Cinnet geciriyorum neden SUREKLI KAZA YAPIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kizlar ben kazayı çok tenha bir yerde evimin önünde yaptim ben de hem kendi canımı hem milletinkini tehlikeye atmadım
Trafiğe cikmiyorum
bisiklet kullan o zaman ne diyelim beceremiyorsan beceremiyorsundur ya da kocan sana birkaç bin lira verip yetenek alsın.

aglayacak ne varki 1 ay icerisinde arkadan arabama carptilar araba sanayiden cikti 1 hafta olmadan ben onumdeki ani fren yapinca arkadan baskasina hafifde olsa carptim takip mesafesini korumasaydim ikimizinde araci baya hasar alirdi aglamadim olabilir yani allah buyuk kazalardan korusun ufak tefek kazalar surtmeler olabiliyor

Ya ne eziyet etmesi arkadasim acıdım ben bunlara bi araba bile gözlerinde nasıl buyudu
Yazık baya fakirler heralde
Araba sizden başka kimsenin gözünde büyümedi, bilmem kaç binlik araba demenizi tiye aldılar.
Bir de size bir tüyo vereyim, zenginler bilmem kaç binlik arabamı çarptım diye ağlamaz.
Kaza konusuna gelince, sürekli kaza yapıyorsanız araba kullanmayı öğrenememişsiniz. Bazı insanlar daha zor algılar. Ders almayı akıl edemediniz mi?

Kim ne hakla linç edebilir ki?

Panikliklerinden ve dikkatsizliklerinden ben de yıldım. Geçen sol şeritte ilerliyorum tam sollayacakken sağa kırdı hanımefendi birden ya birden. O aynaların görevi ne acaba? Böyle bir kaza olduğuna inanamadım kendime gelemedim sinirden. Görmemiş beni e bakmazsan nasıl göreceksin?

Yol istersin vermezler, şeridin ortasından giderler ne sağa ne sola geçmene izin verirler, önünde aniden dururlar. O kazadan sonra araba 1 hafta servisten çıkmadı, değeri deseniz ciddi bir rakamla düştü. E kim bunu yaşamak ister ki?

Sen hiç araba kullanmadan mı birine falan çarparsın gerek Yok git iyice öğren öyle çık trafiğe

Benimde arabam servisten çıktı.
Biz kaza yapmıştım. O tamir edildi.
Gıcır gıcır olmuş ama
Tek çizik yok

Avm ye gittik annemle aldığımız gün
Park ettik iki çizginin arasına ortalı
Alışveriş yaptık döndük
Bir araba sol tarafa sıfırlamış
Kapıyı bırak ayna bile açılmaz
Dedim neyse diğer taraftan geçerim
Sonra bir baktım sol tarafı sürterek park etmiş

Önde numara vardı. Aradım. Bir adam açtı. Bağıra çağıra hemen geliyorsunuz dedim.

Karısındaymış araba. Geldi kadın bir de pişkince diyor ki ben park ettiğimde bu kadar yakın değildi.

Evet dedik biz arabayı tuttuk, sizin arabaya sürttük.

Ne malum benim çizdiğim dedi.
Arabasının rengi benim arabamın üzerine çıkmış.
Öyle bağırdım ki kocasını aradı.
Adam tır şoförüymüş. Tırla geldi.

Yaptırdım zorla servise götürüp.

Acelesi varmış hanfendinin. Aceleyle park etmiş.
Ama benim arabamın değeri düştü.
Hemde servisten çıktığı gün.

Kız bu babutsa senden ne istiyor bütün mesajlarına beğenmedim veriyor B babutsa_0607 işsizmisiniz

Özelden yazmış şimdi de bana yazık kim bilin ne hastalığı var artık bana da beğenmeme verebilir hakettim kız N nscckts ilk sen başlatmışsın öyle diyyor
gecmısler olsun ben goz ardı ettım
hayır ılk o baslattı oyle seyler yaptı kı esı tarafından oldurulen kadınların konusuna yazdıklarıma bıle begenmedım yaptı yahu dedım elın tıtremedı mı
goz ardı ettıgım ıcın gormuyorum bak baska arkadas da dıyor bana da aynısını yaptı dıye demek huyu bu

B babutsa_0607 bu mesajların neyini beğenmedin allasen

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…