Cimri adamla bir ömür....

• Konu Sahibi Konu Sahibi mahjo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

mahjo

Neler geçmedi ki....
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2011
592
334
303
Merhaba gecen ki konumu hatırlayanlar bilir eşimle maddi yönden anlaşmazlık yaşıyoruz.bosanma noktası geldik aileler girdi işin içine. Bi şekilde ikna ettiler barışın diye. Yani açıkçası benim ailem çok istedi barışın diye .kayinvalideme kalsa 6 ay ayrı kalın diyordu. Ya cocuk için deneyelim dedik bir kere daha ama yok değişmiyor adam dün markete gittik 2 tane alışveriş cantasi aldım evden hemen otoparka inince dedi ki 2 canta aldığına göre çok şey alacaksanız gibi aldığımız şeyler de süt yağ gerekli şeyler yani ben de kavga edeceksek ben geri döneyim dedim .sonra şaka yaptım dedim.markete girdik şunu da alalım bunu da alalım diye soruyorum .böyle ömür geçer mi.hafta sonları olunca evi temizliyoruz eşim evi süpürür ben de yani yarı yarıya görev bölümü yaparız çünkü cimriligi yüzünden eve temizlikçi aldırmıyor.ayda bir gelse ne olur ki parasını vereyim ben dedim .ayda bir de gelse bizim ev 4 gün sonra eski haline döner dedi.bir de kendi titiz biri .Ne olacak her hafta alan var iş yerinde şu arkadaş herhafta alıyor dedim .git onun kocası ile evlen madem dedi bana . Bugün kahvaltıda sataşti bana Bi hafta sonum var onda da temizlik yapıyorum dedi dün çalışmıştı.sen niye yapmadın dedi bilerek beni mi bekletiyorsun dedi temizlik için. Ben de dün Bi arkadaşlara gitmiştim. Yarın birlikte yaparız diye düşündüm. Eve robot süpürge istiyorum çalıştığım için cocuk da var .alacaksan al kendin ben den bes kuruş bekleme diyor .artık tahammülüm kalmadı bu adama ya gerçekten

Git onun kocası ile evlen mi dedi?
Olur, seni boşadıktan sonra evlenirim derdim ben olsam, yemin billah olsun derdim şu lafı.
O laftan sonra bir de yerleri silmeye devam mı ettiniz? Kovayı alıp kafasından aşağı deviremediniz mi?
Her şeyi geçtim, insan eşine şu yakıştırmayı nasıl yapar? İşlerine gelince namus demeyi bilirler ama. Ama karısını elin adamıyla yakıştırmaya gelince namus yok muymuş?
Ben olsam boşardım bu adamı, çoktan hak etmiş. Geri dönmekle hata etmişsiniz.

Akşam yemeği makarna yap diğer akşam bol salçalı çorba yap ici ne bir şey koyma bu ne diye sorarsa iki çanta dolmazsa çorbaya katıl olmaz de
O sana diyorsa sende sessiz kalma
Ne yapicak mezarda paranın üstüne mi yatıcak poposunu sıcak tutsun diye

Son düzenleme:
Erkegin cimriside kötü oluyor bee hep eksik nir yaniniz olacak.vala paraniz varsa siz alin süpürge maddi kazanciniz varsa niye kendinizi ezdiriyorsuniz ki biraz daha deneyin olmazsa psikolojik destek aldirin adama hayat mi gecer böyle bee

Benim eşim de çok cimri maalesef cimri insanlar değişmiyor ya öyle kabulleneceksiniz ya da yapamıyorum derseniz bitireceksiniz. Ben de çalıştığım için idare ediyorum bir şekilde. İhtiyaçlarımı kendim karşılıyorum her türlü

Liste yapın alışveriş e tek başına gitsin .ne isterse alsın .ne kadar malzeme getirirse o kadar iyla yemek yapın. Temizlikçiyi de onun çalıştığı ctesi günü çağırın .söylemeyin bile.pazar günü de dün canım çıktı deyip yatarak geçirin

Profesyonel destek almazsaniz bir kac güne yine bosanmanin esigine geleceksiniz. Haydi cocuk icin deneyelim, haydi aileler istiyor diye evlilik devam ettirilmez. Iki tarafta evliligi baltalayan özelikleri üzere calismak zorunda. Siz bunu yapmiyorsunuz. Ayni rutine devam. Ek not: Bana "git onun kocasi ile evlen" diyen adama sanirim.bir saglam kafa atarim. Bu ne terbiyesizlik?

Ihtiyacını bekar gibi sadece kendi karsılayan kadın niye evli kalır ki anlamak guc

Erkeğinde kadınında cimrisi Allah yardımcın olsun konu sahibi ama eşin destek almazsa maalesef bu durum düzelmez. Markette de ne alcagımıza eş karar verecekse artık ohoo yani. Ki ben çalışmıyorum. Çalışsa da çalışmasa da kadının temizlikte yardımcı istemeye hakkı var. İmkan dahilinde istediğimi alamayacaksam neden çalışıyorum ki diye düşünürdüm sanırım.

Siz de çalıştığınız halde bunları duyuyor yaşıyor olmanız üzücü.
Ama bence de işleri pazar gününe bırakmayın. Ya her akşam bir tane işi yapın birikmesin, yada temizlikçi alın.
Cimri adam çok zor, karar sizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…