Çınarın emekleme çalışması :)

harika bi bebek ya bayıldım 41 kere maşallah çok güzel emeklemeye çalışıyor annesi emeklemesi çok yakın hazırlıklı ol koşturmacalara

teşekkür ederiz :))

kızlar facebooktan yüklemeye devam ediyorum olursa oradan izlersiniz kasmayın fazla

Maşallah :asigim: maşallah :asigim: maşallah :asigim:

Bence Çınar ya sporcu ya komando olacak
Hem amuda kalkmaya çalışıyor gibi hem de sürünerek düşmandan saklanıyor gibi :nazar: opuyorumnanaktan
Bayıldım
:emir_bebek:

masallah Cinarima cok becerikli masallah :nazar:emekleme konusunda benim oglus poposunu halen kaldirmiyo, emeklemek te istemiyo

çok yavaş site.bende bi kaç saniye izleyebildim.gördüğüm kadarıyla baya hareketli işin zor.emeklerse vay haline:)))
Maşallah çınara.
benim kız yeni emekledi 8 ay dolunca.

.................
bir de buradan deneyin bakalım

olmamış kızlar düzelteyim

Login | Facebook

kızlar sanırım facebooktan görebilmek için giriş yapmanız gerekiyor başka çözüm bulamadım gibi :KK43:

Son düzenleme:
anam bnm damat hızlı cıkcak galıba maallah cınarım sana ayy bızımkıler ne zamn emeklıcek acapa yaa ozendım ama bn bu kızı tutamam o zamn dötü basşı ayrı oynuo şimdiden

çiğdemcim sen kilo almıyo diye yakınıyosun ya
işte fazla kilo almış olsa böyle olmaz zor hareketlenirdi bence
ayrıca ana baba dansçı olup da kız kös kös oturmayacak herhalde :))

çınarcım zuhal teyzen anca izleyebildi
çok tatlısın yavrum benim Allah nazarlardan saklsın

kırkbir bin kere maşallah tosunumaaa
yaw sibel nasıl tatlı bişey bu ya bastan sona izledim hayran kaldım hakket ayaga kalkıcak sandım valla
maşallah tekrar sana çınar bebekk

valla bi daha izledim süper doyamadım seyretmeye valla
ama varya bacaklarıyla kollarını aynı anda ittiremiyo ittirse tamam bu iş

çok şükür izleyebildim maşallah çınarıma büyümüşde emeklemeye çalışırmış bence fazla beklemez yakındır emeklemesi

maşallah çınarıma :nazar: yerim ben onu.sibel benim oğlanda top gibi düz yatmıyor çok komik habire yuvarlanıyor eşimle karnımız ağrıyor gülmekten mama yerken bile dönmeye çalışıyor .yüzüstü yattığında ayaklarını oda sürümeye çalışıyor ama tembellik ağır basıyor hemen pes ediyor.maşallah çınara çok yaramazlık yapacak o emeklerken kaydirigubbakcemile3

canımmm maşallah oğluna nasılda büyüdü dimi? darısı başımıza.. çokta yakışıklı sıpa yakında pıtır pıtır peşinde emekler bu yaramaz..:nazar:

ay maşaLLAH çınara çok az kalmış yakında emekler.........baya bi uğraşıyo...çok tatlı yaaaaaaaaa....benimkide kucamda öyle bi izliyooooo...allAHIM BİDE YERDEKİ SİYAH DESENLERİ TUTMAYA ÇALIŞIYO BAYILDIN WALLA...

aayyyyy sibelllcimm canım hayretle izledim bi o kadarda güldüm ve mutlu oldum canım.yerim ben onun çabasını yaaa :) kıyamam yavrum benim minicik dizlerinin üstünde durmaya çalışıyor.maşşallah 41 kere.benimki daha göbüşünü bile kaldırmaıyorr ::)))) şişkoluktannn ::)))

maşallah darısı bizim bebeklerimizin başına benim minik eymenimde poposunu kaldırıyo havaya belki yakında o da bu hareketleri yapar çok tatlıydııı tekrar maşallah

X