cimri erkek mi anlamadım

Kız arkadaş/erkek arkadaş bir tarafa,kim olursa olsun nezaketen bir suyun parasını ödersin yani.
Cimriiii,düşüncesiz,barzo.
Ölüyorum deseniz su bile vermez böyleleri.
Koşarak uzaklaşın daha fazla sinirleriniz bozulsun istemiyorsanız.

Son düzenleme:
Seni oraya götürüyorsa 75 liralık suyu da dusunmeliydi öğrenci olmanız durumu hafifletebilir ama tamamen de haksız yapmaz öğrenciyken hele ,maddi durumu genel olarak nasıl ?

Lise 1. Sınıfta kızlarla kırmızı gül muhabbeti yapmıştık sabah sıranın altında kırmızı gül vardı sabahın köründe mi buldu gece mi aldı bilemeyecem

Bu bildiğiniz

Sizinde öğrenci olduğunuzu unutmamalı madem ödemeyecek bari ona göre mekan seçmeli .

Kendi kendıne de şey demiştir ne tutumlu kadın sadece su içti yada pintiye bah bi suyla oturdu kaldı

Cimri

Üniversitedeyken maddi durumu iyi olmayan bir sevgilim vardı ve her ne olursa olsun gerekirse arkadaşlarından borç alırdı yine de bana ödetmezdi çok ısrar etmeme rağmen. Ben de pahalı şeyler almazdım. Sonra ben de onun yanına giderken yoldan kahve-pasta almak gibi jestler yapmaya çalışırdım. Aklınıza hep bu örnek gelsin doğru erkek davranışı budur.

Seni oraya götürüyorsa 75 liralık suyu da dusunmeliydi öğrenci olmanız durumu hafifletebilir ama tamamen de haksız yapmaz öğrenciyken hele ,maddi durumu genel olarak nasıl ?
arkadasimin 4 sene onceki eski sevgilisi cikti... arkadasimin tüm hesaplarini ödüyomus zamaninda

Kesinlikle NO!
Durumu olmasa bile bu yaptigi cok sacma ve resmen cimrilik, madem parasi yok ozaman pahali bir yere götürmesin.
Ne kadar itici bir sey ya, ben bile utandim...

Cimri. O kafeye giderken en azından kendi kahvesini ödeyeceğini biliyordu. Desen ki su pahalı geldi ondan ödemedi ama zaten kendisi seçmiş. Kendi 300 TL hesap öderken garsona suyu ayırır mısınız demeye utanır insan, hele ki flörtü... Öğrencilik başka, pintilik başka.

Hala var mı böyle tipler ya, madem kızdan su parasını vermesini bekliyorsun o zaman öyle deniz kenarına götürme hadsiz herif kaç uzaklaş ablacığım daha ne bonkörler bulursun.

Kaçarak uzaklaşın bence. Üniversite yıllarında sevgilisine çok para yedirmiş biri olarak yazıyorum bunu. Bir su parasını vermek istemiyorsa sizi 75 TL su olan cafeye de götürmeyecekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…