- 11 Şubat 2025
- 15
- 9
- 1
- 20
- Konu Sahibi enginar seviyorum
-
babasi ogretmen annesi denizlide tarim isleriyle ugrasiyorBuz gibi soğuma sebebi bence ama bilemedim ya öğrenci bir de
Sizce aile durumu nasıl varlıklı mi
Bence uzaklaş.merhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
O denizli'liler zaten herşeyi alman usulü yapar.babasi ogretmen annesi denizlide tarim isleriyle ugrasiyor
Ayy bu kaçıncı böyle konu bugün.resmen yaşama sevincim kaçtı.merhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
Hemen ikinci buluşmadan hesabı ben niye ödeyeyim belki ayrılırız boşuna param gitmesin demiştir kesinmerhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
Pilavlar alman usulü olunca cafede de aynısının olması normal değil mi? Siz başlatmışsınız. Ayrıca öğrenci adam cimri mi diye düşünülmez. Herkesin anası babası ne zorluklarla gönderiyor çocuğunun harçlığını. Tutumlu davranmalısınızmerhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
merhaba ben marmara hukuk 3. sinif ogrencisiyim, flortum istanbul hukuk 4. sinifta. ikimiz de ogrenciyiz. ilk datemizde 2 cay ictik hesabi o odedi. bugun ise ikinci bulusmamizdi. tavuk pilav yedik ben kendi hesabimi odedim o da kendi hesabini odedi. neyse sonra beni baya pahali bir kafeye goturdu kendisi, deniz kenarıydı, su 75 tlydi cok susamistim etrafta da market yoktu. ben kendime sadece su aldım, o ise kendine 100 tlye cookie ve 180 tlye filtre kahve aldı. hesabı öderken suyu ayrı alır mısınız dedi ve ben şok oldum. bi suyun hesabını yapması bana çok garip geldi, eski sevgililerim genelde tüm hesapları ödemeye çalışırdı, siz ne düşünüyorsunuz? kendi hesabına 280 tl odedi, sogumam normal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?