- 30 Ocak 2019
- 5.840
- 26.715
-
- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
Verdiğiniz cevaplar bu soruyu sorma hakkını o kadar çok veriyor ki size, sırıtıyor bildiğinizDelirmiş olabilir misiniz? Ne alaka
Fren yerine para basıyor sanırım. Bu kadar kazanın başka bir açıklaması vardır tabi de girmeyelim şimdi.Bırakın Şu eziği kendi kendine kaza cinnet falan geçirsin
Çok mu kiskandin tatlım garibanlikta zorBırakın Şu eziği kendi kendine kaza cinnet falan geçirsin
Çok mu kiskandin tatlım garibanlikta zor
Biz sizi anlıyoruz aslında bosver uzulme
bisiklet kullan o zaman ne diyelim beceremiyorsan beceremiyorsundurKizlar ben kazayı çok tenha bir yerde evimin önünde yaptim ben de hem kendi canımı hem milletinkini tehlikeye atmadım
Trafiğe cikmiyorum
kurs al derken kocan bilmemkaç bin lira verip kursu satın alsın demedik , abinin hali hazırda satın almış bulunduğu kurstan direksiyon dersi al dedikGerçekten baya sıkıntılisiniz ben zaten kurs al diyenlere abimin kursu var dedim
arabada da "banane ben gaza basıp fren yapmak istiyorum ikisi de pedal hııhh" diye inatlaşıyor galibaYok anlamıyor anacım anlamıyor , kabullenmiyor hiç bişeyi .
Araba sizden başka kimsenin gözünde büyümedi, bilmem kaç binlik araba demenizi tiye aldılar.Ya ne eziyet etmesi arkadasim acıdım ben bunlara bi araba bile gözlerinde nasıl buyudu
Yazık baya fakirler heralde
Kim ne hakla linç edebilir ki?Şimdi linç yemek istemem ama
Ne zaman bir kaza atlatsam sürücüsü kadın
Sğa şeritten lönk diye üstüme çıkmaya çalışanlar kadın
En sol veya orta şeritte panikle 40 50 ile giden arkada selektör yapmalarıma aldırmayan ve trafiği aksatan kadın
Önümde frenin yerini bilmediği için ışıkta frene basmayan ve geri kayıp arabama çarpacakken benim korna ve bağırmalarımla son anda frene basan premses kadın
Erkekler genelde öküz oldukları için trafikte bana sorun yaşatıyor. Ya da a akadın ben buna yol vermem, ben bundam yol alırım diye düşündüklerinden
Kadınlar ise en azından benim karşılaştıklarım kural ihlali, panik, becerememe vs
Sen hiç araba kullanmadan mı birine falan çarparsın gerek Yok git iyice öğren öyle çık trafiğeEşim bilmem kac binlik araba hediye etti gene kaza yaptim.surucu kapısı komple çöktü
Küçük biryerde oturuyorum dolmuş yok yani araba şart ama ben salak gibi sürekli kaza yapıyorum
Ne yapacam ben nasıl iyi bir sofur
olacam
Aglamaktan perişan oldum
Kim ne hakla linç edebilir ki?
Panikliklerinden ve dikkatsizliklerinden ben de yıldım. Geçen sol şeritte ilerliyorum tam sollayacakken sağa kırdı hanımefendi birden ya birden. O aynaların görevi ne acaba? Böyle bir kaza olduğuna inanamadım kendime gelemedim sinirden. Görmemiş beni e bakmazsan nasıl göreceksin?
Yol istersin vermezler, şeridin ortasından giderler ne sağa ne sola geçmene izin verirler, önünde aniden dururlar. O kazadan sonra araba 1 hafta servisten çıkmadı, değeri deseniz ciddi bir rakamla düştü. E kim bunu yaşamak ister ki?
Kız bu babutsa senden ne istiyor bütün mesajlarına beğenmedim veriyor B babutsa_0607 işsizmisinizsasırma tulumba sasırma ehlıyetı olanların yuzde yetmısı arac kullanmayı kuralları falan bılmıyor bır marşa basmayı bılıyor bırde eve gelınce durmayı gerısı allaha emanet
ne kural bılıyorlar ne bırsey maalesef
aynısını banada yaptı
gecmısler olsun ben goz ardı ettım
bırkere en guzelı otomatık vıtes
ve baslangıcta vurmada kırmada carpmada parcası kolay bulunan kolay tamır olan daha dusuk araclar
daha acemıyken ve sureklı kaza yapıyorken luks arac kullanmak ıcın yurek yemıs olmak gerek
oyle madem ozel hoca tutun 1 aylıgına
sasırma tulumba sasırma ehlıyetı olanların yuzde yetmısı arac kullanmayı kuralları falan bılmıyor bır marşa basmayı bılıyor bırde eve gelınce durmayı gerısı allaha emanet
ne kural bılıyorlar ne bırsey maalesef