cimri kocayla hayat geçermi

konu aslında önemli bi konu. maaş kartının normal bi kocada kalıp da maaşın zaten biteceği olsa sıkıntı yok ama sizin kocanız cimri ve farklı. o nedenle bu konu önemli. borçlar bitince de aynı şey ler devam edecek ve bu konu sonradan sıkıntı olacak aranızda

Para hesabini sevmem. Bazen evet abartmamak gerek ama hep para hep para olmaz. Allahim dusmanimin basina vermesin diyorum cimri koca. Amin.

Konu sahibi sen calismasan ne yapardi acaba kocan merak ediyorum.
Ve keske maasini eline saymasaydin basta kocanin. O zmn ne gelir ne gider bilmezdi.
Yinede bi teklif et butcenin bi kismini kenara koymak istedgini. Yada para lazimmis gibi yap, para iste. Onuda kenara koy biriktir.

Allah sabır versin ne diyeyim hiç anlamam bu işlerden benim eşim benim maaşımın ne kadar olduğunu bile bilmez kartıma elini sürmez ben hayatta böyle birşeye katlanamazdım sanırım

benimde nişanlima cimri derler . bana göre hiç değil sadece aşırı tutumlu. o da memur ikinci bi işe de gidiyor . ilerde rahat etmek için para biriktiricegini söylüyor. hatta öyle biriktirmiş ki arabasını aldı şimdi de evimizi alicak inşallah.. sana karşı cimrilik etmesin barii
inşallah seninki de akıllanır canım dua et başka bişey diyemiyorum.. Sıkma guzel canını

Böyle ailece oturup neşeli neşeli yemek yiyen insanları ölesiye kıskanıyorum 1 saat hazırlanıp dışarı çıkıyoruz mağazalara girip girip çok pahalı ne kadar pahalı der der 3 mağaza sonrası benim modum düşer eve gelirim. Şunu yer misin o ne kadar ,bunu yer misin bu ne kadar.Tamam beni düşünüyor ama benim kusasım geliyor yemin ederim...Kaç kere konuştum,tamam diyor ama yok malesef olmuyor...

Senin annen cimriliginden degil iste evlatlarim zorluk cekmesin ben yapmasamda olur kafasinda fedakar anneyim vicdaninda boyle olmak icin yapiyor ki bence iyi bir anne.
Oyle olmasa size para VERMEYE KALKMAZ annecigini benim icin bir op
Kimse fedakar değil demiyor ama fazlası gerçekten insanı boğuyor.Misal benim annem bi kere de o kadar kuruş hesabı yapmadan bir rahatça yemek yesin,bir kahve içsin demi? Ama yok yoook olmuyorr,yapamıyor.

Senin annen cimriliginden degil iste evlatlarim zorluk cekmesin ben yapmasamda olur kafasinda fedakar anneyim vicdaninda boyle olmak icin yapiyor ki bence iyi bir anne.
Oyle olmasa size para VERMEYE KALKMAZ annecigini benim icin bir op

Acikcasi bir yerde kahve icerken 10 tl de annem icin odemek bana zorluk cektirmez cok sukur calisiyorum maasim var. Benim o 10 liraya degil ama annemle keyifli bir an gecirmeye kendimi iyi hissetmeye ihtiyacim var. Bir anne kiz iliskisinde arkadasligin da yeri olduguna inaniyorum.

Parası olduğu halde daha flört aşamasında beni dönerciye götüren adamla evlenmezdim çok açık konuşayım. Ha şimdi evlendik, dönerciye de gidiyoruz simitçiye de ama sapla samanı ayırmak lazım.

Boyle hayatmi olur. Allah sabir size.

Karı gibi derken bence genel bir deyim baabından yazmış arkadışımız,eskilerden kalan,gereksiz olmuş evet ama bu kadar üzerine gidilmesine gerek yok.
Ve gerçekten okurken ben sinir oldum Allah yardımcınız olsun.

Bende eşiniz gibiyim ama ve lakin kocam çok lüks yaşıyor düğün borcu hic azalmadan aynı yerinde duruyor

Maasimiz ucu ucuna yetiyor diyen sizsiniz. Dugun borcu -ki bence gereksiz otesi bir sey durum yoksa zaruri seyler yapilir ve evlenilir- bitmis ev borcu baslamis. Cocuk da var. Siz flort doneminde sizi donerciye goturen adamdan bu kadar borc icinde sizi nereye goturmesini bekliyorsunuz ki? Biri bitmeden biri baslamis.

Biz de devlet hastanesine gidiyoruz zaten bekleyecek durumda degilse bekletmiyorlar. Atesli cocuk hamile logusa vs...

Esiniz itici durabilir ama ailesinin durumu yok diyorsunuz sanirim hic varlik gormemis hep yokluktan muzdarip olmus. Sonra da biri bitmeden digeri baslayan borclar varsa adam da korkuyordur. Ben cok haksiz bulmadim.

eşim en son kredi kartındaki ufak harcamalarım içinde hesap sorup üzerime gelince bende ipler koptu iyice kredi kartını kırıp iptal ettim. Artık ev borcunu ödeyip kalan parayıda kendim alıp harcayacağım kredi kartsız senin sorgulamandan bıktım artık dedim. bu kez ciddi olduğumun farkında ve bana surat asıyor konuşmuyor kendi kendine kararlar alıyorsun diyor hem suçlu hem güçlü diye buna derler bu kez vazgeçmeyeceğim kızlar ama surat asmasıda benim hassas noktam onu kullanıyor yılmamam lazım

aman assın ya salla

Biz de ev borcu ödüyoruz
İkimiz de calısıyoruz
Bize de hiç para kalmıyor
Ama arada kendimizi simartıriz
Tatile iyi otellere gideriz
Arada sinemaya gideriz
Yemege cıkarız
Bizde de eşim hep iyi yerlere gtmek iyi markalar giymek ister
Ben onu kısıtlarım:)
Maaslarımız iyi de olsa ev borcu resmen çökertiyor yani

Sabırlı ol,kararından geri adım atma...
Bir kere uğraşır,toptan kurtulursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…