Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maneviyata ihtiyacim var tabi ki. Ve dedigim gibi bana farkli ailesine farkli davraninca gozume batiyo. Ben ondan kendi kisisel ihtiyaclarim icin hicbir zaman bi sey istemiyorum. Ama kardesini mutlu etmek icin o kadar pahali araba alabiliyorsa benden mutfak giderini vermemi beklemesin. Benim kira gelirim evet masraflari karsilayabilir ama onun kazancinin yaninda devede kulak bile degil. Oyle olunca da gozume batiyo.Ben her ıhtıyacımı karşılıyorum onun parasına ıhtıyacım yok dıyosunuz.kıra gelırınız var arabanız var.esınızde bunlara güvenerek mı yardımcı olmak ıstemıyor acaba. Sızın tek derdınız sanırım esınır sıze para veresin, bışiyler alsın degıl de. Bır kere sorsun yanı manevıyata mı ıhtıyacınız var anlamadım kı.
Ben sunu anladimkiEvin erkeği diye bir şey mi var? İkiniz de çalışıyorsanız, ikiniz de harcayacaksınız.
O zaman soyle bi sey diyim benim aylik gelirim 2000 civari onun tam bilmiyorum ama 30000 falan. Kim harcasin?Evin erkeği diye bir şey mi var? İkiniz de çalışıyorsanız, ikiniz de harcayacaksınız.
Maneviyata ihtiyacim var tabi ki. Ve dedigim gibi bana farkli ailesine farkli davraninca gozume batiyo. Ben ondan kendi kisisel ihtiyaclarim icin hicbir zaman bi sey istemiyorum. Ama kardesini mutlu etmek icin o kadar pahali araba alabiliyorsa benden mutfak giderini vermemi beklemesin. Benim kira gelirim evet masraflari karsilayabilir ama onun kazancinin yaninda devede kulak bile degil. Oyle olunca da gozume batiyo.
Hayır cebinde para varken neden istiyor ona anlam veremedim.canım mutfak masrafına yardım etmesinmi kocası ikisininde geliri varsa oturup çözüm bulmalılar,kadın hem erzak alıp hemde onları pişiricek
Kaçsa kaç, sonuçta siz aile olmuşsunuz. Onun cebinden çıkan da sizden eksiliyor, sizin cebinizden çıkan da ondan eksiliyor. Evlilikte ayrı gayrı mı olur?O zaman soyle bi sey diyim benim aylik gelirim 2000 civari onun tam bilmiyorum ama 30000 falan. Kim harcasin?
Çoook sinir bozucu bir durummuş, Allah yardımcın olsun canım. Bu konuşarak ta düzelecek bir durum değil. Ama siz yine de güzelce bi konuşun, inşallah düzelir. Böylesini daha önce hiç duymamıştım.O zaman soyle bi sey diyim benim aylik gelirim 2000 civari onun tam bilmiyorum ama 30000 falan. Kim harcasin?
Evlendigimizden beri mutfak masrafi disinda para lafi etmedim ki. Ayrica evlenince masrafi artmis diil. Zaten tek yasiyodu. Evinin masrafini faturasini zaten oduyodu.Durumu iyi, herkese karşı cömert size gelince eli sıkı
Sana para yetiştiremiyorum , çok harcıyorsun yeter diye şikayette bulundu mu hiç
Ben de oyle dusunuyorum. Annesi cok fena bi kadin. Ilk gunden beri beni kotuluyo. Ben de hamile kalinca patladim. Cok buyuk kavgalar ettik. Evi terkettim. Bebegi dusurdum. Sonra eve konusmaya donunce annem seni istemiyo, bosanicaz dedi. Seni sevsem de bosanmam gerek diyip duruyodu. Tamam dedim. Bana ev bulmam icin zaman ver. Ailemin evine donmiycem dedim. Simdi annesi inanilmaz tavir yapiyo hala dava acmadi diye. Artik yumrugumu masaya vurmam lazim bosanmak istemiyorum diyor. Cocuk daha. Belki zamanla erkek olmayi ogrenir. Ben annesinin ona bakmak zorunda diilsin diye isledigini dusunuyorum.Evlenmeden önce farketmeden mı bu tutumunu.cok ılgınc bır adam sensız bı yere gıtmıyor,ama senden para esırgıyor,bence ananesinin etkısınde kalıyor.ailesıne düşkün bır adam kolay kolay onların sözünden çıkamıyor,
püffff sende o kocayla evlendin haa kardesine daire gibi araba alıcak ama karısına para vermicek hey yavrumm heyy oyle adımı benim elime vercen varya ooo 1 seneye kalmaz kendime neler alırım neler 2 tane sigorta ypatırırım arsa alırım iddaa bayisi acarım mesela yanii deeeBenim kendi gelirim var ve hicbir ihtiyacimi karsilamiyor derken zaten bunu beklemiyorum ama arada bir sorsa yetecek. Ayrica calissam bile mutfak masrafini karsilamasini beklerim. Benim alacagim maas en fazla 2bin lira. Daha yeni kardesine 150.000 liralik araba aldi. Anlatabiliyor muyum?
Eger annesi doldurmuyorsa sorun benle ilgili. Dedigim gibi bir sene dolana kadar bekliycem.Ne yapmayı düşünüyorsun bu konuda.sevıyor musunuz bırbırınızı. Ne kadar tahammül edebılceksınız bu duruma.sızı seven değer veren ınsan hıcbısey esırgemez. Ben çalışmıyorum ev hanımıyım.ıkı çocuğumuz var, esım sızın esınızın ceyregını bıle kazanmıyor. Her aksam evın eksıgını sorar.her turlu ıhtıyacı Karşılar.bu kadar para kazanıpta sızekarssı cımrılıgı in anlayamıyorum.
oooo yemiyenin malını yerler valla sekerim iste gitsin bosancaksanda zengin dul ol cektigine deysin bu ne ya böyle yazık sanaBenim arabam var. ben oyle kardesine aldin ben de bunu istiyorum diyebilecek insan diilim ki. Zaten oyle desem adim paragoze cikar.