyorlar), ben geçen sene yaşadığım o berbat durum yüzünden ölüyordum. Ölüyordum! Ciddi, ciddi ölüyordum. Üzüntüden göğsümde kist çıktı. Göğsümde kanayan bir kist. Kaç doktor dolaştım haberiniz var mı? Biyopsiler, ultrasonlar. 'Hiç iyi görünmüyor, muhtemelen kötü huylu' doktorların dedikleri buydu. Kendimi ölüme hazırladım ben, belki olası tedavilerle saçlarımın dökülmesine.
Kimileri var ki yaşadığım olumsuz bir durumla ilgili açtığım her konuya direkt atlayıp 'Oh akıllanmazsın sen, iyi olmuş, hak ediyorsun' diye yazıyor. Doğal olarak böyle yapanların benimle ilgili bir problemi olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen ana duygu kıskançlık.

Farklı bir kadın olduğumu biliyorum. Bu kadar tepki çekmemin ana sebebi bu muhtemelen. Güçlü bir kadın olduğumu da biliyorum. Düştüysem bile eskisinden daha kuvvetli kalkarım, kalktım.
Ne yaptıysam ruhumu, tutkumu katarak yaptım ben bu hayatta. Ay şu çocuğa böyle böyle taktik yapayım, nikah masasına oturtayım kafasına girmedim. Tabii ki kafaya takacağım ulan! DM'den öylesine konuştuğun çocuk bile seni silse bozulursun 2-3 gün. Yalan mı?

Saçma sapan yorumları görüp, yazanlara acımaktan sıkıldım. Muhtemelen garibim evinde oturup tırnaklarını yiye yiye millete sarma, sallama derdinde. Bi de içimdeki acıma duygusunu hunharca kullanıyorum. Biter falan, ileride bir gün birisine acımam gerekirse ne yapacağım değil mi?

Doğru yapiyosan burada niye sürekli aynı konuları döndüre dondure açıyosun bi de farkli nickle:d öf neyse çocuk çocuk işler. Sana mükemmel (!) Hayatında mutluluklar :*
Bir de o kadar tepeden ve boş konuşuyor ki.çocuk benden küçük ben çok olgunum falan yazmış.altı üstü iki yaş küçük. Yok çocuklu adamla mükemmel ilişkim vardı, yok polis beni terk etti yazmış, sonra terk etmedi yazmış kimsenin salladigi yok.Burada iki cevap yazınca bir şey oldum sanıyor. Ay kız bi tişörtu kirli sepetine attı diye ne hayaller kuruyor.yazık fazla üstüne varmamak lazım...
Karşımda senin gibi tipler olduğu müddetçe tepeden konuşmak hakkım. Sallamadığın hal buysa salladığın halini düşünemiyorum. Ev adresimi bulup kapıma falan dayanırsın herhalde.

Nick olayını da anlattım da işte kapasiteler..
Keşke beyin naklini bulmuş olsalar da bendekinin bir kısmını sana hediye etsem. Çok geliyor zaten, her şeyin fazlası zarar. Paylaşımcı olmak lazım.

X