Hatta mercimek çorbası ister yanında 3 ekmek yerYemekten yedi mi yoksa kendine bir şeyler mi hazırladı ?
Restorana gidince zaten doymak için masadaki ekmeği yer bir de bol su içer herhalde
Gülüyorum ama böyle bir adamla evlilik gerçekten çok zor. Cimrilik boşanma sebebi diye biliyorum.
Bunların yemediklerini de yer doysa bile.Hatta mercimek çorbası ister yanında 3 ekmek yer
makarnayla da ekmek yiyenler var.başka yemeğe gerek kalmadan karnımız doysun diye.Hatta mercimek çorbası ister yanında 3 ekmek yer
Sabrinizdan dolayı cok tebrik ediyorumBazen karisiyor .evet ikimiz de memuruz ama Bi restoranta gitsek herseyin fiyatını soruyor yerin dibine giriyorum
yapmıyorum artık koyverdim beni bunlarla mı tehdit ediyorsun diyor.on yıl bekar yaşadım kendi işimi görürüm diyor.sabah hiç giyilecek kıyafeti kalmamış yıkamadın mı dedi ben de yok dedim bak dedim o bile büyük nimetmiş dedim dimi dedim yok efendim böyle yapacaksam niye barışmışım da .Bak hasf bundan sonra bu kazmanın gömleklerini pantolonlarıni asla ütüleme, versin parasını utuletsin nereye istiyorsa,vaktim yok çalışıyorum yorgunum de, evi bırak pislik içinde otursun diycem ama küçük çocuğun var ona yazık bari haftada bir yarım gün kadın al onun parasını da kocan verecek, vermem derse elini bile sürme kendi yapsın sen zaten çocukla uğraşıyorsun, çalışıyorsun yeter de artar. Market alışverişini de online yap onun kartından öde , kreş dışında maaşına dokunma biriktir biraz. Bugüne kadar o biriktirmiş biraz da sen biriktir. Yarın öbür gün bosanirsan bu herif hem mala mülke kendi birikiminin tamamına konacak hem de adım gibi eminim nafaka da vermeyecek, dımdizlak ortada kalacaksın. Akillan artık
Sadece çene çalıyorsa duymazdan gelyapmıyorum artık koyverdim beni bunlarla mı tehdit ediyorsun diyor.on yıl bekar yaşadım kendi işimi görürüm diyor.sabah hiç giyilecek kıyafeti kalmamış yıkamadın mı dedi ben de yok dedim bak dedim o bile büyük nimetmiş dedim dimi dedim yok efendim böyle yapacaksam niye barışmışım da .
ya diyorki ben cimri olsam kaloiferli evde oturazmışız evimizde eşyalar olmazmıs sen cimri insan görmemişsin diyor lüx gördüğü şeylere bak oturdugumuz ev eski olurmuş cimri olsa kafayı yiyecek insanYiyeceklaaar içeceklaaar.Şöyle eli yüzü düzgün, kurnaz, ağzı laf yapan, performansı iyi biri yeter.
Şiddete başvuracak birine benzemiyor ama tabi ki yanılabilirim de.Sadece çene çalıyorsa duymazdan gel
Kendi bildiğini oku
Şiddete vs başvurursa darp raporu alirsin.
Aynen mecbur pes edecek.Şiddete başvuracak birine benzemiyor ama tabi ki yanılabilirim de.
Galiba en iyisi umursamamak, sanki o yokmuş gibi o evde yaşamak ve herşeyi kendisine ve çocuğuna hazırlamak.
evet çene sadece bağırmakta var arada .kendi bildiğimi okuyorum zaten insanın zoruna gidiyor eline cebine atmıyor adam olması gerekenleri lux sanıyorSadece çene çalıyorsa duymazdan gel
Kendi bildiğini oku
Şiddete vs başvurursa darp raporu alirsin.
Bu adam geçmişte yokluk içinde mi büyümüş acabaya diyorki ben cimri olsam kaloiferli evde oturazmışız evimizde eşyalar olmazmıs sen cimri insan görmemişsin diyor lüx gördüğü şeylere bak oturdugumuz ev eski olurmuş cimri olsa kafayı yiyecek insan
Var işte böylesiBu adam geçmişte yokluk içinde mi büyümüş acaba
Bu adamın arkadaşları da yoktur herhalde. Ailece birileriyle görüşmek, eve davet etmek bile masraflı gelir bu adama.
Dedigim kadının anası babası emekli memurVar işte böylesi
O dedigim.arkadas aynı boyle.
Annesi yapmis
Hiç gerektiginden fazla birşey almamislar
Evimizdeki kanepeler annesinin gelinlik kanepesiymis
Dusun 40 yıllık
Eskimez mi hiç yaa
Eve badana yapamayız annem kızar diyor
Leş gibi evde yasiyorlarmis
Böyle hayat mı olur Dasmeer ? Param varken yokluk içinde neden yaşıyorum ? İnsan yaşadığı eve girince rahat edeceği güzel bir ortam ister.Dedigim kadının anası babası emekli memur
İki kızı var sadece hayatta
Gel git yapmazlarmis masraf olur diye.
Okulda gün yapılacaktı ben katilamam evim müsait değil dedi
Ayrı eve çık dedim kira mi vereceğim diyor.
Eve gelen gelir kira malmulk tonlarca
Teyzesi varmış hiç evlenmemis onun da 4 trilyonluk evi var dedi
O da aynıymış.
Hep birikim harcama sıfır.
Robot süpürge de bir eşya, cimri değilse onu da alsın. Süpürme evi, bırak b.k götürsün, 1 gün süpürür 2 gün süpürür, baktı üstüne kaldı, koştur koştur gider alır. Onun da parasını sen verme.ya diyorki ben cimri olsam kaloiferli evde oturazmışız evimizde eşyalar olmazmıs sen cimri insan görmemişsin diyor lüx gördüğü şeylere bak oturdugumuz ev eski olurmuş cimri olsa kafayı yiyecek insan
Ev pis olunca da laf ediyor ne pasaklısın diyeRobot süpürge de bir eşya, cimri değilse onu da alsın. Süpürme evi, bırak b.k götürsün, 1 gün süpürür 2 gün süpürür, baktı üstüne kaldı, koştur koştur gider alır. Onun da parasını sen verme.
Ah ah cidden hastalar benceBöyle hayat mı olur Dasmeer ? Param varken yokluk içinde neden yaşıyorum ? İnsan yaşadığı eve girince rahat edeceği güzel bir ortam ister.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?