Çınarın emekleme çalışması :)

masallahı var oglusunun benımkı 8 ayını bıtırdı bu kadarını bıle yapmıyor tembel teneke :)

bende facebook yok bakamıyorum...yine de görmeden maşallah çınar a....yürüdüğünü de görürsün inşallah tez zamanda...

canım facebooka gerek yok verdiği linke tıkla çıkıo zaten

buarada maşallah çınara harika kıyamam nası zorlanıyo yaa tez vakitte pıtır pıtır emekler inşallah

Maşallah canım.ınşallah yürümeye çalışırken ki videolarını da izleriz.. Darısı bizlerin başına...

tatlım ben izledim.Maşallah yawrum pek tatlı.Allah ömür versin.Tam doğum günü ne zaman?merak ettim.

pek datlu bu bebiş ya maşallah. tıpış tıpış yürüdüğünü de görürsün işallah

ay sağolun kızlar yaa
bunun devamı da var ama facebookta olanlar oradan bakabilirler

Login | Facebook

işte burada

selmacım çok güldüm tatlım ya :))
bu arada 1-2 haftadır böyle bizim sıpa
videoya almayı ancak akıl ettim

tam doğum tarihimiz 9 ocak canım malum 36+2 de doğdu erkenci yani çınar

akvaryum canım ilk mesajdaki linkten tıklayınca çıkıyor olması lazım
anne olduktan sonra eşim bana sen anne oldun teknolojiden anlamazsın artık diye dalga geçmeye başladı ama gittikçe haklı olduğunu düşünmeye başladım o yüzden neden göremediğin konusunda yardımcı olamayacağım sanırım canım

sibellll faceten de bakmak istiyorum canım ben yaa.adresini bana özelden yazarmısın????

ayyyyyyyyy canım şimdi izledim nihayeeeet.sibeeel bu çok tatlı yaaa maaşallah 41 kere.kurban olurum kız ben bunu yaradana.allah sana ve babasına bağışlasın canım hakkaten çok şeker çınar lokum gibi bişi bu yaaa.lütfen benim yerime öp onu.

alkisalkisalkisalkisalkisalkis:1hug:
sevindim canım izeyebilmene
teşekkür ederiz darısı başınıza :)
öpücüğü uyanınca yerine getiririm yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…