- Konu Sahibi BizyanmadikYAKILDIK
zenginleri eziyor muyuz burda oo harika
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendinize ezmeyen üyelerle birlikte yeni bir site satın alın.zenginleri eziyor muyuz burda oo harika
Aksama gelir sekerim canını sıkma senEşiniz yeni bir bilmem kaç bin tllik araba alsin...
Ya ne eziyet etmesi arkadasim acıdım ben bunlara bi araba bile gözlerinde nasıl buyuduBurası da kolejden gelen cocuğa eziyet eden düz lise gibi
Kendinize ezmeyen üyelerle birlikte yeni bir site satın alın.
Ya ne eziyet etmesi arkadasim acıdım ben bunlara bi araba bile gözlerinde nasıl buyudu
Yazık baya fakirler heralde
Gerçekten aciyorum size okusaydiniz keşkebilmem kaç binlik arabanıza bilmem kaç binlik direskyon hocası tutun kendinize Görgüsüzlüğünde bu kadarı... Sen daha çoook kaza yaparsın iyi kazalar
Ya ne eziyet etmesi arkadasim acıdım ben bunlara bi araba bile gözlerinde nasıl buyudu
Yazık baya fakirler heralde
Anlamaya çalışmayın. Akşam akşam komplekse girersiniz demiyorum, bayağı girdiniz. Konuyu çok saçma yerlere getirdiniz.Daha anlayamadım ben kim zengin kim fakir beybisi
yaw he he :)Gerçekten aciyorum size okusaydiniz keşke
Tutmaya gerek yok bacim 10 tane hoca var
Dilinizden konuşayım anlarsiniz
Anlamaya çalışmayın. Akşam akşam komplekse girersiniz demiyorum, bayağı girdiniz. Konuyu çok saçma yerlere getirdiniz.
Bir kaç bilmem kaç yüz bin kadar karşılığında anında kapatırlar.Konu neden kapatilmiyor acaba