Çınarın emekleme çalışması :)

bende isterim bu bebişten..ne tatlı o öle ya yerim çıtır çıtır annesi iyi bak kuzucuğa maşallah nazar değmesin akıllı olucak belli :)) kaydirigubbakcemile3 sositososito

çınarım süpersin yaaa maaşallah sana annenin hazırladığı o müthiş kahvaltıların hakkını veriyosun helal olsun.:nazar:
(biz daha ek gıdaya geçmedikya bana acayip karmaşık geliyo sizin bu kahvaltılar)

sağolun kızlar
denizcim biz de zaten kahvaltıdan öteye geçemiyoruz
diğer öğünler için bir orta yolunu bulamadık tarhana çorbası ve yoğurt hariç :pP

aman allahım ne tatlı yaaa
sibel bu emeklemeye çalışmıyor canım ayağa kalkmaya çalışıyo gibi direk yürüyecek sanırım
:nazar: :nazar: :nazar:

sağol canım
öyle diyen çok
gerçi çok yakın bi ihtimal çünkü ben 8-8,5 aylıkken eşim de 8,5-9 aylıkken yürümüşüz

aibeeelll şu kaaanı birgünlüğüne bana göndersen d eyesem bitirsem olmaz mıııı???

aynısını benim kız da yapıyor sibelcimm gelişimleri aynı gidiyor desene, ama bu çalışmayı izlemek inanılmaz keyif veriyor değil miii

belkıssss
kıssss kaan yok ben de çınarı göndersem :))

ay bütün gün hiç aralıksız böyle ya
yorganın etrafına yastıktan set yapıyorum sözde ama beyefendi üzerinden aşıp geçiyor artık nasıl başa çıkıcam bilmiyorum şimdiden eşyaları düzenlemeye başladık mecburen

Maşallah çınara nerdeyse ayağa kalkıcaktı
Benimkide sürünmeye başladı çok hareketli yürümeye başlayınca napıcaklar bakalım nasıl zapdedeceğiş bebişleri

yaaa sibeeellllll çok utandım vallahiii yaaaa kaaan nereden çıktıysaaaa,,offfff
kaan kim ben onu da tanımıyoruummmmm

neyse olsun sen çınarı paket yap gönder bana çabuk

belkıs canım problem değil
o kadar çok bebişimiz var ki karıştırıyoruz normal olarak

kargolar canlı almıyormuş sen ülkü nisayı kap gel de burada sen çınarı yerken ben de tombiş yanakları yiyeyim :))

X