• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık ÇİN TAKVİMİ GERÇEKTEN DOĞRUMU (ACİL)

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

alminalay

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2019
15
3
1
36
Kızlar 2. çocuğu düşünüyorum bir tane dünyalar güzeli kızım var çok şükür ama sadece 2 çocuk düşündüğümden bu 2.sininde erkek bebek olmasını istiyorum çünkü erkek bebekleride acayip seviyorum yaşım 30 çin takvimine göre 31 yaşındayım eylül ayında deneme yaptık ama malesef tutmadı şuan takvime baktığımda ocak ayına kadar erkek görünmüyor çin takviminde sizce beklemelimiyim doğru tututyormu hep çin takvimi ?

Doğru hesaplarsan evet, ocak şubat + 2, mart ve sonrası hep +1 olarak hesaplanır.

Tutuyor dersek ciddi ciddi aylarca korunacak mısınız?
ciddi ciddi korunmak nedir yani benim zaten bir kızım var evet belki korunacağım belki düşüneceğim bu konuyu tabiki herşey allahtan ama istatistiki bişeyi varmı yada başka bir yöntemi söylecek belki başka bir arkadaş oğlum olsaydı kız isteyecektim emin olun bunu istemekte dilemekte herhangi bir sakınca görmüyorum

ciddi ciddi korunmak nedir yani benim zaten bir kızım var evet belki korunacağım belki düşüneceğim bu konuyu tabiki herşey allahtan ama istatistiki bişeyi varmı yada başka bir yöntemi söylecek belki başka bir arkadaş oğlum olsaydı kız isteyecektim emin olun bunu istemekte dilemekte herhangi bir sakınca görmüyorum
canım şunu buldum bide

20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 mayıs - 20 haziran erkek
20 haziran - 20 temmuz kiz
20 temmuz - 20 agustos erkek
20 ağustos - 20 eylul kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
20 kasım - 20 aralık erkek
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar bilmiyorum :KK70:

canım şunu buldum bide

20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
Bu aylarda hamile kalindiginda cocugun kiz veya erkek cinsiyeti belirleniyor mus. Nekadar bilmiyorum :KK70:
nedir bu başka bir takvimmi öyleyse ekimi kaçırmamam lazım:KK48:

canım şunu buldum bide

20 aralık - 20 ocak kiz
20 ocak - 20 subat erkek
20 subat - 20 mart kiz
20 mart - 20 nisan erkek
20 nisan - 20 mayıs kiz
20 eylul - 20 ekim erkek
20 ekim - 20 kasim kiz
sen ovulasyon günü hesaplayarakmı hamile kaldın bu arada canım

Bende de tutmadı..
Sadece Çin değil diğer bütün herşey kız bebek gösterirken oğlum oldu.

yunurtlama zamanında kaldım ama testle takip etmedim canım akıntım ağrım çoktu birde vicudum çok sıcaktı tek ilişkiyle kaldım
tek ilişkiyle erkek diyolar burdakiler ya ben tahmin edemiyorum işte yumurtlama günümü sıkıntı orda bundaan önceki ay gittiğimde doktor vajinal muayene yaptığında adetin 7. gününde yumurtlamıştım okadar erken yunmurta oluşurmuki anlamadım

tek ilişkiyle erkek diyolar burdakiler ya ben tahmin edemiyorum işte yumurtlama günümü sıkıntı orda bundaan önceki ay gittiğimde doktor vajinal muayene yaptığında adetin 7. gününde yumurtlamıştım okadar erken yunmurta oluşurmuki anlamadım
olabilir kuzum adet döngün uzun değilse

İstemek, dilemek ayrı, böyle safsatalara itimat edip hareket etmek ayrı. Benim kız görünüyordu, oğlum oldu. Ben de isterim ikincisi kız olsun, ama aylarca Çin takviminde böyle böyleymiş deyip korunmak aklımın ucundan dahi geçmez. :olamaz:

Back
X