Yavv neden kendini bu kadar farkli zannediyorsun sen ben anlamiyorum. Seks yaptin diye vazgecilmez olacagini, birlikte uyudun guldun diye vazgecilmez olacagini saniyorsun devamli ve bunu dile getiriyorsun
ilk kez ilişkisi olan biri olsan anlayacagim. Ara ara "Önceden hep el ustunde tutuldum" diyorsun ama hicte oyle olmamis, eski ilişki konularinda farkli sayilmaz.
Dunyada cinsellik yaşayabilen ve libidosu olan tek kadin sen degilsin????? İliskinde her sorun yasadiginda "ama biz seks yapmistik, ama beni koynuna almisti" nasil bana bunu yapar gibi seyler yaziyorsun.
Bir çok sevgili, "bir tek sana özel" zannettigin şeyleri yaşiyor, sirf seks yaptin diye kimse sana baglanmaz, hevesi geçene kadar da prenses gibi davranirlar ama bu sana özel birsey degil, ulkemin erkekleri seks yapma ihtimalinin oldugu her kadina karakterinden, guzelliginden bagimsiz olarak prenses gibi davranip el ustunde tutar zaten ama sadece bir süreligine ve seni yaniltan şey de bu.
İşte o prenses gibi davranilma süresi sana kendini vazgecilmez zannettiyor, adamlarin cok asik oldugunu filan saniyorsun kendine ama öyle birsey yok. Anca boşta kalirsa yine seks icin yanina gelir, zaman öldürür.
Herne okuyup, izliyorsan oralardaki kadinlara veya senaryolara fazla kaptirmissin, özeniyorsun, oyle olmaya calisiyorsun ama yanindan bile gecmiyorsun.
22 yasinda erkekleri cozmuş ve olgun oldugunu saniyorsun ama 3-5 yil sonra gercek dunyaya dönebilirsen şu hallerine gülersin muhtemelen. Cidden sandigin yerde degilsin.