- 26 Mayıs 2020
- 574
- 1.308
- 63
- Konu Sahibi enginar seviyorum
-
Seni oraya götürüyorsa 75 liralık suyu da dusunmeliydi öğrenci olmanız durumu hafifletebilir ama tamamen de haksız yapmaz öğrenciyken hele ,maddi durumu genel olarak nasıl ?merhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
Lise 1. Sınıfta kızlarla kırmızı gül muhabbeti yapmıştık sabah sıranın altında kırmızı gül vardıTamam ikinizde öğrencisiniz ama yani insan 2.buluşmada da yapmaz bunu
Olur biraz ilişkinin üzerinden zaman geçer o zaman kimde varsa o öder (öğrenci olduğunuz için)
Ah ah ne iyi zamanlarda flortler etmişiz :)
Şimdi prenses erkekler türemiş cidden:)
Cimrimerhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
arkadasimin 4 sene onceki eski sevgilisi cikti... arkadasimin tüm hesaplarini ödüyomus zamanindaSeni oraya götürüyorsa 75 liralık suyu da dusunmeliydi öğrenci olmanız durumu hafifletebilir ama tamamen de haksız yapmaz öğrenciyken hele ,maddi durumu genel olarak nasıl ?
Demek ki size böyle.arkadasimin 4 sene onceki eski sevgilisi cikti... arkadasimin tüm hesaplarini ödüyomus zamaninda
Kesinlikle NO!merhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
Bide orda bir adet var herşeyi kiz tarafı yapar evin döşemesi tüm evin Mobilyalarını oglanda düğün ve altın yapar benim babaanne tarafım Denizlili ordn biliyorum ayy cidden dikkatli olsun konu sahibiO denizli'liler zaten herşeyi alman usulü yapar.
Seni sevmiyor demek ki.arkadasimin 4 sene onceki eski sevgilisi cikti... arkadasimin tüm hesaplarini ödüyomus zamaninda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?