• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri erkek nasıl yola gelir?

aycaelif1884

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2020
236
204
18
34
Merhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi

Merhaba arkadaşlar, eşim aşırı derecede cimri. Bir liranın bile hesabını yapar. İkimiz de çalışıyoruz. Maaşımı ona atıyorum birikim yapıyoruz. Bir şey alsam kaça aldın, neden şuradan almadın şura daha ucuz diye başımın etini yer. Evlenmeden önce bu kadar değildi. Sizin bir tavsiyeniz var mı? Sizce nasıl değişir ya da değişir mi
İşe maaşı ona atmayarak başlayabilirsiniz mesela .

Para insana konfor sağlamayacaksa varyemez amca gibi çalışıp çalışıp biriktirmek bana saçma geliyor.
Her şey zamanında güzel
80 yaşında gezip tozmak yemek içmek giyinmek takmak 30 lu yaşlarla kıyaslanmasa gerek
Fevkalade hem birikim yapıp hemde istediğinizi alabilirsiniz borcunuz yoksa
Bunları eşinize anlatabilirsiniz

Bizim de kesemiz ortak tek yerde birikiyor para. Evet bu harcama yaparken oto kontrolünü kolaylaştırıyor. Ama karşındaki adam kırıcı boyuta ulaştıysa bu yöntem mantıklı değil. Acil keseler ayrılmalı.

Evlenmeden önce sana belli etmez zaten , benim esimde herşeyi hesaplardı ama ben hiç ihtiyaçlarımdan kısmasına izin vermedim ve zamanla o da alıştı bence taviz vermeyin hic

maaşlarınız ne kadar? Büyük bir borcunuz var mı? Bunlar yok ama eşiniz böyle davranıyorsa degismez. Gerçek yüzünü görmek için çalışmak istemiyorum deyin.

Ben yine sansliymisim yahu bi enayilik yaptim evlenirken altinlarimi verdim borc olarak vermistim severim cunku altini parayi. Bes ayda geri vericem dedi zengin yani biliyorum baktim geri gelmedi es aydan sonr daha benim ne bir kurusumu gormustur ne maasimi bilmistir. Genel olarak maasimin yarisi gratisi yarisi epilasyina yarisi kiyafet alisverisine. Artarsada cok az kenara atarim.onuda kuyumcuda harcarim. Ben enayiligi evliligimin besinci ayi itibariyle biraktm vallahi. Tum evin giderlerini o karsilar. Yemek temizlik bende zaten. Islerimi aksatmam. Ama giderleri o karsilayacak. Cunku ben kendim kadar fedakarini hic gormemistim. Nisanliyken sevgiliyken beni o yapti yani. O yuzden erkeklere fazla yuz vermeyin. Bir ev parasi kadar altinm gitti

Gelmez
Ki bencede bu saatten sonra kimse degismez insan bu sonucta
Yorulan siz olursunuz
Bir eli acik davranir iki eli acik davranir sonunda yine ayni adama doner
Paranizi ortak atmayin bence

babam cimri , daha doğrusu cimriden ziyade herşeyi kendi alamk kendi yapmak ister. ama onunkisi yokluktan gelme bir alışkanlık, baba kocaya benzemez siz bir evin içindesiniz . güzel güzel konuşun zamanla azarır. belki kötü niyetli söylemiyordur . onun dedigi yerlerede bakın.

Back