• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yemekten yedi mi yoksa kendine bir şeyler mi hazırladı ?
Restorana gidince zaten doymak için masadaki ekmeği yer bir de bol su içer herhalde 😂
Gülüyorum ama böyle bir adamla evlilik gerçekten çok zor. Cimrilik boşanma sebebi diye biliyorum.
Hatta mercimek çorbası ister yanında 3 ekmek yer 😂

Aslında böylesini boşanmadan önce bir güzel dolandirip sonra kapının önüne koymak lazım ama ah işte...hep yokluk içinde büyümüş , ailesinden zerre değer görmemiş, kocayı nimet zanneden , evladı için yaşayan , ağzı var dili yok, eteği belinde , ekmeği elinde temiz kızlar denk gelir bunlara. Hep ama...hiç şaşmaz

Son düzenleme:
Bak hasf bundan sonra bu kazmanın gömleklerini pantolonlarıni asla ütüleme, versin parasını utuletsin nereye istiyorsa,vaktim yok çalışıyorum yorgunum de, evi bırak pislik içinde otursun diycem ama küçük çocuğun var ona yazık bari haftada bir yarım gün kadın al onun parasını da kocan verecek, vermem derse elini bile sürme kendi yapsın sen zaten çocukla uğraşıyorsun, çalışıyorsun yeter de artar. Market alışverişini de online yap onun kartından öde , kreş dışında maaşına dokunma biriktir biraz. Bugüne kadar o biriktirmiş biraz da sen biriktir. Yarın öbür gün bosanirsan bu herif hem mala mülke kendi birikiminin tamamına konacak hem de adım gibi eminim nafaka da vermeyecek, dımdizlak ortada kalacaksın. Akillan artık

Bak hasf bundan sonra bu kazmanın gömleklerini pantolonlarıni asla ütüleme, versin parasını utuletsin nereye istiyorsa,vaktim yok çalışıyorum yorgunum de, evi bırak pislik içinde otursun diycem ama küçük çocuğun var ona yazık bari haftada bir yarım gün kadın al onun parasını da kocan verecek, vermem derse elini bile sürme kendi yapsın sen zaten çocukla uğraşıyorsun, çalışıyorsun yeter de artar. Market alışverişini de online yap onun kartından öde , kreş dışında maaşına dokunma biriktir biraz. Bugüne kadar o biriktirmiş biraz da sen biriktir. Yarın öbür gün bosanirsan bu herif hem mala mülke kendi birikiminin tamamına konacak hem de adım gibi eminim nafaka da vermeyecek, dımdizlak ortada kalacaksın. Akillan artık
yapmıyorum artık koyverdim beni bunlarla mı tehdit ediyorsun diyor.on yıl bekar yaşadım kendi işimi görürüm diyor.sabah hiç giyilecek kıyafeti kalmamış yıkamadın mı dedi ben de yok dedim bak dedim o bile büyük nimetmiş dedim dimi dedim yok efendim böyle yapacaksam niye barışmışım da .

yapmıyorum artık koyverdim beni bunlarla mı tehdit ediyorsun diyor.on yıl bekar yaşadım kendi işimi görürüm diyor.sabah hiç giyilecek kıyafeti kalmamış yıkamadın mı dedi ben de yok dedim bak dedim o bile büyük nimetmiş dedim dimi dedim yok efendim böyle yapacaksam niye barışmışım da .
Sadece çene çalıyorsa duymazdan gel
Kendi bildiğini oku
Şiddete vs başvurursa darp raporu alirsin.

Yiyeceklaaar içeceklaaar. 😂 Şöyle eli yüzü düzgün, kurnaz, ağzı laf yapan, performansı iyi biri yeter.
ya diyorki ben cimri olsam kaloiferli evde oturazmışız evimizde eşyalar olmazmıs sen cimri insan görmemişsin diyor lüx gördüğü şeylere bak oturdugumuz ev eski olurmuş cimri olsa kafayı yiyecek insan

Kendi bildiğini oku
Şiddete başvuracak birine benzemiyor ama tabi ki yanılabilirim de.
Galiba en iyisi umursamamak, sanki o yokmuş gibi o evde yaşamak ve herşeyi kendisine ve çocuğuna hazırlamak.

Kendi bildiğini oku
evet çene sadece bağırmakta var arada .kendi bildiğimi okuyorum zaten insanın zoruna gidiyor eline cebine atmıyor adam olması gerekenleri lux sanıyor

ya diyorki ben cimri olsam kaloiferli evde oturazmışız evimizde eşyalar olmazmıs sen cimri insan görmemişsin diyor lüx gördüğü şeylere bak oturdugumuz ev eski olurmuş cimri olsa kafayı yiyecek insan
Bu adam geçmişte yokluk içinde mi büyümüş acaba 🤔
Bu adamın arkadaşları da yoktur herhalde. Ailece birileriyle görüşmek, eve davet etmek bile masraflı gelir bu adama.

Bu adam geçmişte yokluk içinde mi büyümüş acaba 🤔
Bu adamın arkadaşları da yoktur herhalde. Ailece birileriyle görüşmek, eve davet etmek bile masraflı gelir bu adama.
Var işte böylesi
O dedigim.arkadas aynı boyle.
Annesi yapmis
Hiç gerektiginden fazla birşey almamislar
Evimizdeki kanepeler annesinin gelinlik kanepesiymis
Dusun 40 yıllık
Eskimez mi hiç yaa
Eve badana yapamayız annem kızar diyor
Leş gibi evde yasiyorlarmis

Var işte böylesi
O dedigim.arkadas aynı boyle.
Annesi yapmis
Hiç gerektiginden fazla birşey almamislar
Evimizdeki kanepeler annesinin gelinlik kanepesiymis
Dusun 40 yıllık
Eskimez mi hiç yaa
Eve badana yapamayız annem kızar diyor
Leş gibi evde yasiyorlarmis
Dedigim kadının anası babası emekli memur
İki kızı var sadece hayatta
Gel git yapmazlarmis masraf olur diye.
Okulda gün yapılacaktı ben katilamam evim müsait değil dedi
Ayrı eve çık dedim kira mi vereceğim diyor.
Eve gelen gelir kira malmulk tonlarca
Teyzesi varmış hiç evlenmemis onun da 4 trilyonluk evi var dedi
O da aynıymış.
Hep birikim harcama sıfır.

Benim arkadaşın tek farkı o evlenmiyor.
Ben yapamam diyor paramı harcayamam diyor.
Bu konu sahibi de ileride böyle olur
Hatta baban nasil uydu annene dedim
Sıkıyorsa uymasin diyor
Annem kartlarini ele geçirdi sadece 200 lira harçlık verir dedi.

Dedigim kadının anası babası emekli memur
İki kızı var sadece hayatta
Gel git yapmazlarmis masraf olur diye.
Okulda gün yapılacaktı ben katilamam evim müsait değil dedi
Ayrı eve çık dedim kira mi vereceğim diyor.
Eve gelen gelir kira malmulk tonlarca
Teyzesi varmış hiç evlenmemis onun da 4 trilyonluk evi var dedi
O da aynıymış.
Hep birikim harcama sıfır.
Böyle hayat mı olur Dasmeer ? Param varken yokluk içinde neden yaşıyorum ? İnsan yaşadığı eve girince rahat edeceği güzel bir ortam ister.

Robot süpürge de bir eşya, cimri değilse onu da alsın. Süpürme evi, bırak b.k götürsün, 1 gün süpürür 2 gün süpürür, baktı üstüne kaldı, koştur koştur gider alır. Onun da parasını sen verme.

Robot süpürge de bir eşya, cimri değilse onu da alsın. Süpürme evi, bırak b.k götürsün, 1 gün süpürür 2 gün süpürür, baktı üstüne kaldı, koştur koştur gider alır. Onun da parasını sen verme.
Ev pis olunca da laf ediyor ne pasaklısın diye

Böyle hayat mı olur Dasmeer ? Param varken yokluk içinde neden yaşıyorum ? İnsan yaşadığı eve girince rahat edeceği güzel bir ortam ister.
Ah ah cidden hastalar bence
Çünkü bir ara bayağı etkiledi beni sabah akşam beraberdik okulumuz gereği
Şuan ayrıldım orda arada arıyor açmıyorum
Çünkü ruhsagligimi etkiliyor.

Back
X